Спамо- чат темичка- 7.5- 13.5

• 35 334
  • 2 582
  •   1
Отговори
# 2 175
Абе някой да има проблеми с VBox. Прави ми проблеми? Thinking

Става така, като се претовари.И при мен честичко забива Tired

# 2 176
# 2 177
Една песен търсих дълго време и чак сега успях  Blush

# 2 178

Теооо-с теб сме от една порода, убеждавам се все повече Heart Eyes Sunglasses

# 2 179
# 2 180
Една песен търсих дълго време и чак сега успях  Blush

Аууууу, от кога не съм я слушала тази песен ooooh! Party Peace

Отивам да папкааааамм-мама ми е направиле дробсърмичка newsm53

# 2 181
На Вейдър, й искат пари за нова рокля, за да й изперат старата. И тя реве.
Цъ. Не позна.
Проблемацията е, че вече две седмици шия на чаавенцата шаферски рокли, дълги, надиплени- като на принцеси. Исках да ги мина на химията, че да се изчистят от разните му там креди и сапуни дет съм дращила... Ма те ша ми излязат по-скъпи от купешки ако минат от там. И сега се хапя гъза от яд и се чудя и мая какво да правя. Страх ме е да не ги окъкам ако аз ги подхвана... Я ютията ще ми изиграе някой номер , я нещо друго... И затуй ми се риве Cry. А толкова хубави станаха... така се старах... И накрая ако ги окъкам - ще се гръмна.  Confused

Хубаво,че пущате песни за душата  Hug
Току виж съм измислила кво да правя...

# 2 182
На Вейдър, й искат пари за нова рокля, за да й изперат старата. И тя реве.
Цъ. Не позна.
Проблемацията е, че вече две седмици шия на чаавенцата шаферски рокли, дълги, надиплени- като на принцеси. Исках да ги мина на химията, че да се изчистят от разните му там креди и сапуни дет съм дращила... Ма те ша ми излязат по-скъпи от купешки ако минат от там. И сега се хапя гъза от яд и се чудя и мая какво да правя. Страх ме е да не ги окъкам ако аз ги подхвана... Я ютията ще ми изиграе някой номер , я нещо друго... И затуй ми се риве Cry. А толкова хубави станаха... така се старах... И накрая ако ги окъкам - ще се гръмна.  Confused

Хубаво,че пущате песни за душата  Hug
Току виж съм измислила кво да правя...

А защо не ги изпереш на ръка, в хладка вода, и почти мокри да ги закачиш на закачалки да се сушат? newsm78

# 2 183
А защо не ги изпереш на ръка, в хладка вода, и почти мокри да ги закачиш на закачалки да се сушат? newsm78
То така и ще стане... Бог напред , а аз след него Praynig Praynig Praynig

# 2 184
То така и ще стане... Бог напред , а аз след него Praynig Praynig Praynig

Стискам ти палци!!! Hug

Само да те питам, има ли подтекст в постинга ти, щот вече изтрещях. Joy

# 2 185
Мерсии. После ще показвам снимки  Flutter Дано само да има какво да снимааам Confused

съвсем съм сериозна, никакви под и над текстове няма

# 2 186
Знаете ли? Не! Нищо не знаете вие...

Аз отивам да ям, да гледам Батман (началото), да спа... Вино остана, ама е домашно. Не знам какво е точно, но по всяка вероятност е памид. Всъщност май е памидов оцет вече. Толкова за днес, уважаеми читатели. Вашият покорен слуга се насити и на чат, и на спам. Отсега поръчвам кафе за утре. Не държа на сорта. Само да е силно и двойно (като доза). Желателно е да е еспресо, но ще се задоволя и с турско, ако няма друго. Облекло - неофициално. Обичам сутрешни жени - рошави и без грим (и без някои части на облеклото). Ако сте заинтригувани - среща около 7. Под надписа "Спамо-чат". Не закусвам, но не отказвам нещо сладко. Яйцата трябва да са задължително твърди. Течни жълтъци не понасям. И много-много да не се обяснявате! Аре!

Отивам да ви пускам Въ Бохъ и да слушате, ей! Който не слуша - бой по дупето. Който слуша - бой и по други места...

# 2 187
Мерсии. После ще показвам снимки  Flutter Дано само да има какво да снимааам Confused

съвсем съм сериозна, никакви под и над текстове няма

Hug

Имам едно питание, някой да знае къде отиде оная тема, на Тонколоната, за секса и любовта. Кое било първото, много ми се ще да пусна още един постинг в нея, ама не мога да я намеря. newsm78

# 2 188
Пусни тук де..

# 2 189

Аааааа, не става. Сопранов, кво та интересува по точно? Flutter

Общи условия

Активация на акаунт