Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 171 - юни 2026)

• 80 278
  • 985
  •   1
Отговори
# 285
# 286
  • оттам, откъдето започва България
Таня67, благодаря за споделеното. Аз явно съм сгрешила, че съм регистрирала бележките на 1 човек. Simple Smile

# 287
Каменица от 15 юни:

# 288
Новите фанти имат кодове.

# 289
  • Бургас
Н а мен ми попадат капачки на кола и фанта без кодове...

# 290
  • София
На мен ми попадат капачки на кола и фанта без кодове...
Може да са украински. Бутилки от 500 мл има доста.

# 291
Аз съм малко разочарована от p&g, направих 22 Евро сметка само на Тяхните продукти, имах и други неща, накрая   купон за 2 или 3 Евро в Кауфланд, който разпръскат на всички продукти, не на цялата сметка и накрая не ми признаха бележката...
Аз имах същия проблем.Имах поръчани памперси за 22 евро от емаг и други неща,останалите неща имаха някакви кодове за отстъпка и ми отказаха връщане на 10 евро,но аз писах имейл и се коригираха и ми признаха покупката.

# 292
По повод кодовете на Фанта, една приятелка ми даде езиче от кенче с код. Понеже не ми даде да го регистрирам писах на КК и ми отговориха че кодът бил за друга държава? А защо се продава в БГ?!

# 293
  • Пловдив
Продава се в България, защото има свободно движение на хора и стоки.

# 294
Има ли игра на бира с касови бележки? Трябва да купя, за да има в нас, ко няма да в изпием скоро. Всекиму път кодовете изгарят докато я отворим.

# 295
Продава се в България, защото има свободно движение на хора и стоки.
Специално за КК не е баш така, защото те си имат строго разпределение, кой завод, за кой пазар произвежда.
Явно не се прекалява с количествата украинска КК и си затварят очите, че лесно могат да им свият сармите.
Навремето мина покрай мен една сделка с Бг кенчета, уж за трети страни, минаваше през свободна безмитна зона, па акостираше в Холандия, не продължи много дълго време схемата😉

Предстояща игра на узо Пломари.
https://game.selectedbrands-co.com/

Последна редакция: вт, 09 юни 2026, 08:57 от evhen

# 296
Има игра на Загорка Ретро с касови бележки, но са малко наградите.
https://pomnimhubavoto.zagorka.bg/

# 297
Има ли игра на бира с касови бележки? Трябва да купя, за да има в нас, ко няма да в изпием скоро. Всекиму път кодовете изгарят докато я отворим.
Ако не греша Загорка ретро и Стела Артоа имаха с бележки, може да погледнете докога са.
И да се похваля с една топка от КК от магазин Кауфланд.
Скрит текст:
И от игра в ИГ на Макдоналдс
Скрит текст:

# 298
Здравейте, участвах в играта на Fashiondays, но не откривам до кога беше.

# 299
  • оттам, откъдето започва България
Намерих си касов бон, в който е вписан омекотител Коколино за 5,99 евро през м. май.
Не намирам такава игра, но помня, че го купувах за игра.
Някой сеща ли се коя е играта?

Общи условия

Активация на акаунт