Прилича ли търсенето на мъж на търсенето на работа?

• 11 474
  • 521
  •   1
Отговори
# 315
  • Шоплука
Омъжена жена се преследва за престиж, колкото е по-атрактивна и дай си боже заможна, толкова по-упорито е преследването.
Все пак за един мъжкар това си е въпрос на чест да овъргаля колкото се може повече.
От страна на жената причини бол - тези дено ги е писала Лъвицата са само подсказателни.
Зависи какво и липсва в къщи - ако е пари - преследва заможни, ако е кекс - млади, красиви и потентни и така нататък.

При Мадона - абе и в САЩ преследват особено такива за виза - те не подбират. По мои наблюдения проблема, не е това че са омъжени, а че не изглеждат добре, никога брак не е спрял мъж да преследва красива жена.

# 316
  • Обран бостан ;)
Бъндито го нямаше известно време,
Скрит текст:
но се върна особено обострен на тема живота е пари
Трябва да отидеш в комунистическа и бедна страна, да говориш за идеали и да си в синхрон с комун. политика, че парите са зло
Примерно Северна Корея
Рай за хора без пари и самочувствие

Иначе в нормална страна с нормални жени това с боба и воплите на тема пари няма много да мине… Гърч, безпаричие, страх и идеология е твоята приветлива среда да се изразиш като мъж Hug

Липсвал съм ти значи.

И аз се радвам да те видя. Wink

# 317
Ми то и Basila може да направи от милиардера хилиардер, но пък може да го направи и козиРОГ зависи кой какво търси и дали само за зодии говорим.

# 318
  • Шоплука
Козирог - заради париците вероятно.
То без пари нищо не става.

О, има много мъже, които упорито търсят жени за брак. Нещо изкрейзиха и мъжете и ги хвана страх, че ще си умират сами ли какво, но много на брак напират.
Та не се различават с нищо от нас - на приказки само - иначе и те на пари кълвът яко.

# 319
  • София
И аз потвърждавам, че има много мъже, които определено си търсят жена за брак и деца. Тъй като аз не искам нито едното, нито другото, съм "изтървала" доста кандидати.

# 320
Къде ги видяхте тези мъже напиращи за брак, аз не съм на пазара но в моето обкръжение такива няма,визирам мъже 30,40 годишни,някои от тях разведени не щат и да чуят за брак.Съответно жените в приятелското и роднинското ми обкръжение търсещи връзка се оплакват,че напреднат ли отношенията думата брак може да разтури многогодишна връзка.

# 321
  • France
Свят широк, хора всякакви. В моето обкръжение мъжете си искаха деца и брак. По-скоро жените даваха заден (аз включително)

# 322
  • По света и у нас
Но в Америка, като се омъжиш ставаш напълно невидима. Няма състезателен нагон тук, има пасивност и мъжка солидарност на кастрирания западняк.
И в Америка е същото, ако си атрактивна те преследват....или ако си богат или на висока позиция. 10 години брак с някого означават право на половината му пенсия...

Ех Титка ми аз понеже съм грозна и никой не ме гонеше докато бях омъжена... Теб се спукват да гонят американците. Представям си гонката как се случва.

# 323
Но в Америка, като се омъжиш ставаш напълно невидима. Няма състезателен нагон тук, има пасивност и мъжка солидарност на кастрирания западняк.
И в Америка е същото, ако си атрактивна те преследват....или ако си богат или на висока позиция. 10 години брак с някого означават право на половината му пенсия...

Ех Титка ми аз понеже съм грозна и никой не ме гонеше докато бях омъжена... Теб се спукват да гонят американците. Представям си гонката как се случва.
Можеш да запазиш иронията за себе си.
Да си прочела, че съм атрактивна и че са ме преследвали....
Оставям те на представите ти, все пак всеки има право да си представя разни неща. Но е ясно защо не са те гонили докато си била омъжена.

# 324
  • По света и у нас
А мога да не я запазя, когато е наложителна.  Куп хора е произнасят като експерти видели от първа ръка положението, обаче от диванчето в хола по ТВ-то. Освен това могат да ме преценят отвисоко със същата точност. Браво!

# 325
Цитат
доволна жена, мирна къща.

Такова нещо като доволна жена няма на този свят. Може би в някакъв друг? Склонен съм по-скоро да се доверя на анекдота:
- Има ли живот на Марс?
- И там няма...
Даже да имаше (доволна жена), какъв е шанса на средностатистическия мъж да попадне точно на нея, една от 4 милиарда и кусур?
Който търси мирна къща - по-добре да не взима жена в нея. Жената я водиш по почивки, хотели, спа, има даже харесват на палатка Wink, но у дома - твърдо не.

# 326
Скрит текст:
Цитат
доволна жена, мирна къща.

Такова нещо като доволна жена няма на този свят. Може би в някакъв друг? Склонен съм по-скоро да се доверя на анекдота:
- Има ли живот на Марс?
- И там няма...
Даже да имаше (доволна жена), какъв е шанса на средностатистическия мъж да попадне точно на нея, една от 4 милиарда и кусур?
Който търси мирна къща - по-добре да не взима жена в нея. Жената я водиш по почивки, хотели, спа, има даже харесват на палатка Wink, но у дома - твърдо не.

Има, има ама далеч не са толкова привлекателни колкото ви се иска.
Мъжът ми например е адски доволен, че не го муфтя ежедневно за скъпи чанти, почивки и какво ли не, но не си е и търсил жена, която да го прави.
Докато си търсите плеймейтките така ще е.

# 327
Има доволни жени на този свят. И къщите им са мирни. И не е работата до пари и почивки, това е по-скоро мнението на мъже, които нямат пари и си мислят, че ако имаха, това щеше да им реши проблема с жените.

# 328
Те и фераритата харчат много, а пък не съм чула собствениците им да се оплакват от цената на горивото.

# 329
Свят широк, хора всякакви. В моето обкръжение мъжете си искаха деца и брак. По-скоро жените даваха заден (аз включително)
Аз докато бях в процес на търсене хванах някаква вълна мераклии-детеправячи. Даже без брак, ей така за каузата. Не че се хванах на тази въдица, ама се чудех отгде тая увереност, че са толко плодовити, освен ако не си правят периодично спермограми.

Общи условия

Активация на акаунт