Януарки 2008

• 16 131
  • 285
  •   1
Отговори
# 75
M_I_A, добре дошла! Hug

# 76
Привет на всички нови бъдещи мами! Прави ми впечатление че много са бременни със второ бебе, а първото е още мъниче  Mr. Green Трябва да го покажа това на майка ми, тя все се притеснява че е много скоро  Grinning

# 77
  • Варна
Привет на всички нови бъдещи мами! Прави ми впечатление че много са бременни със второ бебе, а първото е още мъниче  Mr. Green Трябва да го покажа това на майка ми, тя все се притеснява че е много скоро  Grinning
Да, наистина засега е така. Това ме радва, значи има и други луди като мен  Mr. Green

# 78
Да, наистина засега е така. Това ме радва, значи има и други луди като мен  Mr. Green
Аз познавам няколко които има 3 на възраст под 4-5 години  Laughing Laughing И са си планирани. То това зависи от околната среда и въздуха май Simple Smile

# 79
  • София
Хей Миа много се радвам да те видя тук.Май за вотри път ще бременеем заедно:)
Хайде казвай кога ти е термина?Simple Smile

момичета имате ли вече някакви симптоми характерни за бремеността?
Аз миналия път изкарах много леко,сега също се надявам да е така.
А вече ходихте ли на лекар,за да видите черната точка,към момичетата от София къде ще изберете да си следите бремеността?Simple Smile

Последна редакция: чт, 10 май 2007, 08:32 от slan4ogled

# 80
привет на всички мами(януарки),избрахте ли ве4е кой да ви следи бременеенето?

# 81
Здравейте сладурани  Laughing и аз се записвам за Януари Wink имам 4 + теста, но още не съм ходила на доктор. Сега съм в 4 г.с. и 2 дни, ще изчакам мъничко и тогава, според калкулатора съм за 15 Януари, това ми е беше първи опит и то зве, че се получи. Много се радвам за всички ви! Успех и леко бременеене и се надявам, че ще си споделяме хубавите мигове тук. Надявам се и на нови приятелки!

# 82
  • София
Миналия път бремеността ми проселди д-р Тодор Димитров от Шейново.При него и родих и останах страшно доволна от него и като цяло от преживяването.Сега иска да избера къде да ходя на женска консултация към здравната каса,че не ми се дават пари за всички изследвания.
С първата ми бременост ходих в 20та поликлиника в Борово,но не съм никак доволна и сега искам да направя по-добър избор,за което изцяло разчитам на момичетата от този форум:)
Добре дошла на ани4ката86:)Лека и безпроблема до края!

# 83
Хей Миа много се радвам да те видя тук.Май за вотри път ще бременеем заедно:)
Хайде казвай кога ти е термина?Simple Smile

момичета имате ли вече някакви симптоми характерни за бремеността?
Аз миналия път изкарах много леко,сега също се надявам да е така.
А вече ходихте ли на лекар,за да видите черната точка,към момичетата от София къде ще изберете да си следите бремеността?Simple Smile

Аз ходя при д-р Валери Манчев в частният му кабинет. Той принципно е специалист стерилитет и инвитро оплождане. Практикува и в Тина Киркова. Моето мнение е положително за него, убедих се на времето когато ми го препоръчаха. Има и лична страница - www.mantchev.hit.bg

# 84
  • София
Здрасти Мила! И аз се изкефих като те видях тук  Grinning Ама нали съм си бъзла, още ме е страх да се зарадвам. Мисля утре сутринта да направя още един тест, а след седмица да си запиша час за преглед. Като знам как е при моя доктор, ще се наложи да почакам още една седмица, докато ми дойде реда.

Аз ходя при д-р Динчо Георгиев от Т. Киркова, но в часния му кабинет. При него си изкарах 1-вата бременност, при него родих и съм доволна.
a.velichkova те явно са колеги с твоят доктор, защото и на моят това му е специалността.

Момичета, аз съм на 35г. и на 19г. докторите ми казаха, че вероятността да имам дете е много малка, ако не побързам веднага да правя опити. Е да, ама аз подходящия баша намерих чак на 30 и решихме да пробваме когато бях на 31. Тогава стана от 2-рия месец, а сега още 1-вия. Направо не мога да повярвам още  Rolling Eyes

# 85
Привет! Simple Smile

На мен още преди да разбера със сигурност, че съм бременна ми ставаше лошо SickСега продължава да ми се гади, слава богу не повръщам, както и предният път.
Чувствам се адски изморена, като сложа детето да спи и директно се хоризонтирам и аз, че иначе не мога да издържам Sad

# 86
  • София
И на мен много ми се спи......

# 87
  • Варна
Аз нямам засега много симптоми, даже никакви - ама то и предния път не ми се е гадило, нито съм повръщала. А за спането - спи ми се, ама то е перманентно, откакто се върнах на работа и с буденето на Мони по 100 пъти на вечер  #Crazy

Добре дошли на новите момичета!  bouquet Heart Eyes

# 88
  • Толбухин
Още една маймуна на клона,мен ми за втори път както се вижда и от лентичката.По мой изчисления термина ми е  2-3 януари.Другия месец като отида на лекар ще кажа със точност.

# 89
EM4O,   bouquet!

Ако някой ми беше казал, че тук 90% ще сме бременни за 2 път, нямаше да повярвам Grinning

Общи условия

Активация на акаунт