Ние по-пухкавите, какво? Да ходим голи и боси ли? 9

• 4 606
  • 73
  •   1
Отговори
# 45
  • София

Много ми е тегаво гладенето на рокли, има ли матрия, която не изисква гладене?
Не знам какви са ти очакванията за изгладените дрехи,но лятото е нормално при повече движение дрехите да не изглеждат като смъкнати от закачалка.Не обичам да гладя и смятам,че това е най-безполезната дейност.Както споменах роклите ми са всички от вискоза.Минавам сутрин с парата набързо и каквото - такова.Въпреки това не изглеждам като изплюта.Имам и ленени панталони и блузи също от естествени материи.Нищо не гладя,а понякога минавам само с мокри ръце по дрехите когато съм ги облякла.

Ами то изискванията са ми да не изглеждма като излязла току що от сушилнята Simple Smile Мразя да гладя, ама ми се налага почти на всичко. Имам вискозени дрехи, ама и тях гладя. Роклите ме побъркват, то много за гладене има Simple Smile

Като казваш минаваш с пара - ютията ли или от тези парни четки ползваш?

# 46
Момичета споделете от къде купувате летни рокли?

Уайкики имат добри модели, не са бабешки, размерите са големи. Различни дължини, десени, материи, за всеки може да се намери.

Което ми напомня, че исках да похваля дънковите рокли на Уайкики. Не се разтяга при носене, не се свива от пране. Има еластичност. Сваля ми 5 кила с кройката. Само дето е малко накриво ушито деколтето, но само аз го виждам, не личи при носене. Но понеже съм шивачка, ме дразни. Ама като не си шия сама, ще стискам зъби.

Къде в сайта се вижда номера на продукта? Много е удобно така- с номера.
Поръчах и аз две клинчета,малко преди да видя препоръчаните:)

Отиваш на опцията за споделяне на линк. При мен е горе вдясно на десктоп. Като натиснеш ти дава опции, едната е да копираш този номер, другата е да копираш линк и останалите не ги ползвам, имаше споделяне във фб. Ще ги видиш.
Много е удобно да, така няма как да се сгреши и спестява хилядите скрийншоти и изтекли линкове.

Ще чакам да се похвалиш дали си доволна от клинчетата, като ги получиш Simple Smile

Аз съм в търсене на спортни горници за фитнес. Не търпя изкуствени материи и влача едни от 2020-та година още. За долнища нямам проблем да сложа клин, но за блуза абсурд, ако не ми е птавилната материя. Не смея да взема от тему, че каквато тениска е дошла, все е от гадното изкуствено
Идеи?
П.с. Бях в Деклатлон, грозни са и нямат големи размери.
П.с.2 Търся си и Спортен сутиен. Имам огромен гръб и подгръдна и тези в Деклатлон дори не мога да им събера двата края, камо ли да закопчея...

По отношение на гладенето - и аз мразя да гладя. Пръскам с пулверизатор с вода на закачалка преди обличане и докато си оправя косата и лицето, те са се изгладили Wink

# 47

Парна четка.Назад в темата скоро ги коментирахме.

# 48
  • у дома
В Тему има опция за търсене пишеш тениски 100% памук и ти излизат-аз съм поръчвала и са си памук.

# 49
Коя дънкова рокля от Уайкики

# 50

Много ми е тегаво гладенето на рокли, има ли матрия, която не изисква гладене?
Не знам какви са ти очакванията за изгладените дрехи,но лятото е нормално при повече движение дрехите да не изглеждат като смъкнати от закачалка.Не обичам да гладя и смятам,че това е най-безполезната дейност.Както споменах роклите ми са всички от вискоза.Минавам сутрин с парата набързо и каквото - такова.Въпреки това не изглеждам като изплюта.Имам и ленени панталони и блузи също от естествени материи.Нищо не гладя,а понякога минавам само с мокри ръце по дрехите когато съм ги облякла.

Ами то изискванията са ми да не изглеждма като излязла току що от сушилнята Simple Smile Мразя да гладя, ама ми се налага почти на всичко. Имам вискозени дрехи, ама и тях гладя. Роклите ме побъркват, то много за гладене има Simple Smile

Аз напръсквам хубаво дрехата с вода вечерта и я оставям за през нощта на простора. Ако трябва - леко опъвам плата, за да се поизправи. Панталоните закачам горе на колана, ризи, тениски, рокли и тн - на закачалки. На сутринта са в достатъчно прилично състояние, за да бъдат облечени.

# 51
Дами, ако някоя носи бански 52, тук  има модел като онзи от Декатлон, който показах преди време. Стои добре, стегната материя, с подплата на корема и меки чашки. Направо е без пари, но има само този размер!
https://ruen.bg/product/%d0%b1%d0%b0%d0%bd%d1%81%d0%ba%d0%b8-%d0 … 0%bb%d1%82%d0%b0/

# 52
Дами, ако някоя носи бански 52, тук  има модел като онзи от Декатлон, който показах преди време. Стои добре, стегната материя, с подплата на корема и меки чашки. Направо е без пари, но има само този размер!
https://ruen.bg/product/%d0%b1%d0%b0%d0%bd%d1%81%d0%ba%d0%b8-%d0 … 0%bb%d1%82%d0%b0/
Имат ли физически магазин?

# 53
леле каква находка за без пари
имаха преди години малък магазин на пазара Иван Вазов, но без всичко налично онлайн

# 54
Имат в Мотописта.
Скрит текст:

# 55
DiaMia, благодаря!

# 56
Преди имаха на Солунска и при х-л Плиска на Коста Лулчев, ама беше мноого отдавна и ги затвориха.

А този на Мотописта се сещам къде е (живяла съм в близост, сега дъщеря ми живее там), ама не ми е баш удобен.

# 57
  • Пловдив
Момичета, препоръчайте ми, моля, физически магазини в Пловдив. От години не съм си купувала рокля и даже нямам идея какво би ми стояло добре, защото последно съм обличала когато бях 25 кг по-малко. Затова ми се иска да мога да видя как стои. Не са ми нужни най-големите размери, 3XL съм.  Ежедневна рокля ми е нужна.

# 58
  • София
Момичета, препоръчайте ми, моля, физически магазини в Пловдив. От години не съм си купувала рокля и даже нямам идея какво би ми стояло добре, защото последно съм обличала когато бях 25 кг по-малко. Затова ми се иска да мога да видя как стои. Не са ми нужни най-големите размери, 3XL съм.  Ежедневна рокля ми е нужна.

Вижте в Пловдив магазина на Gang.bg, на сайта може да проверите къде е наличен всеки артикул. 3xl на кой европейски размер отговаря при Вас? 48?

# 59
  • Пловдив
Благодаря, Rima! Де да беше 48, обикновено съм 52 българска номерация, а тя би трябвало да съвпада с европейската. Казах, че не съм най-големите размери, защото попаднах и на магазини с огромни дрехи, до 62 номер.

Общи условия

Активация на акаунт