Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 171 - юни 2026)

• 76 945
  • 985
  •   1
Отговори
# 720
И като говорим за Лидл точно ми отговориха за Прингълс че не били те организатор и да се обръщам към тях?! И даже няма координати...

# 721
Кодът от капачките на стъклените Кока Кола важи ли някъде?

# 722
Честито на късметлията! Играта е на Престиж https://prestigepromo.bg/Maroko2026/
А публикуваха ли кой спечели 5 000 Е от КК?

# 723
Благодаря, за инфото! Супер,че пуфовете са 50, дано да имам шанс!

# 724
И като говорим за Лидл точно ми отговориха за Прингълс че не били те организатор и да се обръщам към тях?! И даже няма координати...

А как така!А на мен нищо не са отговорили!
Нито те нито другите!И Первол и на тях не виждам!Както и колата с екипите?!

# 725
Днес видях че имам имейл в Спам от Ouzo 12, за спечелена бутилка! Трябва ли да се отговаря на имейла? Изискваха ли касовата бележка при получаване?

# 726
От роден край изпращат sms-и. С пасатор съм.

# 727
  • при късмета
С комплект ножове съм от Роден край, с една бележка. Даже ми беше трудно да се сетя коя е играта. Дано са хубави

# 728
Престиж са качили печелившите, те поне са коректни

# 729
И аз съм с пасатор. Толкова рядко печеля, че си е направо празник 😃

# 730
Коя куриерска фирма доставя наградите на Милка и колко време след заявяването си получихте наградата? Понеже ми казаха 10 работни дни , а се пада да сме на море ..

И още един въпрос : някой,който спечели продукта за тестване от ДМ - стика,получи ли си го, защото аз още не

# 731
Преди 5 дни си питала за Милка и съм ти отговорила с дати. На 5 юни смс и заявяване, на 17 юни ги получих. Милка ползват куриерските услуги на Европът.
От Милка кога пращат смс , спечелих моментна игра ,но така и не получих смс?
На 3 юни спечелих картите, на 5-ти получих смс и се появи телефонът ми в списъка, днес ги получих.

# 732
Не съм получила стика от ДМ.

Нямаме в Престиж за съжаление. Дано бележката участва и за следващите тегления. Половинката се включи в играта на Хайнекен. Дано ни излезе късмета за пуф.

# 733
  • Бургас
Ох,Пълнолуние, благодаря ти, че ме подсети за Хайнекен. Имам 3 кода да регистрирам.

# 734
Благодаря ти, извинявам се, пропуснала съм отговора ти.
Преди 5 дни си питала за Милка и съм ти отговорила с дати. На 5 юни смс и заявяване, на 17 юни ги получих. Милка ползват куриерските услуги на Европът.
От Милка кога пращат смс , спечелих моментна игра ,но така и не получих смс?
На 3 юни спечелих картите, на 5-ти получих смс и се появи телефонът ми в списъка, днес ги получих.

Общи условия

Активация на акаунт