Януарчето със глас се смее,кара мама да лудее!!!

• 10 511
  • 264
  •   1
Отговори
# 45
мими, на мен също ми закъснява, пропусна ме миналия месец направо, но аз така и не съм сигурна, че това, което ми тече след лохиите беше реален цикъл.
после пък на 2 пъти през половин месец имах някво кървене, но слабо.
а мисля, че няма как да съм бременна просто Simple Smile.
затва съм спокойна.
макар че и миналата година по това време не подозирах, пък сега ми лежи в леглото неподозираното ми гадинче Simple Smile.

И при мен беше по същия начин. Все още чакам да ми дойде. Мъжът ми вече взе да се шашка даже. Имам все още кърма, но тя е малко и не знам дали заради това все още нямам редовен цикъл. Пък и мен малко ме е страх да си взема тест.  Thinking  Така или иначе трябва да посетя гинеколога най-накрая, така че ако има нещо такова той ще ме осведоми.  Crazy

# 46
И аз да се разпиша Laughing.На мен ми го нямаше цикъла,дори си писах час при доктора и викам,сега се подредих за декември тази година с още 1но бебе.Обаче,за щастие ми дойде и вече почваме да се пазим,нямам сили за още 1но. #Crazy
Момичета,кажете откога да захранвам?ще се побъркам вече,всеки вика различно,педито иска сега от 4тия месец newsm78
Ние заминаваме малко на вилата,като се върнем ,ще пусна и аз малко снимки
Целувки на всички бебчета newsm10

# 47
и аз още си кърмя и това ме успокоява.
явно още не са се нормализирали нещата и затова нямам цикъл още.
просто, ако сега съм забременяла ще кандидатствам за рекордите на гинес вече.
миналата година стана ей тъй от нищо, а сега от още по-голямо нищо, невъзможно е Simple Smile.

# 48
  • София; Дружбето
Я да се оплача и аз Sick МИша вече една седмица не ще да спи нощем. Заспива си нормално в 8 и спи до 12 и като се почне едно будене на всеки час. С бибата не мога да я излъжа, започва да плаче. Давам цица, заспива и след час пак #Cussing out #Cussing out Някой има ли подобен проблем или само мойто диване се държи така безобразно нощем. Днес се разгука с 4.30 Crazy Замислям се да зема да мина на хранене под час, ма тогава трябва да започна да давам вода Crossing Arms

# 49
  • София
Като ни чете човек ще си каже, че никога не сме правили секс без целта ни да е била бебе! Я си спомнете доброто, старо секс-време...

Ние с Лила днес ще навестим МОЛа на Стамболийски. Ако друг реши- да звъни.

# 50
  • София
По кое време ще сте там и само до някой магазин или ще се застоите?

# 51
  • София
Като ни чете човек ще си каже, че никога не сме правили секс без целта ни да е била бебе! Я си спомнете доброто, старо секс-време...

Животът ми е разделен на 2 периода - секс със страх от бебе (най-образно казано) и секс с цел бебе. Сега съм пак в първия период.  Joy

# 52
  • София
Хайде среща на Мол-а и после може да идем на онази градинка, за която Ним спомена преди. Мисля, че се пада наблизо. Какво ще кажете?

# 53
Цвета, да не се учудиш - ние сме като вас от 10 дни. Будим се на 2 часа но аз давам по малко водичка. Наредила съм 2-3 шишета с по 20мл вода защото иска да изпие всичката и да усети че шишито е празно. Понякога се приспива само с бибата от шишето - другите не ги иска. Дано да е само период. С мъжа ми спим на смени - аз спя при Ники до кърменето което в 2 или 3 часа и поемам ставанията до тогава и после се сменяме. Тази нощ майка ми дойде да спи при него че малко да се наспим. Приспах го в 21,30 събудил се е в 00,30 и е пил вода после в 3,15 го кърмих в5,30 се е пънал да дриска и после е заспал да 7,10 - горе долу сме така. А преди се будеше само за кърмене. Дано премине този период
Цвета при вас как е?

# 54
Много сте писали, ей, само по диагонал ви прочетох Simple Smile
Ние снощи бяхме в един ресторант, навън, Любо спа само 10 минути и през цялото време гледа и бърбори нещо. Но след това се изнерви и наду гайдата, та набързо приключихме с вечерята.
Успокои се след като си получи банята и заспа.
Ще сложа снимки в албумчето.

Да се оплача пак, че не иска млякото. Дори много изгладнял изпива 80-90 гр. и почва да бута биберона. Вчера се бъзикахме, че е на разтоварваща диета, ама нещо дълго продължи. Ще купувам Милумил, че бил по сладък.

Дани, Деси, и други варненски майчета - хайде в Морската градина. Смятам днес да хайманосвам, но ще съм в Морската около 2 часа, около Летния театър. Съгласни?

# 55
  • София
Ами около 12.30 ще сме в МОЛа. Да похарчим ваучерите за Фокс Кидс от сп. 9 месеца и после - в онази градинка, при Нинище. Близо е, да.

1. Ивонска
2. Лила

# 56
  • София
Идвам и аз, какви са тези ваучери? newsm78
Ама ще ме изчакате ли до към 14, 14:30 или ще духнете?

Светле,успех с второто бебе, стискаме палци!!!
Пюретата,май Елеонора ме беше питала , давам Хипп и Бебевита /до сега/, като за моя изненада Хипп ги яде с голям зор, а другите с удоволствие. Веднъж се пробвах да му дам картофено пюре моя производство, ама така му се гадеше, че изповръща всичко.  Sick Явно не мога да гострия добре или и аз не знам. Все едно. От Bebevita харесва много морков с картоф, а тиквата много не я долюбва. Пробваме още, ще видим какво ще му е любимото. Другото е, че няма търпение , изяжда максимум 1 пюре, което не го засища, но му писва да яде с лъжицата. И след малко налапва шишето с млякото и зияжда още 150-180 мляко.  Crazy Никол се наяждаше с 2 пюрета, но не се изнервяше и си ги ядеше до края на второто. Вероятно щеше и трето да изяде, но не съм посмяла да и предложа.  Joy

Ним, и аз това си мислях, че като не искаш бебе голямо шубе да не стане, а като работиш по въпроса са едни ревове като ти дойде...луда работа е това жената.

# 57
  • Варна

Дани, Деси, и други варненски майчета - хайде в Морската градина. Смятам днес да хайманосвам, но ще съм в Морската около 2 часа, около Летния театър. Съгласни?

Аз съм съгласна- ще звънна към два да проверя на къде сте? Ако има и други варненки навити за разходка в Морска да казват... Приемаме нови попълнения Laughing

# 58
  • София
Тогава ние ще дойдем направо в градинката, че в МОЛа с тая мойта ревла не смея да вляза. Ще звънна на моята приятелка и на Нинище.

# 59
  • София
В колко часа ще сте в градинката?На Кабаяната ли ще седнете или ще се разхождате?

Общи условия

Активация на акаунт