Януарки 2008

• 16 339
  • 285
  •   1
Отговори
# 90
  • София
EM4O,   bouquet!

Ако някой ми беше казал, че тук 90% ще сме бременни за 2 път, нямаше да повярвам Grinning

вярно е така:)

# 91
  • София
Ми те толкова рано по форумите пишат само тези дето са отгледали по едно дете с бг-мамма  Joy

# 92
 newsm78
Ами аз май много ляво стоя с този декември при януарските майчета. Определих си термина по книгата на Лоранс Перну за 2-ри януари, но Калкулатора на БГ Мама и ехографа ме пратиха в декемврийските мами. Да взема да се преместя, но обещавам, че и вас ще навестявам   bouquet
Иначе си карам нормално, гади ми се по 10-тина пъти на ден / за сега само снощи се сърдих във WC-то/, пишкам през половин час, изморявам се а не правя почти нищо, и как ми се спиииииииии. По-раздразнителна съм, но....хормони - какво да се прави. И въпреки, че съм още в началото на 2-рия месец - коремната ми мускулатура се отпусна и имам коремче /а до скоро правих по 200 коремни преси/, увеличих любимите паласки, целулита и то видимо. А на килограми не съм мръднала - е как става това?
Сега с нетърпение чакам 22-ри - да видим оформени ръчички, крачета  Grinning
  bouquet

# 93
  • Варна
Завърнах се от доктор - видяхме сакчето, но е рано за сърце, нали съм в 6та седмица още. След месец ще ходя пак, тогава ще ме регистрират. За инфо на момичетата от Варна - ще ходя при д-р Тодорова във МЦ Вега /тя работи и в Окръжна болница/.

# 94
amadis, не е казано, че като имаш разминаване с няколко дни в термина и трябва да ходиш другаде.Ако тук ти е приятно-остани Grinning

Alexandra, радвам се, че си си видяла сакчето Hug

Аз днес съм много зле Sick

# 95
  • София
Александра честито плодно сакче:)
Филип@ какво ти е?

# 96
Здравейте момичета! И аз се записвам - термин 1ви януари. Alexandra виждам, че пак ще сме в един отбор  Hug от септември само се преместихме в януари  Wink

# 97
  • Варна
Ей, Анджи, супер, още една престрашила се  Laughing Добре дошла  Hug

# 98
Почти не спах нощес, станах много рано, цял ден ми беше зле, глава ме боля, абе...

# 99
Привет, ето ме и мен с термин януари 17. Много се притеснявам да пиша и да споделям каквито и да е емоции, защото предната ми бременност завърши неблагоприятно, през ноември, та да ми стискате палци. Аз пиша от Торонто, тук бременните до третия месец не ги вижда специалист, дори и след спонтанната история до момента генеколог не ме е поглеждал.  Просто по едно време хормона почна да пада ...
Сега с нови сили напред! Желая успех на всички мами и ще чета с голям интерес какво става с вас, за да си сверявам часовника! Иначе за статистиката - имам дъщеря на 4 и съм на 31.
Леко и безпроблемно бременеене!!!

# 100
New Valia, добре дошла!  bouquet
Мисли само положително и всичко ще се нареди! Wink

Момичета, къде сте, не пишете как сте, имам чувството че само аз се оплаквам Blush

# 101
  • София
Филип@ днес как си?
Аз засега няма от какво да се оплаквам,дано и занапред да е така.

# 102
Здравейте,
аз снощи бях с бъдещия татко да си видя новата биологична единица и съм много щастлива .
 newsm44 newsm68 newsm44 smile3534 smile3534

вие как сте момичета ?!

# 103
Привет дами,
кажете ми спите ли нормално нощем? Аз ставам по два пъти, за да ходя по малка нужда, същевременно в 06.00 сама се събуждам и общо ми се събират 5часа сън. През деня съм унесена, спи ми се, чувствам се ужасно мързелива от това недоспиване. И другото което ме споходи е че нямам никакво желание за секс. Нормално ли е това?

# 104
  • София
при мен миналия път желанието ми за секс съвсем се беше изпарило.ПО-скоро го отдавах на товче ме е страх да не стане нещо.
Иначе и аз доста чесосе будя през нощта но то е заради мъника:) и съм посвикнала

Общи условия

Активация на акаунт