Спамо- чат темичка- 7.5- 13.5

• 35 317
  • 2 582
  •   1
Отговори
# 225

Сори........  Embarassed Embarassed Embarassed

# 226
# 227
Показвам си човката да кажа само "привет", че имам още над 100 файла за обработка. ooooh!
До довечера. bowuu

Привет, как е на новата работа, освен, че постоянно работиш и нямаш време за нас?

Следващия път да свирнеш. Знам хладна, тъмна, стара механа. Ракията така ти тръгва.......................

Божке, недей така бе жена, че подпалих и тръгвам за Пазарджик и без това имаме да довършваме нещо Wink

# 228
# 229
 newsm44 newsm44 newsm44
Кака ви Руска утре ще е на работа...  Whistling Whistling Whistling
Искам днес повече внимание да ми обърнете,
щото мноооооого ще ви липсвам, нали???  Flutter

# 230

Мерси, да точно за него питах.   bouquet Hug   bouquet

# 231
newsm44 newsm44 newsm44

Наистина ще липсваш, айде наслука на новата работа и глей да съ аресаш на шефа и се пази от злонамерени колежки Peace

# 232
newsm44 newsm44 newsm44

Оооооо, ще стискам палци! Hug

Пак много сте писали, няма да чета Crossing Arms, направо изчезвам. Crazy  bouquet

# 233
Доста по-интересна, свързана с обработка на мнооого информация. Имам пекана шефка и още една колежка , като предстои да се увеличаваме като бройка.

# 234

Следващия път да свирнеш. Знам хладна, тъмна, стара механа. Ракията така ти тръгва.......................

Божке, недей така бе жена, че подпалих и тръгвам за Пазарджик и без това имаме да довършваме нещо Wink

Можеш да бъдеш сигурна, че ще те довърша.  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

# 235
Доста по-интересна, свързана с обработка на мнооого информация. Имам пекана шефка и още една колежка , като предстои да се увеличаваме като бройка.

Радвам се за теб Peace
Успехи и дано си доволна и занапред   bouquet

# 236
Кравке, пропуснах нещо, ама само каж къде и кой....  Whistling
Мога ли някак да помогна???  Hug

# 237
Можеш да бъдеш сигурна, че ще те довърша.  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

А аз се довърших сам в заведение с името- Техно, ако се сещаш за кое техно парти става въпрос  Grinning

# 238
Някой да ми разясни връзката межу Мина и Руска. Сестри ли са? Ще ни играят ли постановката на Малена и Монда?
Ти ще ми оплетеш ли шапчица, ако ти разясним връзката и вратовръзката Wink

От онези за скоирски мъжки достойнства ли?  Mr. Green
Знае тя, знаеееее Mr. Green

# 239
6 перални съм изпрала.... свят ми се зави, на пералнята - не знам
Поздравявам те с песента "6 кокошки съм заклала", но сменям кокошките с пералня Mr. Green

Пералните всъщност бяха 5, ама я виж как Убаво се върза, че и рима докара Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт