Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 171 - юни 2026)

• 80 350
  • 985
  •   1
Отговори
# 60
Днес получих наградата от Престиж - Rituals, много добре е опаковано, мирише уникално.
Тайно се надявам на ваучер от Leibniz,че имам нужда от нова преса, новите печеливши отгоре или отдолу ги слагат на списъка?

# 61
С комплект за боулинг съм от Куинс ,с 4 бележки.

# 62
Късметлийски месец и честит празник! 🌼 Благодаря за новата тема!

Някой друг има ли проблем с регистрирането на бележки в YouGov панела? Като цъкна да регистрирам нова бележка ми изписва "Моля, изчакайте..." и дотам.

J_M_L, най-отгоре са новите печеливши. Мен ме няма там. Вече не броя с колко бележки участвам и колко бисквити изядохме вкъщи и на работа.😃

# 63
Днес получих наградата от Престиж - Rituals, много добре е опаковано, мирише уникално.
Тайно се надявам на ваучер от Leibniz,че имам нужда от нова преса, новите печеливши отгоре или отдолу ги слагат на списъка?
Новите са най-отгоре в списъка

# 64
В Куинс можеш да спечелиш само 1 награда на 1 участник. От 4.06 във Фантастико

# 65
Захарче, благодарско за новата тема! Flowers Hibiscus

Честит празник на малки и по-големи Wink

Късметлийски първи летен месец!

...имаме ли още шанс??

# 66
С ваучер съм от Leibniz.
От Куинс се надявам на боулинг или плюшка за децата, но уви.. Simple Smile

Последна редакция: пн, 01 юни 2026, 17:03 от Lettie

# 67
# 68
Благодаря за новата тема!Малко се пораздвижиха.Минах през кауфланд и се включих в игрите на Фери и Тандем.Ще пробвам и за Маги.
И все още чакам за Сайъс!Какво толкова го бавят незнам.
Някой запазил ли е тел на Лайбниц от който звънят че не намирам в контактите?

# 69
# 70
# 71
Юни ми е любим месец - очаквам игри за сладолед!

# 72
Аз също искам да благодаря на Захарчето и всички които поддържат темата. От днес толкова много игри почват, че се замаях. Дано имаме повече късмет. Днес по радиото чух не дочух че който купи ТВ Хаейсенс може да се регистрира за награда.

# 73
Някой спечелил от Милка днес?

# 74
Честита нова тема! Благодаря на Захарче  и всички  помагащи, темата да ни е  полезна и уютна.  Ще се включа в доста от новите игри. В днешните тегления няма  радост за мен.

Общи условия

Активация на акаунт