Подготовка за малкия човек - тема 32

• 6 953
  • 142
  •   1
Отговори
# 135
TAPO C220, прекрасна бюджетна камера, взех си стойка за леглото от китайски сайт. Праща ми нотификации на фитнес гривната дори, че е засякло бебешки рев. Екран - стар телефон, всички ги имаме по шкафовете. Апът го гледам като съм навън, на таблета, на телефона, на пералнята (в кръга на шегата). Разпознава бебешки рев и анализира изображението. При пътуване просто я връзвам към хотспот от телефона или просто звъня от моя с предна камера на мъжа ми.

# 136
От кой модел на Моторола не си доволна, yonsiii?

# 137
От кой модел на Моторола не си доволна, yonsiii?

Ето този, за 200 евро на намаление определено очаквах повече, но ме разочарова, плюс, че му пада много бързо батерията, филипса го зареждам един път на няколко дни, този по 2 пъти на ден.

# 138
Благодаря, yonsiii.
И аз гледах Моторола, но други два модела. Малко скъпи ми се сториха, та мислех да видя другите възможности от марката. Та да знам кой да изключа. Grinning

# 139
Погледнете momcozy. Нашият май е стар модел на марката и се казва babycozy, но за повече от три години лоша дума не мога да кажа за него.

# 140
Ние също сме с Моторола, нямаше въобще да вземем, но ни подариха за раждането и си го ползваме. На 100% най-удобното ми е, че е с отделен екран, а не от телефона. Зареждаме я може би на ден и половина, в зависимост колко е работила, има доста силно хващащ микрофон, понякога детето спи в спалнята, а аз готвя в кухнята и го гледам - засича звука и от кухнята. Включена е и към единия ни телефон, не сме пробвали два, но като го оставяме с баба му понякога поглеждаме да видим да не спят преди да звъннем или ако не отговарят. В кутията има някаква щипка, но ние си имаме къде да я държим просто поставена. Малкият многократно я е събарял - оцеляла е няколко живота 😂 На телефона обаче няколко пъти е попрекъсвал сигнал/лагвал е.
Забравих как се казваше, но има опция да говориш през екранчето и да те чува през камерата - двустранна връзка е. Качеството за мен си е добро, има зуумване, можеш дистанционно да накланяш, завърташ (то май всяка камера може де).
Иначе смятахме да ползваме нашата си камера, май е на TP LINK, но отделният екран е супер удобно.

Ето тази:
https://www.baby.bg/product/video-bebefon-motorola-pip1610-hd-connect/

# 141
ние сме с vtech от амазон - бюджетен и върши прекрасна работа. не съм сигурна кой модел купихме, но може да глефаш и от телефон.

# 142
Момичета има ли някоя с мнение за легълцето на kikkaboo  което става на столче за хранене след 6тия месец? Много съм си го харесала, в магазина успях да видя кошарката но нямаха изложено и столчето, а ме притеснява да не е много паянтово.

Общи условия

Активация на акаунт