Девети клас 2025/2026 - пролетно-оптимистична тема №4

• 21 400
  • 746
  •   1
Отговори
# 735
  • София
Вариантът е един - просто не отива.

# 736
Знам. И ще го обмисля. Просто още няма да й казвам, че го има и ще се надявам съучениците й също да не са просветени Joy

# 737
  • София
Аз ги усещам нещата по същия начин... Даже се усещам, че самата аз се чудя.
Аз даже не се чудя, особено за математиката ...Ще е интересно половината випуск да липсва на тези дати.

Последна редакция: вт, 21 юли 2026, 18:32 от annie13

# 738
Tisisat, много наивно се надяваш Simple Smile Според мен мн от тях ще са си го сметнали още в началото на годината.

# 739
В нашия случай това са "най-любимите" предмети и ако му кажа, отговорът ще е натъртено и категорично "Няма да ходя!". Затова не възнамерявам да си разваляме ваканцията. Ще чакам друг да е лошия вестоносец ...
Чудя се, обаче, ако сега интегрират изпита, дали няма да посегнат и на формата на ДЗИ по БЕЛ по някакъв начин, въпреки че тези предмети не се изучават извън профилите.

# 740
Кицуне, да, подозирам, че ще бъде обсъдено даже преди 15.09. Все някой ще чуе и ще сподели и ще започнат преговори. Интересно от училището как ще реагират...

# 741
Цитирам наборката: ".. и изобщо не си мисли, че ще ТИ ходя на математиката, тая няма да стане!!! Виж, ако има АЕ- ще ходя!"
Та така у нас!
Тя общува със съученици от 10 клас /скоро 11/, в училище им казвали, че без да се явят, няма да могат да запишат шофьорските курсове. Защо ми трябваше да се обяснявам...

# 742
  • София
Олеле, дано тази работа я разбере чак когато отвори изпита, че иначе няма никакъв шанс да отиде.

# 743
Аз препратих линка. Получен е. Никаква реакция.

# 744
  • София
Всъщност, ще има само общо 4 интегрирани задачи с история и философия. И като видяхме как интегрираха другите предмети в НВО мат тази година, пак ще си е просто НВО БЕЛ.

Ето го проектът на заповедта https://www.mon.bg/nfs/2026/07/pr21072026_zapoved_format-nvo-10-klas-2026-27.pdf

# 745
в училище им казвали, че без да се явят, няма да могат да запишат шофьорските курсове
С това ги лъжат, за да се явяват, и милите вярват Simple Smile
Наборката няма драми с математиката, ама с литературата - мъка, мъка. НВО-то не е драма, ама ДЗИ БЕЛ заради медицината, не ми се мисли Sad

# 746

Общи условия

Активация на акаунт