КАУФЛАНД - тема 81 ЛЯТНА 2026

• 46 500
  • 706
  •   2
Отговори
# 690
Не знам къде си, но ако имате Джъмбо, провери там. Вземала съм постелка за йога оттам, може и блокчета да имат.

# 691
Нито Джъмбо, нито Декатлон имаме. Един кауфланд и един лидл, това  са ни магазините.

# 692
Имате ли проблем с приложението на Кауфланд? Не се отварят дигиталните бележки. Излиза текст, че съм офлайн. Така беше и след пазаруването вчера. Тази вечер взех няколко продукта с купона на Bevola. На касата ги отчете, но купонът продължава да стои в списъка с купони като неизползван.

Последна редакция: пн, 27 юли 2026, 01:48 от Kateriza

# 693
Daniela, за блокчета за йога провери в Пепко,  ако имате  ...

# 694
Имаме 2 магазина Пепко, но отдавна били изчерпани.

# 695
Aз си използвах купона за продукти Бевола, но не съм купувала шампоани. Всичко мина с отстъпката от 50% .

# 696
Имате ли проблем с приложението на Кауфланд? Не се отварят дигиталните бележки. Излиза текст, е съм офлайн. Така беше и след пазаруването вчера. Тази вечер взех няколко продукта с купона на Bevola. На касата ги отчете, но купонът продължава да стои в списъка с купони като неизползван.

Купонът беше с дълга валидност и можеше да се активира многократно.

# 697
Имате ли проблем с приложението на Кауфланд? Не се отварят дигиталните бележки. Излиза текст, е съм офлайн. Така беше и след пазаруването вчера. Тази вечер взех няколко продукта с купона на Bevola. На касата ги отчете, но купонът продължава да стои в списъка с купони като неизползван.

Купонът беше с дълга валидност и можеше да се активира многократно.

Възможно е да е така. Миналата седмица го използвахме и след това се появи отново за още 8 дни. Тук четох, че се активира многократно. Тази вечер се наложи инцидентно ходене до Кауфланд и Лидл. На купона за Bevola пишеше 'само днес". Намерих за какво да го използваме. Отчете отстъпката от 50% и понеже беше вече 21.30 ч. не съм допускала, че ще се активира отново. След 24.00 ч. вече изчезна от листата с купони. По-странно е, че няма достъп до дигиталните бележки. Пише, че се съхраняват в профила, но съм "офлайн", затова не се виждат.

# 698
  • Пловдив
При вас виждали ли сте този види овесено барче? Няколко пъти съм вземала от други магазини и го харесвам,но в Кауфланд не го намирам. Други видове от тази и други марки имаше,но не и черешка😢
Скрит текст:
[/quote
Точно този вид го има на каси в нашия магазин както и където са наредени и останалите барчета за Пловдив-Тракия става въпрос

# 699
  • Под Слънцето
Привет!
Търся купон за  айрян  Верея  ( Само за теб)

Предлагам за Нутела (до 6 бр чашки)

Последна редакция: пн, 27 юли 2026, 22:28 от TopsyG

# 700
Привет!
Търся купон за Верея  ( Само за теб)

За прясно мляко ли...
Този ще свърши ли работа?

Предлагам за Нутела (до 6 бр чашки)

# 701
Здравейте, търся купон за прясно мляко Olympus-1л, ако някой има наличен и няма да използва.

# 702
Много изгодно си намерих слънцезащитен крем за лице, Нивеа alpine. 7€. И фъстъци, пак купон за 45% намаление, доволна съм! Kissing Heart

# 703
  • София
Разрових се в приложението и попаднах на тази промоция - една седмица в пулс до края на месеца 😎 предполагам няма скрити изненади 😁

# 704
То юли свърши...

Общи условия

Активация на акаунт