"ДЕКЕМВРИйските майки и деца са най красиви на света!"

• 12 015
  • 284
  •   1
Отговори
# 90
Мами,запо4нахте ли да слагате бебетата седнали?или полуседнали?А в коли4ката как?
наитина моля споделете с това сядане, понеже се виждам в чудо вече. Дани напира много яко да сяда и когато не го повдигна малко да поседне даже се сърди, кара, плаче. А аз още се страхувам, нали док Драганов каза 6-ти месец. Дали пък вече детето не е готово ?! Иначе в количката го слагам полуседнал, понеже и там ако не наблюдава какво става много се кара  #Cussing out
iva-bebe забравих да ти споделя, че леглото няма повивалник, понеже аз исках такова, което да няма утежняващи подробности и да е удобно за път. Така, че ще трябва да си мислиш за начин за повиване. Иначе си е с две нива, поне това няма да те притеснява. Моля обади се когато пристигнете в София, за да се разберем как да ти го дам.
Ето още едно достойнство с което ще сме едни гърди пред конкуренцията : http://www.vbox7.com/play:e047a70a

Последна редакция: чт, 10 май 2007, 11:09 от poli.jekova

# 91
poli.jekova и аз имам същата дилема. Докито каза  Naughty не може.
И Нора много се сърди иска все седнала или права, набира се да се изправя постоянно, ама още много време до 6-тия. Май за сега не ми се рискува, защото аз имам много лошо двойно изкривяване на гръбнака в един прешлен и доста си патя....

Малко снимки от нас:
добре, че е люлката
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=126718&photo=3
Тия мама и татко не ме оставиха на мира!
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=126718&photo=6
Я какво си намерих докато си "пълзях" върху мама. Heart Eyes
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=2815060

# 92
Аз точно преди няколко седмици се снабдих с няколко чифта пижами / тоест гащеризони от най тънките / с твърдото решение да ги ползваме, ама като гледам май ще спиме по боди и в летен чувал, че Жижи всяка сутрин го намирам гол, изритал всички завивки.
Решила съм - от днес опъвам лятната количка / пробвах я вече - става/ , късия ръкав...... само ще метна нещо отгоре като одеяло че ще се движим срещу въздуха.....
Да питам на свой ред : продължавате ли с тенденцията: всяка вечер баня ?  newsm78
Аз от известно време се изхитрям и го карам през ден, даже и въпросните пижами по този повод пера през вечер.
ADENA, супер е станал аватара  Peace
Я кажете миете ли винаги глава и тяло с шампоана, че ние така правим от самото начало та до сега, пък май не било хубаво ?
За сядането и Жижи се набира и му е много интересно да разглежда в тази позиция , ама не може да се закрепва сам и само сядаме като гимнастика.

# 93
  • София
 magesta bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
за банята - всяка вечер се къпем, а главата я мием 2 пъти в седмицата. иначе телцето - всеки ден с шампоан.
и аз днес ще я пусна по къс ръкав. ама ще метна якенце отгоре newsm78

# 94
Magesta къпя я всяка вечер, щото съм решила, че спи по-добре. Иначе само дупето със сапун, телцето веднъж седмично, косата също.
Даже често вместо сапун ползвам жълтък, той измива добре. И мажа със зехтин, абе гледам натурални продукти повече да ползвам.

# 95
За сядането - ние вече сме на 5 месеца, ще изчакам 2 седмици максимум още и почвам да я укрепвам да седи с възглавници и седнала в количката. Вече май го бях споделяла това - така направих и с баткото и на 6 месеца и 1 седмица вече седеше сам. Иначе в столчето за кола я слагам седнала, вкъщи, но за 10-тина минути най-много, повече не издържа да стои сама, в най-легналото положение, но като се има предвид, че столчето е за "големи" - от 9 до 18 кг, хич не е легнало.
За къпането - ние от самото начало не се къпем всяка вечер. През 2-3 дни, но скоро почваме всеки ден, че с това горещо време много ще се потим.  Но главичката няма да мия със сапун всеки ден. Още не сме ползвали шампоан. Аз още и баткото не съм къпала с шампоан, а вече е на 4.  Имаше един период, в който го миех с шампоан, като бебе, но после не съм купувала още и го къпя с Тео-бебе сапун.  Косата му беше разкошна и изобщо не се омазнява, веднъж в седмицата му я мия.  Сега е постриган 1 номер, но доскоро имаше буйни къдрици. Няма справедливост в тоя живот - бебката ще е май с права коса.

# 96
  • София
poli.jekova, ееей, направо ми оправи настроението вашият пианист Joy Страшен е! И направо си прави импровизации като джаз музикант, никакъв траш не чух аз Laughing

За модните тенденции - поради вятъра мен много ме е страх да го разсъблека бебо...отдолу слагам боди с къс ръкав и отгоре по-тънки дрешки...вечер спи с пижамка. Май му е малко топло...но ще изчакам още малко преди да го извеждам по къс ръкав.

Такаааа...след като няколко дни се опитвам да игнорирам един факт с тайната надежда, че така ще го прехвърля към недействителните събития, вече няма накъде - дойде ми и на мен Confused Cry Sad Вече съм пак жена Wink  Абсолютно със същата сила и продължителност като преди забременяването, НО - без болки! Преди всички лекари ми разправяха, че като родя ще спре да ме боли така при мензис...и се оказаха прави Party

За къпането - Алекси го къпем всяка вечер с пяната на Мустела, но главичката през вечер.

Целувки на всички!

# 97
Имам проблеееем исках да си сменя пощата в регистрацията и сега не мога да си активирам акаунта щото ми праща празни съобщения за активация  #Cussing out помогнете моля.

# 98
iva bebe, да се обърнеш към модератор или да пишеш в тема'"Правила и условия...".... newsm78

p.jekova -   хах - rotfImbo - сега видях клипа Heart Eyes и от утре почваме : модерни танци, пеене, рисуване, китара и саксофон  Grinning, че да дръпнем малко поне след вас да сме  Wink и пусто това дето ме гризе под лъжичкта.... Joy
Много е готин !!!
 Grinning

# 99
Къде е този клип, не мога да го намеря.....помощ...

# 100
Здравейте и от нас имам въпрос колко пъти на ден и колко дни мога да давам панадол изгубила съм си опаковката и немога да преценя.
Давам защото вчера имахме 37 градуса температура и доста неспокойни бяхме вечерта.Не плаче но много жално вика о-о--о- нещо като гукане и мрънкане., от зъбките е но ми се иска поне ако е възможно да му го облекчавам с панадола.

bouquet

# 101
Бързо да се отчета:днес водихме малката на консултация,62 см. и 5800 гр. и цветущо здраве.Блек кити,виж и не се притеснявай.По този повод,някой чувал ли е за кашите Блевид-тази ни препоръчва педиатърката,но аз не съм я чувала.???? newsm78 newsm78

Честит празник на празнуващите!
отиваме на разходка после ще пиша пак. Heart Eyes

# 102
набързо само да дам малко инфо от консултацията за две седмици +0.300кг или 7.500кг и +1.5см или 67.5см хайде после пак излизаме да сваляме гаджета

# 103
  • Vaudreuil Canada
По този повод,някой чувал ли е за кашите Блевид-тази ни препоръчва педиатърката,но аз не съм я чувала.???? newsm78 newsm78
Виж тук

# 104
Здравейте и от нас имам въпрос колко пъти на ден и колко дни мога да давам панадол изгубила съм си опаковката и немога да преценя.
Давам защото вчера имахме 37 градуса температура и доста неспокойни бяхме вечерта.Не плаче но много жално вика о-о--о- нещо като гукане и мрънкане., от зъбките е но ми се иска поне ако е възможно да му го облекчавам с панадола.

bouquet
относно панадола и опита ми с високата температура от много лекари и болници
казали са ми да не давам панадол ако температурата е ниска . Ако надвиши 38 градуса тогава.
И смятам да ги слушам защото за първи път различни лекари да са на едн омнение за едно и също нещо
Иначе в листовката пише на всеки 4 часа и не давайте повече от 4 дози за период от 24 часа. повече от  3 дена  поле се обаждате за консултация на докторицата.
Малката ще става вампир тръгна да и расте кучешкото зъбе. Simple Smile хубав ден

Последна редакция: чт, 10 май 2007, 14:16 от gery_bery

Общи условия

Активация на акаунт