Спамо- чат темичка- 7.5- 13.5

• 35 404
  • 2 582
  •   1
Отговори
# 2 190
Знаете ли? Не! Нищо не знаете вие...

Аз отивам да ям, да гледам Батман (началото), да спа... Вино остана, ама е домашно. Не знам какво е точно, но по всяка вероятност е памид. Всъщност май е памидов оцет вече. Толкова за днес, уважаеми читатели. Вашият покорен слуга се насити и на чат, и на спам. Отсега поръчвам кафе за утре. Не държа на сорта. Само да е силно и двойно (като доза). Желателно е да е еспресо, но ще се задоволя и с турско, ако няма друго. Облекло - неофициално. Обичам сутрешни жени - рошави и без грим (и без някои части на облеклото). Ако сте заинтригувани - среща около 7. Под надписа "Спамо-чат". Не закусвам, но не отказвам нещо сладко. Яйцата трябва да са задължително твърди. Течни жълтъци не понасям. И много-много да не се обяснявате! Аре!

Отивам да ви пускам Въ Бохъ и да слушате, ей! Който не слуша - бой по дупето. Който слуша - бой и по други места...

Hug Hug Hug
Хайде лека и полека!
Айм сори, фор май кофтейшън настроейшън . Пиййз форгив ми! Тумороу ай уил гив ю а кап оф кофи Flutter Hug

# 2 191

Сети ли се?
Кажи си, няма да боли..

# 2 192
Кое е първо ли?
И първо и последно си е секса мен ако ма питате Flutter
Ти бре, Теофилио мила, сариозно ли сакаш да са изкажеш?

# 2 193

Сети ли се?
Кажи си, няма да боли..

Ти ще споделиш ли?  Flutter

# 2 194

Сети ли се?
Кажи си, няма да боли..

Да де, хубаво, ама какво питаш за тях? Щото много работи мога да ти кажа! Mr. Green

# 2 195
Сподели ти тук, нали каза, че имаш какво, хайде!

# 2 196
  • София
Вейдърице
оди да му треснеш едно и фани се успокоЙ!!!

Тумороуууу, ай уил го ту денс  newsm19
ин тен ъклок ин дъ моооонинг  #Crazy

Нау ай тел ю баууууууууууууу   animal037

Отивам да цъкам семки, да четем книжка  smile3547

Па ли за ебане си гукате бре  ooooh!

Тъман Цомбети вее таз нощ гъзети
и вие се зафанахте  #Crazy

# 2 197
Жик так, аз съм Гацо Бацов  newsm68,наревах се и ето- сетихте се за мен   Laughing.Благодаря за поздравчетата   Hug.Коте, как не се сетих ,аватара ти го показва ,ама като съм малко проЗтичка ...Тео ,Пухче, Друзь  Hug  Hug  Hug, добре съм, ама за утре не гарантирам  Naughty. В къщи ще се вихри тинейджърски купон и направо косата ми настръхва, така че стискайте палци да мине без тайфуни и цунамита Praynig. Дзверето е добре, малко алергията я понатиска ,ама ще и мине .

# 2 198

Имам де, ама що тук?

# 2 199
Вейдърице
оди да му треснеш едно и фани се успокоЙ!!!
Hug
Треснах му!
Е*ала съм му у ма*ата!
Мойте чавета и без рокли па ша са най- юбавите!

Сопранов, нищо не казуваш Wink

Ей ви една песньовка (от преди малко) за сваляне Hug http://gabulinka.multiply.com/music/item/1

# 2 200
Лека нощ, желая!!!

# 2 201

Имам едно питание, някой да знае къде отиде оная тема, на Тонколоната, за секса и любовта. Кое било първото, много ми се ще да пусна още един постинг в нея, ама не мога да я намеря. newsm78

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=185990.0 Ето я, Тео.

Лека нощ, Джей Джей.  bouquetМного ранко днес бре... Grinning

# 2 202

Имам едно питание, някой да знае къде отиде оная тема, на Тонколоната, за секса и любовта. Кое било първото, много ми се ще да пусна още един постинг в нея, ама не мога да я намеря. newsm78

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=185990.0 Ето я, Тео.

Лека нощ, Джей Джей.  bouquetМного ранко днес бре... Grinning

bouquet Hug  bouquet

# 2 203

Имам де, ама що тук?

А защо не?! Тук всички сме си толкова близки  Simple Smile

# 2 204
Лека нощ и от мен!
Отивам да си пера роклите  Laughing ....  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт