Подготовка за малкия човек - тема 32

• 1 280
  • 19
  •   1
Отговори
# 15
Ама то на етикета е 30°-40°, това не е ли ниско? Благодаря иначе, ще се придържам към 60° значи. Аз онзи ден прах някакви памучни парцали на 95, че бяхме подсушавали колата с тях, и нищо не им стана, и придобих смелост 😅

Сега се обадих до една бг фирма, производител на платове. Казаха ми памучните да се перат до 40 градуса, че на 60 градуса вече имало опасност щампите да се размажат.

ПС явно съвременните платове не са като едновремешните. Може би това е заради изискването на ЕС за безопасност на боите, новите, които ползват да не са толкова стабилни при термична обработка.

# 16
Като майка на две деца, не се вглъбявайте талкова в градусите. Никога не съм прала на 60 градуса, винаги на 30 или 40, както е показано на етикета, после слагам в сушилнята или минавам с ютията. А и все пак  тези бебета не могат постоянно да са в стерилна среда, нали трябва да градят все пак някакъв имунитет.

# 17
И аз никога не съм прала негови неща на 60 градуса, всичко пускам на 40 с допълнително изплакване и после в сушилнята (там при сушене достигат около 60-65 градуса). Гладих само първия път, когато бях още бременна.

Аз влизам с въпрос за матрак и по-специално, имаме матрака на Magniflex Pierre Cardin:
Скрит текст:
 Обаче не мога да разбера, коя страна е лятна и коя зимна? Няма никакво обозначение, и от двете страни е абсолютно еднакъв. Някой да може да помогне?

# 18
Аз също пера на 40 градуса , но освен перилния препарат слагам и от това :

После гладя или само сушилнята ползвам.

# 19
И аз никога не съм прала негови неща на 60 градуса, всичко пускам на 40 с допълнително изплакване и после в сушилнята (там при сушене достигат около 60-65 градуса). Гладих само първия път, когато бях още бременна.

Аз влизам с въпрос за матрак и по-специално, имаме матрака на Magniflex Pierre Cardin:
Скрит текст:
 Обаче не мога да разбера, коя страна е лятна и коя зимна? Няма никакво обозначение, и от двете страни е абсолютно еднакъв. Някой да може да помогне?
Ние сме с него, сега чувам, че има лятна и зимна. 😄 И за кошарата Некст ту ми разбрах като я продавах, че има антирефлукс функция. Добре, че е темата за такива отнесени като мен. 😄

Общи условия

Активация на акаунт