Панда, ние си купихме ограда за спалня, която нещо не ни стана и така и не можахме да я пробваме - иначе и ние имаме нощи, в които малката е почти изцяло при нас.
За момента понякога ни се получава да си е на леглото за цяла нощ, друг път - не.

Последните дни се буди често нощем и с мъжа ми сме изтощени яко.

Вече е на 10м, опитвам се да вкарвам и вечеря, но честно казано не се получава всеки път- пт няколко дни започна да не яде кактп преди и много си иска мляко, често през деня. Не знам зъбки ли са или какво, дано се подобри скоро.

Ние ще правим РД и кръщене в един ден, че иначе трябва 100 пъти да имаме гости и просто няма да си го причиня - ще се съберем в заведение и до късен следобед всеки да си е по къщите. 😁
Купила съм и аз малко украса, много е вълнуващо и все пак ми става тъжно колко бързо мина това време, все повече заприличва на момиченце, и все повече се отдалечаваме от бебешките черти.

И все пак съм благодарна, че е здрава и расте нормално, повече от това не мога да искам.

Последните дни са ми малко тежки с всички новини по света, че и в БГ за малки деца и ужасите, които им се случват, та и аз съм още по-гушлива с малката.

Скоро ще трябва да търсим обувчета, макар, че още не е проходила и много се чудя какво ще вземем, като цяло ми се иска да е подходяща и не смачкваща, но и те не са евтини. Може да погледна в някоя група дали няма да излезе втора употреба.