EUROVISION 2007-ПЕСЕН N01-ЕЛИЦА И СТОЯН!ВСИЧКИ ЗАЕДНО!

• 13 300
  • 435
  •   1
Отговори
# 270
  • Primum non nocere !
на Мобилните и ние не сме получавали отговор. Моя само свири като се прати СМС че е получен от другата страна!

ха...и аз 4 пъти / домашен/и после заето! Да не би това да е лимита от номер

# 271
Те дойчовците дали не изключиха линията, zа да не се гласува zа други страни. Нали и беz това от тук zа ДЕ не може да се даде глас. Гадини.  newsm78

Да бе чак толкова....не вярвам.

# 272
Изпратих от всичките 4 телефона смс-и ахахаха засега само едно потвърждение  Naughty Украинците наистина бяха смешници, но ми харесаха  Joy Опс още едно благодирим че гласувахте. Стискаме палци ! Hug

# 273
Аz получих zа всички СМСа птвърждения, че са получени. Ама дали ги броят... newsm78
Те дойчовците дали не изключиха линията, zа да не се гласува zа други страни. Нали и беz това от тук zа ДЕ не може да се даде глас. Гадини.  newsm78

Да бе чак толкова....не вярвам.

Ядосах се и zатова го написах. Иначе и аz не си го мисля сериоzно.  Peace

# 274

Никъде не може да се гласува zа собственната страна бе моме, това е смисълът  Laughing

# 275
  • ENGLAND
Гласувах - рапорт даден. Сега остава да ми приемат гласовете, че нито миналата вечер, нито сега ми благодариха, нещо необичайно.

# 276

Никъде не може да се гласува zа собственната страна бе моме, това е смисълът  Laughing

Знам, zнам. Майтап да става.  Laughing Иzдраzних се, че но можах да се свържа.

# 277
Гласувах - рапорт даден. Сега остава да ми приемат гласовете, че нито миналата вечер, нито сега ми благодариха, нещо необичайно.

Ами ти ако си гласувала в4ера, ниЩо 4удно 4е не ги броиха   Joy

Хайдеееее, първите то4ки zа наШите  Grinning

# 278
  • Primum non nocere !
Сипахме  си по една ракийка, чакам и тръпна  Thinking

# 279
  • DE
Майко мила! Що за малоумие! Русия и Украйна водят?!

# 280
  • гр.Варна, сега Германия
И аz можах само един път да гласувам от телефона а смс а ми стои неиzпратен Close.За Германия става въпрос Close

# 281
Лелеееееееее........много лошо върви бе........

# 282
май Сърбия 6те спечели.  Crossing Arms Бив6ите СССР подкрепят Русия, сърбите и те са иz цяла Европа.  Cry  Да видим...

# 283
  • Primum non nocere !
оххххххххххх...в първите 10 да влезем, пак ще е голям успех!
Бравооооооооооо! Обичам вече Гърция!

# 284
браво на гърците! Hug Hug Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт