Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 171 - юни 2026)

• 76 909
  • 985
  •   1
Отговори
# 795
https://www.henkelpromo.bg/campaign/persilmoneyback/

Нова кампания.
Да ги похваля, в предната кампания ми върнаха цялата сума за един продукт (с намалението, защото имах купон някакъв за отстъпка) по банкова сметка, без никакъв проблем.
Прочетете общите условия.

Май това е най-важното:

Участващи търговски марки и опаковки
4.1. В Кампанията участват всички продукти Persil без ограничения.

4.2. Участващите в Кампанията продукти ще бъдат обозначени само в отделни обекти.

Възможно е участващ продукт да не бъде обозначен.
--
5.3. Участникът трябва да закупи 1 бр. опаковка от Участващите продукти в Кампанията от Участващите търговски обекти и да представи валиден документ за покупка (фискална касова бележка/данъчна фактура, физическа или дигитална, издадена в периода на Кампанията). Цената, която ще бъде възстановена за закупения продукт, е цената в размер на продукта включена във фискалната касова бележка/данъчната фактура (намалена с всички приложени отстъпки). Няма да се приемат бележки за доставка и проформа фактури като доказателство за покупка.

--
6.3. Датата на фискалната касова бележка/данъчната фактура не трябва да е по-ранна от началната дата на кампанията 25.06.2026 г. или по-късна от крайната дата на кампанията 09.08.2026 г.;

6.4. Един Участник може да създаде само един профил на уебсайта на Кампанията, посочен в точка 5.4. по-горе. Един Участник има право да получи възстановяване на сума за един продукт еднократно. При наличие на повече от 1 продукт Persil на касовата бележка, компенсацията се прави на по-скъпия продукт.

6.8. Участват само обекти, на чиито фискални касови бележки/данъчни фактури е изписано ясно наименованието на участващия продукт. Не се приемат за валидни фискални касови бележки/данъчни фактури, които не съдържат наименованието на участващия/те продукт/и или в които то е добавено ръчно.

6.9. Няма да се приемат касови бележки/данъчни фактури, в които липсват следните подробности: Търговец, дата, час, номер на касова бележка/данъчна фактура, вид на продукта и обща сума на закупени продукти, приложени евентуални отстъпки, както и данъчен QR код.

# 796
# 797
Привет,
Обещах снимка на барбарона от Орео.
Харесва ми, според дъщеря ми е много удобен. Извинявам се за качеството на снимката, но едвам я вдигнах от него, за да снимам.

# 798
Чудесна инициатива на Хенкел и тук ще се включа , както и в предните. Ползвам Персил и ще се заредя с удоволствие Smile

Нова игра на ДМ от днес, условието е с покупка за 30 €
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/novo/igri-s-nagradi/pazaruvayte- … te-uikend-3454536

# 799
  • Пловдив
Попаднах на любопитна статия във ФБ.
През 1998 г. животът на еквадорката Мария дел Хесус Пинарготе се променя завинаги. Тя печели промоционална игра на Кока-Кола, свързана със Световното първенство по футбол във Франция.
🤯 Наградата е повече от невероятна - право да посещава всяко Световно първенство на ФИФА до края на живота си. Тя включва самолетните билети, настаняването и билетите за мачовете както за нея, така и за човека, който ще я придружава. Само двама души в цяла Латинска Америка печелят тази награда - Мария и още един човек от Перу.

В БГ за такива награди от КК дори и да мечтаем не можем Wink

# 800
Сутринта ми се обадиха от киндер. За първи път печеля от тях, а малкия ще бъде във възторг като получим наградата. След колко време ги доставят,знаете ли?

# 801
Спечелих чаши Стела от Лидл. Имам смс, пише 45 дни доставка, значи Европът.

# 802
Само мен не изтеглят от Киндер.. а мислех, че още първата седм. ще ме..

# 803
И мен и мен. Не ме теглят от Киндер. Даже в колкото игри да участвам, никога не са ме теглили. 😃 Та явно там не ми е на късмет. 😃

# 804
И мен и мен. Не ме теглят от Киндер. Даже в колкото игри да участвам, никога не са ме теглили. 😃 Та явно там не ми е на късмет. 😃

И мен не ме теглят никъде!!

# 805
Здравейте, свързах се с мен от Ебаг, че съм спечелила кафемашина, дали някои знае за тази томбола, че съм малко мнителна относно декларация, която искат да попълня. Не става въпрос за играта в инстаграм от м. Май доколкото разбрах

# 806
  • Пловдив
MM_n, нормално е да искат да се попълни декларация за кафемашина.
И аз за 50 евро ваучер от билла попълних декларация.
кое те притеснява?

# 807

Същата работа откакто имат игри

# 808
Не намирам никаква информация онлайн за такава томбола, а за награда от била и аз съм попълвала декларация, но на място в магазин, а тази е по имейл. Просто съм по-мнителна по принцип да си давам егн и данни така 😃

# 809
  • Пловдив
Не намирам никаква информация онлайн за такава томбола, а за награда от била и аз съм попълвала декларация, но на място в магазин, а тази е по имейл. Просто съм по-мнителна по принцип да си давам егн и данни така 😃

много други организатори изпращат декларации по мейла и искат така да им бъдат върнати
с едно егн не мога да направят нищо освен да декларират, че сте получили награда за определена сума
лично аз не виждам причина за притеснение
но пък винаги можеш да откажеш да изпратиш декларация, съответно да се откажеш от наградата

Общи условия

Активация на акаунт