Термин септември 2026 - 3

• 16 860
  • 603
  •   2
Отговори
# 585
Здравейте, искам да попитам кога става избора и записването на бебето при педиатър? Има ли майки от София с препоръки да добър педиатър с когото да има лесна връзка?
Също така мислите ли да съхраните стволови клетки?
Аз говорих в началото на 7ми месец с личен лекар ( педиатър), дали ще приеме нов пациент ( по препоръка на моята лична) Докторът се съгласи и каза да му звънна в деня на изписването да се уговорим за среща ( ще дойде в дома ни) и тогава ще ми обясни какви документи ще трябва да му представя.
От Варна съм и няма как да дам съвет за София...
Преди няколко дни подписахме договор за съхранение на стволови клетки към Future health (Афродита). Четох,четох и решихме да им се доверим.

На кой педиатър сте се спрели за Варна? Аз все още не съм избрала…

# 586
Здравейте, искам да попитам кога става избора и записването на бебето при педиатър? Има ли майки от София с препоръки да добър педиатър с когото да има лесна връзка?

И аз съм в търсене на личен лекар (педиатър) за гр. София. Около нас повечето ДКЦ-та не приемат нови пациенти...

# 587
Колко грама тежат вашите бебета в 34/35гс?

# 588
Ох, голяма драма е с педиатрите, нас двама ни отрязаха, до момента, не могат да приемат нови пациенти… сега моят личен лекар е поел грижата да помогне с намирането… да видим, че то не остана време.
За стволовите - и при нас голямо колебание, доста изчетох и за фалирали банки за клетки и за какво ли не. В крайна сметка мислим да съхраняваме, но още не сме решили къде.

# 589
На кой педиатър сте се спрели за Варна? Аз все още не съм избрала…
[/quote]
Ние сме от Аспарухово и сме се спрели на д-р Лазаров, практикува в квартала.

# 590
Здравейте,
Относно педиатър, за дамите в София, който са в търсене препоръчвам да погледнете д-р Драгушева - всъщност те са екип от лекари, които преглеждат на няколко точки в София( примерно две от тях са две те Аджибадем Младост и Витоша, другите точки не ги помня с точност). Млади специалисти, няма чакане, няма опашки, отговарят на Вайбър винаги.

Аз съм супер щастлива, че ги открих за дъщеря ми, която е вече на 6год. Преди това бяхме в едно ДКЦ, което докторката й беше с часове,но висенето на опашка по час, два на мърдаше сред всички болни. Последния път след който висях с болно дете над 3ч, а най-накрая работното време на лекарката свърши и тя просто си тръгна без да успеем да влезнем просто преля чашата.

Д-р Драгушева може да намерите и в SuperDoc почти съм сигурна,че приема нови пациенти, защото аз като говорихме на последното посещение каза,че няма проблем и просто след издаване на акта за раждане да запазим час.

Май стана малко объркано.
За въпроси съм на разположение:)

# 591

И аз съм в търсене на личен лекар (педиатър) за гр. София. Около нас повечето ДКЦ-та не приемат нови пациенти...
Аз се записах при доктор Маратилова в ДКЦ-то до метростанция Джеймс Баучер, нямах личен лекар досега в София. Преглежда и бебета и се разбрахме като ни изпишат да се чуем.

# 592
Благодаря за насоките. Аз търся в София в районите на Подуяне, Оборище, Сухата река. Чета и мнения и препоръки, но от сутринта звъня по близките ДКЦ-та и препоръчани доктори и повечето не приемат пациенти, а от регистратурата на ДКЦ-та нямат информация кой доктор приема пациенти и ми казват да отида и да обикалям кабинет по кабинет и да питам. Оказа се доста по-трудно, а го оставих за последния момент. Ще погледна вашите препоръки за София.

# 593

34 седмица бяхме малко над 2500 гр.

# 594

Аз се записах при доктор Маратилова в ДКЦ-то до метростанция Джеймс Баучер, нямах личен лекар досега в София. Преглежда и бебета и се разбрахме като ни изпишат да се чуем.

И аз се спрях на нея - изглежда приятна, четох, че не се чака много при нея и си отделя болни от здрави деца за прегледи, което беше важно за мен.

# 595
А някои друг да е забелязал завишен глад и апетит около 30-31ва седмица?  Взех да огладнявам на два-три часа последните дни и се притеснявам как ще ми се отрази на фигурата 😀

# 596
  • София
Аз месец и половина съм на диета, та хич не ми се говори на тема глад 😭

# 597
Благодаря за насоките. Аз търся в София в районите на Подуяне, Оборище, Сухата река. Чета и мнения и препоръки, но от сутринта звъня по близките ДКЦ-та и препоръчани доктори и повечето не приемат пациенти, а от регистратурата на ДКЦ-та нямат информация кой доктор приема пациенти и ми казват да отида и да обикалям кабинет по кабинет и да питам. Оказа се доста по-трудно, а го оставих за последния момент. Ще погледна вашите препоръки за София.

Въпреки, че сме от другия край на София, педиатърът и наш личен лекар е в 17 ДКЦ, не знам обаче дали приема нови пациенти. Д-р Хаджидимитров се казва. Много отзивчив, но с доста пациенти и опашка пред кабинета.
Аз в повечето случаи водя дъщеря ми на пулмолог - педиатър, не по здравна каса.

# 598
При мен се появи един нощен глад, който ме буди от сън и ако не хапна не мога да заспя до сутринта.

# 599

Вчера бях на късната ФМ точно в 34 г.с. и измериха бебчо 2325 гр.

Общи условия

Активация на акаунт