EUROVISION 2007-ПЕСЕН N01-ЕЛИЦА И СТОЯН!ВСИЧКИ ЗАЕДНО!

• 13 315
  • 435
  •   1
Отговори
# 240
  • Primum non nocere !
Дааааааааааааааааааа ! Елица пя страхотно!  smile3501
 Не зная....Май не! Трябва да са различни номера!

# 241
 Grinning Олее.стискам палци,песента ми харесва!
Бьлгарите поне покаzаха 4е могат  да пеят,свирят!
Не 4е сьм бьлгарка сьм zа Елица и Стоян,другите са трагедия бе хора  Laughing,сме6на виzия,фал6!

# 242
Тази вечер повече ми хареса как си изпълниха песента нашите. Самата песен на мен лично не ми харесва особено / може би заради текста - един такъв нищо не казващ/, но пък е много по-различна и много по-оригинална като аранжимент от  почти всички останали блудкави песньовки. Английската песничка добре звучеше честно казано. Не очаквах. Вие какво ще кажете? А кои песни по принцип ви харесаха?

# 243
Оооооо,Молдова  Laughing
Ако не спе4елят бьлгарите 6те псувам Laughing,тая как вие ,леле_е_е_е!

# 244
  • Primum non nocere !
Хайде! Гласувайте!.....след секунди

# 245
Оооооо,Молдова  Laughing
Ако не спе4елят бьлгарите 6те псувам Laughing,тая как вие ,леле_е_е_е!

Молдова едва я изтраях. Ужас някакъв.

# 246
Хайде,момичета гласувайте! Hug
 Много ме е яд,че Италия не участва и не може да се гласува оттук. Twisted Evil
Но съм агитирала познати италианци,които живеят в Германия да гласуват за Бг. Peace

# 247
их жалко, немога да гласувам....Само телефони които завършват на 2-5-6-8 могат са гласуват, а моя завършва на 9. Така е всяка година, все не улучват моя телефонен номер. Карай, то и СМС можело да се прати, аз сега изпратих за нашите!

# 248
  • Primum non nocere !
Анна , а слуша ли текста на Украйна? Бяха големи смешници и къв им беше текста? Енц ,цвай ,драй!...Мисля , че нашите имат големи шансове!

# 249
Zashto ne moga da glasuwam be hora (ot Germania) dawa mi wse zaeto ot telefona... neshto stachkata na Telekoma da ne oburka neshtata newsm78

# 250
  • DE
Някой получава ли потвърждения на смс в Германия? Гласувах 35 пъти вече, но Евровизия нещо не ми благодари за гласа  Laughing

# 251

18 от мен и компания  Party Heart Eyes

# 252
Анна , а слуша ли текста на Украйна? Бяха големи смешници и къв им беше текста? Енц цвай драй!...Мисля , че нашите имат големи шансове!

Не, в техния хич не се и заслушах, но съм съгласна, че нашите имат големи шансове. Просто наистина са различни. Аз се захванах яко с гласуването. Дано имат късмет.

# 253
Анна , а слуша ли текста на Украйна? Бяха големи смешници и къв им беше текста? Енц ,цвай ,драй!...Мисля , че нашите имат големи шансове!

Аз пък се страхувам Унгария и Сърбия да не ни минат......ох, стискам палци!

# 254
  • пак на Рив Гош
Айде 15 вота от мен за нашите - по 5 СМСа от мобилните ни телефони и 5 от стационарния!

Общи условия

Активация на акаунт