Ноемврийски бебета 2025 - Тема 3

• 11 115
  • 453
  •   2
Отговори
# 450
Момичета, как процедирате с миенето на зъбките?
Кога започнахте, с каква четка и каква паста? Също така кога мислите да посетите зъболекар за първи път?

# 451
Ние започнахме още с появата на първото зъбче, в момента ги мием вечер по време на къпането. Използваме силиконов напръстник и паста на Topher. Със зъболекаря ми се разбрахме да я заведа като навърши 10 месеца, като тя вече има 8 зъбчета.

# 452
Момичета как сте със свалянето на излишните кг. Естествено който има😀
Нещо не се слуват при мен нещата,че си имам хормонални проблеми имам,но пък да не мръдна изобщо . Нищо не ми става чувсъсе ужасно. Във фейса ми излизат някакво дами отскбнали с калистеника(някакъв вид тренировки) чудя се дали да не ги пробвам. Някой ако има някакъв метод да каже ,че в чудо се виждам.

# 453
Аз качих 23 кг. Забременях 47 кг.В мимента съм 57 кг.10 кг. Не мърдат изобщо.Не ям много, ограничавам се и пак нищо не се случва..
Момичета как сте със свалянето на излишните кг. Естествено който има😀
Нещо не се слуват при мен нещата,че си имам хормонални проблеми имам,но пък да не мръдна изобщо . Нищо не ми става чувсъсе ужасно. Във фейса ми излизат някакво дами отскбнали с калистеника(някакъв вид тренировки) чудя се дали да не ги пробвам. Някой ако има някакъв метод да каже ,че в чудо се виждам.

Общи условия

Активация на акаунт