Поскъпване на стоки- фрапиращи цени - Част 2

• 67 457
  • 1 473
  •   2
Отговори
# 1 470
На мен цена под 10 евро за салата вече ми се вижда разумна.

# 1 471
Ами, идея нямам. На мен ми идва скъпо, определено смятам да се ориентирам каквото мога да ми е домашно и да огранича яденето извън вкъщи до минимум.
И като говорим за скъпо за слагане на 10 см цип ми взеха 10 евра. Даже се зарадвах, че не е повече

# 1 472
За София вече ми се струва нормално. В Казанлък ядох малка (но съвсем достатъчна) пица за 6,90 и една сметка в друго заведение: салата, половин литър кана домашно вино + още две чаши, кюфтета, хляб, пиле със зеленчуци на плоча, ПКС, вода – 46 евро.
Много изгодно ми се видя.

Последна редакция: пн, 07 сеп 2026, 00:28 от Plectruda

# 1 473
За цип още миналата година, есенно, ми взеха 40лв.(цялото яке беше 70). Вярно, якето до коленете, ама чак толкова... И то прост цип, пластмасов, обикновен. Още тогава хлъцнах.

Топените сиренца с боровинково сладко на нашето квартално кръчме са 13лв., т.е към 7 евро се пада. Доста ми се струва.
Пиците вървят навсякъде по едно 15 евро(30см), а сме дълбоката провинция. За семейна пица, към 1.200гр да е - 20евро. Помня, че бях шокирана, понеже поръчвах за  почерпка.

Лошото е, че палтата най-смело и безотговорно си ги връткам в пералнята вече, обаче имам една олекотена завивка, дето беше много изгодна като цена и е хубава и огромна. Фокусът е точно на огромна. Нещо не съм го обмислила добре, като съм я купувала. И не мога да я бухна в пералнята, защото е просто огромна и влиза само в промишлена такава, над 10кг. Вдругиден трябва да я замъкна до химическото... Отсега усещам как цялата завивка е 20лв., а сигурно ще ме обухат поне 40евро...

Общи условия

Активация на акаунт