Януарки 2008

• 16 130
  • 285
  •   1
Отговори
# 270
Момичета, каква е историята с таратора, толкова много мами говорят че им се яде таратор Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Сърцето започва да тупка около 6-тата седмица, края на 7 - 8 могат да го видят с коремен екограф. Зависи явно и от машината, с каката имахме много ясни снимки в 8+1, вчера бяха доста неясни (8+4 според скана)

# 271
щях да питам - защо отваряте нова тема след 15 страници?

# 272
seaflower: Модераторите автоматично затварят темата, когато стане 15 страници  Hug
Аз исках да попитам - някоя от вас дали е по в час с украсяването на началната страница, където е списъка с всички бремелинки, подредени по дати  newsm78 Много ми се иска да си я направим хубава, но незнам точно как  newsm78

# 273
  • Варна
Деси, всички украси и картинки са от разни сайтове, ама трябва време да се ровиш, да копираш линкове. Иначе за пример може да се влезе в някоя от другите отчетни теми, и на първото мнение като дадеш "цитат", може да се видят адресите и линковете откъдето са картинките. Ако някой има желание да се порови...
Ето например един адрес: http://www.gify.nou.cz/ Този е някакъв чешки
Сигурно има много, ама не съм се ровила.

# 274
  • Варна
Здравейте и от мен,
и аз съм от вашия Януарски отбор.
Днес бях на доктор и се видя сакче.
Термина ми е 23 Януари, средно, щото Д-ра го изчисли 24, а ехографа 22-ри, различните калкулатори различно, затова го усредих Wink
Все още ми е трудно да го повярвам, макар и да знам от една седмица...от тестове Sunglasses
Имам дъщеря която скоро ще навърши две години, виждам че има и други мами с малки дечица...направо незнам дали ще се справя. Много странно се чувствам този път, не искам да казвам на никой, дори и мъжа ми още незнае...е тази вечер смятам вече да му кажа, но на друг още не искам да казвам.
Страх ме е много повече от предния път, дали всичко ще е наред дали изобщо ще изкарам и до 3-ия месец Cry
Даже днес бях на интервю за работа и ме одобриха #Crazy newsm78...но явно не ми е бил там късметът.

# 275
  • Варна
Илияна, добре дошла!   bouquet И в отбора на бременните, и при бъдещите полудели майки на 2 малки деца   Mr. Green
За работата - прие ли я? И аз кандидатствах за нова точно като разбрах че съм бременна, викнаха ме и на второ интервю, но аз реших да си остана на старата.
Успех при съобщаването на новината на таткото!  Hug

# 276
  • София, Дървеница
Не посмях да пусна аз тема, че още не съм ходила на доктор, макар и с 10 дена закъснение и 2 положителни теста..В четвъртък съм на лекар, дано чуем и сърчице  Praynig Термина ми е за 3 януари, също втора бременност.
Филипа, май има още доста, ама се спотайват  Laughing

И аз така...
термин 22.01, втора бременност, другата седмица - на лекар.
Днес научи и таткото  Hug

# 277
  • Варна
Ехоо добро утро!
Май няма желаещи за нова тема  Laughing  Хайде, не е страшно  LaughingПоне идеи за заглавия?  newsm78 Ако никой не се наеме до довечера, като се прибера от работа мога да се пробвам..

# 278
Здравейте момичета! Аз и вчера ходих на лекар за да чуя сърчице но така и не успях, надявам се да е рано и да няма нищо притеснително. Сега съм в 6 г. +4 искам да попитам мамите с повече опит как мислят задължително ли трябваше да се чуе? /гледат ме само на коремен ехограф/ Имам един спонтанен аборт в 7 г.с затова ми е така притеснено. На лекар съм отново чак в понеделник  Cry Успешен и лек ден на всички. Честито на новодошлите Hug

# 279
  • София
Alexsandra по напред някъдеиз темата с Филип@ обсъждахме заглавието,но ако някой има по добра идея нека казва:)

# 280
  • Варна
Не съм го видяла  Embarassed

# 281
Добро утро, мами...Мисля да се пробвам за нова тема...Много ми хареса съвместното заглавие на slan4ogled  и Филип@: От коремчето на януарска мама, по-удобно място няма! Simple Smile

# 282
  bouquetУсмивка,и аз съм от Пловдив.Ти при кой лекар ходиш? Момичета,искам да ви попитам на някоя случвало ли се е да има киста по време на бременността?И дали е изчезнала по късно?Мойта е излязла при забременяването и лекарят каза че към 4ят месец трябва да изчезне но аз се притеснявам да не остане. Sad

# 283
  • Варна
Ok assydi, само пусни линк и тук като си готова.

# 284
  • Варна
Здравейте момичета! Аз и вчера ходих на лекар за да чуя сърчице но така и не успях, надявам се да е рано и да няма нищо притеснително. Сега съм в 6 г. +4 искам да попитам мамите с повече опит как мислят задължително ли трябваше да се чуе? /гледат ме само на коремен ехограф/ Имам един спонтанен аборт в 7 г.с затова ми е така притеснено. На лекар съм отново чак в понеделник  Cry Успешен и лек ден на всички. Честито на новодошлите Hug

Мисля че е рано, а с коремен нищо чудно че не се е видяло.
По-добре се успокой и изчакай понеделник.
Аз лично реших чак към 8-9 г.с. да отида за да чуя сърчице, и д-ра така ме посъветва...каза ела след 3-4 седмица, че да видим нещо все пак Laughing
Успех!

Общи условия

Активация на акаунт