Дева Slim effect

• 58 647
  • 608
  •   1
Отговори
# 105
  • Варна
Мдаааа, снощи във варненското Метро нямаше такъв крем  Sad Сега трябва да се ходи до Пикадили.

# 106
Охооо доста добри отзиви за крема на Дева, ще взема да го пробвам, пък и евтин, аз давам сумати пари за кремове /по50-60лв/ ще пробвам и с тази сега, още днес ще го потърся.

# 107
Утре ще си го купя....И ще се включвам с отзиви   bouquet

# 108
Доста му се чудих на този крем.
От прочетеното тук, разбрах че трябва да си го закупя.

# 109
  • Севлиево
Оооо, още днес ще си ги купя и двата крема....и фолио също....

# 110
Ползвам го от две седмици и има ефект  newsm10. Аз лично съчетавам мазането с диета и 1 час дневно на велоелгометъра.Пробвайте няма да съжалявате, а и цената е добра  Peace

# 111
А аз да попитам тези от вас, които се увиват с фолио - колко време стоите така? Половин, един, два часа....?
Аз лятото ходих на едни антицелулитни процедури /забравих как се казват обаче/ и там ме мажеха с някакъв гел, увиваха ми краката с фолио, след това с ел. одеало и така стоях 30 минути. След което фолиото се маха.
Та си мисля дали и тук половин час би бил достатъчен... newsm78

Седя с фолиото около 40 минути.
30-35 тренировка и още малко след това. Но това си е мое решение никой не ми е казал или съветвал та не занм и дали е правилно  Wink

# 112
Днес си го купих и се намазах. Имаше го този охлаждащ ефект...мн хубава ми направи кожата...Дано и мен ме "пооправи"  bouquet

# 113
  • Cофия
И аз го ползвам вече 3-4 дни, струва ми се че има ефект, но е рано за някакъв голям резултат. Ще докладвам след седмица  bouquet

# 114
И аз се мажа с розовата Дева от три дни преди по-дълги интервали между кърменията сутрин и вечер /познат фармацевт ме увери, че действието на подобен род продукти е локално и активните им съставки не попадат в кърмата/. Засега още няма видим ефект, но мисля да включа на помощ и фолиото. Ще докладвам след няколко дни.

# 115
  • Бургас
   Днес и аз си купих зеления и розовия крем на Дева и започвам мазането. Така че ще се включвам с мнения. Само един въпрос - първо антицелулитния и после слим-а, нали?
 Hug

# 116
И аз си купих днес розовия крем, после ще се намажа, ще пиша за резултатите

# 117
Някоя мама, която кърми, ползва ли тези кремове? Ако има такива, моля за отзиви!

# 118
  • Пловдив
 TiredДнес ми е седми ден от как го използувам,но и аз се обринах.Мажех по бедрата,тумбака и горе на ръцете.сутринта след втриването,целите ръце пламнаха в ситни малки пъпчици до лактите.Намазах с крем здраве,но още не се е успокоило.Цял ден ходя със сако втези жеги #Cussing outЗа мое съжаление преустановявам експеримента.Успех на  останалите!

# 119
Явно си чувствителна към някоя съставка и наистина е по - добре да спреш употребата, аз в момента съм намазана с него и ми е доста приятно от разхлаждащия ефект.

Общи условия

Активация на акаунт