Януарки 2008

• 16 122
  • 285
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте и от мен. Пожелавам лека бременност на всички ви. Аз съм в 5г.с. и термина ми е на 03.01.08г. На 21.05.07 ще ходя на доктор, за да види има ли тупкащо сърчице. Пожелавам ви много късмет и усмивки.

Последна редакция: ср, 09 май 2007, 09:20 от a.velichkova

# 61
  • София
иа з събирам мнение за ЖК,че предния път останах много разочарована.Иначе си имам лекар който да ми следи бремеността:)

# 62
Добре дошли на новите две мами!  bouquet

Сложих ви в списъка Simple Smile

# 63
 Здравейте от една настояща януарска мама 2004 г.  lovekiss. Искам да ви поздравя и да ви пожелая лека и безаварийна бременност  preggo Януарските бебенца са най-сладки (ами аз съм пристрастна )  smile3504

# 64
Здравейте на Всички,
Нека и аз да направя щастливо включване в това списъче newsm53
Термина ми е на 01.01
Леко бременеене! Wink

# 65
Щастлива Бубичка, добре дошла и на теб!  bouquet

За 01.01 станахме доста Grinning

Уф, айде да се появява някой, който да се заеме с оформлението на темите, че моят списък е пълен провал Embarassed

# 66
Аз мога да ги оформя темите

# 67
  • София
леле колко много момичета ще се борят за бебе на 2008:)
И аз ще опитам по късно да оцветя темичката ни:)

# 68
Някой да каже предложение за заглавие на темитчката за другия път

# 69
Здравей Филип@ newsm53
Благодаря за посрещането!

# 70
  • София
От коремчето на мама по-удобно място няма-Януари 2008г

друго не ми идва:)опитвам се и да работя.....

# 71
Или: От коремчето на ЯНУАРСКА мама по-удобно място няма" Grinning

Идеята ти е супер, slan4ogledbouquet

# 72
  • София
Филип@ твоята идея е по-добра:)
Я да те питам,как така се нави да имаш дечица с малка разлика.Сега притесняваш ли се че може да имаш проблеми с бремеността.?
Моя мъник въпреки че е повече от година по-голям о твоя,честно казано малко ме страх.

# 73
А, не, заслугата е изцяло твоя Simple Smile

Засегна болната ми тема...не само че ме е страх, умирам от страх, че може да имам проблеми с бременността, а детенцето ми е малко и си има своите нужди и изисква грижи 24 часа в денонощието.
Това вероятно е продиктувано от факта, че с него след 6-я месец имах проблеми, откриха ми миома, възпаляваше се, беше много кофти.
Сега се надявам това да ме подмине, макар че и другите ми страхове-деца с много малка разлика, дали ще се справя, също не ме напускат.
Ние искахме още едно бебе, но поне след 2-3 години.Е, то ни изненада доста по-рано и въпреки всички мои притеснения и мрачни настроения понякога, чакам с нетърпение новогодишният ни подарък Grinning

# 74
  • София
Привет на всички и от мен!
Малко ме е страх още да се похваля - само с 1 ден закъснение, и ясни 2 чертички на теста. Но пък факта, че се получи от 1-вия месец опити ме обнадеждава, че всичко ще е наред.

Общи условия

Активация на акаунт