Домакини 95/ С коктейлите, край водата

• 19 617
  • 434
  •   1
Отговори
# 420
Добро утро!
Благодаря за кафето!
Ние сме в Гърция. Ех, как си мечтая за една къщичка тук.
Вале, ако тръгваш с такава негативна настройка няма да се получат нещата. Намери И нещо положително.
Хубав ден от мен!

# 421
  • София
О, не тръгвам с негативна настройка. Мога да стоя на село и есента, и зимата. Но винаги края на лятото ми омръзва.
Ако нещо ме свие шапката в София, винаги мога да си дойда пак.
Приятна почивка, Мария😍

# 422
Ние вчера се прибрахме от Созопол. Морското лято за нас свърши. Мм тази седмица започва с командировките, вдругиден лети за Германия. И ние като Валето се настройваме на софийска вълна.

Мария - и ние си мечтаем за нещо в Гърция, ама като че ли искаме да е по на юг някъде. Хубаво да си изкарате!

# 423
Валенцето взимам кафе, днес е последния ден у дома. Успях да изпратя разработката, сега се надявам до два-три дни да получа отговор, че има още писане, но трябва да получа да на тази част.

# 424
Смърфи, на юг със сигурност е по- хубаво.  Но ако се отдава и под наем е по- добре/ изгодно за обслужване лично.
Джейми, днес да се поглезиш!

# 425
Приятна почивка на почиващите!
  Вале, много нежни тези прибори.
   Аз си работя, отпуск няма, но ....да сме здрави!

# 426
  • при късмета

От мен следобедно. И ние сме в Гърция

# 427
От мен сутрешно дубрутро!
  Спокоен септември!

# 428
Добро утро!
Ма Ко, вие къде сте? Май към Кавала почивате, или се бъркам?
Хубав ден от мен!

# 429
  • София
Привет!

Писах, писах и изчезна.

Честит септември!

Вале, много мило ми стана от романтичното кафе,защото едната ми баба имаше такъв сервиз навремето.

Ние в момента сме в София. Трите момичета, двамата зетьове и прекрасните ми внучета са си вече в римското ежедневие. Колкото и да ми е мъчно, това е животът и всеки е поел по пътя си, докато всеки път трябва да сме благодарни за споделените моменти заедно.
Аз ще използвам следващите няколко дни да видя от какво имат нужда момчетата за градината и за училище, а в края на седмицата се качваме в планината, както планирахме.
В края на месеца пак ще се върнем за малко на морето, че ще водим бабите и дядовците по прегледи в Бургас. Само да се координирам със сестра ми, за да ѝ оставя да гледа момчетата за няколко дни. Единият ни дядо го е закъсал напоследък, а и останалите ги мъчат годините, та да видим как е положението, но категорично не искат в София.
Съпругът ми се върна от днес към задачите в кантората и вече от 2 часа подрежда имейли, докато аз пия фрапе и му пазя тишина, чакайки младежите да станат, че да ги изведа в парка да играят. Кученцата и те още свикват с връщането вкъщи и ме гледат с очакване дали няма да кажа любимата им дума "плаж". Simple Smile
Аз пък умувам дали си заслужава да си преместя плуването на другия край на града, заради лъскавото място, което ми хареса или не. Досега винаги в града ходех в близкия техникум, но сега на прибиране пихме кафе с братовчедка ми и мъжа ѝ в неговия нов офис и се влюбих в сградата. От модерните т.нар. зелени сгради, в които има всичко на едно място. Понеже имат на един етаж фитнес, огромен басейн, масажи, козметик, естетична клиника + още куп магазини, аптека, болница, заведения и т.н., а отгоре офиси и много зеленина, ми се стори приятно за изкарване на време, а и братовчедката си е извадила карта (мъжът ѝ има право на големи отстъпки за близки и познати), та ми предлага да си направя абонамент и да ходим двете. Само дето е в Дианабад. Да, само с метрото е и е буквално от врата до врата, но се чудя дали няма да ми отива цялото време там и накрая все едно да съм затворена и аз в офис. Иначе време знаете, че имам през делничните дни, но и цената ще ми излиза точно х 2. Имам време да реша до 15.09., защото абонамент се прави между 10-то и 15-то число на предния месец. Вероятно ще пробвам 1 месец и ще видя дали ще ми хареса.

Това е засега.

Прегръдки на всички!

# 430
  • при късмета
Добро утро!
Мария, Халкидики, на Ситония сме. Горе долу по средата на ръкава
Фивър, на теб лесно пренастройване пожелавам
Вале, тази година чи се струва, че циганското лято ще е по-дълго
Гушки на всички Hug

# 431
  • при късмета
Добро утро!

Ще пиша отсъствия, правя поредни постове.
Ние тръгваме днес

# 432
Добро утро!
Ние се прибрахме в сряда от Гърция, но все още съм там в мислите си. Днес съм на работа и след това ме чакат два почивни дни. Смятам да поразчистя малко гардероба си, но да видим.
Хубав ден, момичета!

# 433
Добро да е ма ко!
Днес уж "почиваме". Събудихме се и двамата с мъжа ми в 5:30.
До тук имам 30 компота от сини сливи, десет бурканчета сладко от сини сливи, 5 от смокини. Един сварен петел, част от него ще направя на супа, друга ще стане нещо друго.
Сега режа сливи и ще сложа да слушат. Харесах си две рецепти за сос за месо, ще направя мини доза за проба.

# 434
Джейми, това хич не го броя за почивка, ама ти си го знаеш.

Общи условия

Активация на акаунт