Клуб на анонимните козметохолици

• 5 206
  • 73
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Червената CHI ли?
Добре, че е малък размер. На мен ми се видя като лак за коса!

# 61
  • София
Да, и аз потвърждавам - отвратителна е червената термозащита на CHI (iron guard мисля, че беше). Версията като крем също не ми хареса. Прави ми косата суха и сплескана. Хвърлих ги без никакви угризения Stuck Out Tongue

# 62
Червената CHI ли?
Добре, че е малък размер. На мен ми се видя като лак за коса!
Точно тя! Да, като лак за коса е. Като минех с пресата, направо лепнеше и накъсваше.

# 63
Какво ви помага да не купувате козметика, опитвам се да преодолявам сронтанните покупки, но е трудно. Минималист не искам да ставам в никакъв случай, но нещо разумно като количества искам, хем всичко което ми е необходимо, хем да има и разнообразие според нуждите и желанията.

Не мога да се спра. Sweat Smile Нуждите ми надхвърлят многократно възможностите за употреба. Поради естеството ми на работа се налага непрестанно да изпробвам нови продукти, давам си сметка, че не мога да насмогна на пазара, който ни залива като цунами, и пак купувам. Не му се вижда края Satisfied

Как така да не купувам козметика?! Какво е това нещо?! Grinning Влизам в ДМ да купя нещо за хрупане на деца - хоп руж. Излиза ми реклама във фб - хоп бяла козметика.. вече съм се отказала да се отказвам...

# 64
Аз се поспрях и с декоративната, и с бялата козметика, защото прегледах всичките си чекмеджета и прочие, имам за доооста дълго време и не искам да трупам. Понякога се изкушавам, но като се сетя колко имам да ползвам и се отказвам.

# 65
Аз си поставих едно правило - докато не изразходвам минимум един продукт докрай от дадена категория, да не допълвам колекцията. Например сега една от спиралите ми свърши - мога да си позволя да си взема някоя нова, по възможност от намаление. Единствено изключение направих за лимитирани неща на Дав 😆 Но е много трудно!

# 66
  • При децата ми
Кои са лимитираните неща на "Дав"?

# 67
Кои са лимитираните неща на "Дав"?

В Нотино ги намерих - лимитиран аромат душ гел, летен с матча и сакура, и зимен с някакви берита. Имаше и дезодоранти с тези аромати, но не ползвам спрей дезодоранти и не си взех.

# 68
Парфюмите гледам да поддържам не повече от 50.  Всъщност, отдавна нищо не ме е грабвало и не съм купувала. Бяла козметика зареждам, когато видя, че нещо е на привършване или когато видя, че любим продукт е на супер изгодна цена.. Понеже пазарувам от чужди сайтове, понякога вземам малко повече, да има. Сакън, да не остана без нищо. Случва се и да подарявам, когато съм прекалила.
С декоративната козметика съм зле. Ползвам само червило, молив за устни, молив за очи. Имам един ФДТ, който е хванал паяжини.
Само с душ геловете не мога да се озаптя, имам поне 3-4 които ползвам едновременно. В смисъл - редувам ги. Отделно в шкафа ми е като рафт на дрогерия. Не само за мен, и за мъжа ми купувам. Дезодорант купувам, като свърши наличния. Нивеа, от години не съм посягала към друг.
Лосион за тяло ползвам само медицински, поръчвам от онлайн аптека.

# 69
  • Deutschland
В момента имам поне 5 отворени душ гела и още няколко неотворени.
Дезодоранти не искам да броя, в жегите само тях ползвам.
Лосиони за тяло имам 10, вчера мъжа ми ми донесе още един, щото видял, че е с ванилия и блясък 😀

# 70
В момента имам поне 5 отворени душ гела и още няколко неотворени.
Дезодоранти не искам да броя, в жегите само тях ползвам.
Лосиони за тяло имам 10, вчера мъжа ми ми донесе още един, щото видял, че е с ванилия и блясък 😀
От кои дезодоранти сте доволна?Отдавна не бях вземала Нивеа,скоро си го поръчах и не мога да спра да се кефя на ароматът му .Даже се чудя защо бях спряла да купувам техни продукти.

# 71
  • Deutschland
Dove sweet treats, Dove Sacura, Плейбой дезодорантите, Dove с памук на първо време се сещам и ги редувам в момента. За съжаление нямам идея кои от тях има в България.

# 72
За дезодоранта излъгах, имам и един в чантата и един на работа.

# 73
  • София
Дезодоранти - Rexona I Dove.

И аз съм се спряла с козметиката, сега направих малко разчистване.
Обаче ВВ кремовета са ми мания, още търся перфектния.
За парфюмите - там не мога да се спра. Все търся нещо....

Общи условия

Активация на акаунт