"ДЕКЕМВРИйските майки и деца са най красиви на света!"

• 11 990
  • 284
  •   1
Отговори
# 15
Майче ЧРД да си жива и здрава и много да те разват дечицата
Ето и една наша снимка http://www.snimka.bg/album.php?album_id=120104&view=1&photo=73
За срещата аз за петък няма да мога, защото ще ходя на обяд до работата иначе, когато кажете.
Пу пу много е сладка Дивнето, ама аз я видях на живо, ще има голяма опашка от младежи, затова Pontes да побързаш  Laughing
Във връзка със захранването, аз първо трябва да разбера имаме ли алергия или не и чак тогава ще видим какво ще ядем.

Последна редакция: вт, 08 май 2007, 23:36 от lia25

# 16
Във връзка със захранването, аз първо трябва да разбера имаме ли алергия или не и чак тогава ще видим какво ще ядем.
а как ще разбереш дали имате алергия?

# 17
  • Варна
ние вече сме с прическа  Flutter мама и физьорка стана. отрязахме си опашката и пиргите че много топлят и все са мокри.само кукуригото запазихме и сега сме с прическа "а ла гарсон"  Sunglasses

и още да се похвалим - вече ядем цяло пюре на обед.смятам утре да пробвам с оризова каша за 18:00 да видим дали ще я хареса  Thinking
до момента ядем :банан,ябълка,морков,картоф,круша,тиква
a вижте тая таблица - http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=2814428

чрд Мая! и аз си имам едно теленце Мая - кумичката, ама тя е на 1ви  Wink
честити месечинки!айде къде е албума "Декемврийчета на 5 месеца"???
и Дивнето много голяма сладурана!!! пу пу пу да я поакат кокошките  bouquet

вижте ни как пием бира  Joy
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=111229&photo=29
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=111229&photo=30

Последна редакция: вт, 08 май 2007, 20:09 от Virginity

# 18
aspasia в момента преминавам от Фризопеп към НАН НА, вече втори ден и го давам да видя как ще е, но пък май направи запек, което също е предпоставка за алергията, но не бързам ще видя какво ще стане.

# 19
Пу при хубавите и ние Wink
ЧРД на Майче   bouquet
Verginity, да не проговорите с "наздраве"?  Wink Grinning Определено си гледа бирата момата!
Жижи пък напира в момента да "драсне и той някой ред тук", едвам го удържам  Grinning
lia 25, не мога да отворя фотото  newsm78
Мацки, помагайте......
Вчера след "работа с термометър" по изваждане на "мармалада" , следващата порция  - само слуз ... newsm78
Доколкото знам не е добре, някой с подобни проблеми или съвет ?

# 20
ЧРД майче, малко да се поглезиш днес......  bouquet

Magesta, най-накрая и аз гласувах за вас  Peace.
mam21, не е след дъжд качулка, щото още ми човърка мозъка това повръщане.
Virginity, честита нова прическа.  Grinning
Fiffi, честито зъбче.  bouquet

# 21
  • София
Magesta, с какво го храниш детенцето? да не е нещо от храната? и ния понякога ги цвъка едни такива Sick
Virginity, а къде е мезенцето за бирката?
Fiffi, честито и от нас  bouquet

# 22
Понтес, тоя поглед е на едно шише ... мляко.... Joy

# 23
Най-сетне се докопах до компа ама вече нямам силици. Теа както си хапваше добре до скоро, така сега всчко ядене е борба и опъване. В чудо се видях и не мога да разбера от какво е така. В единия случай се скъсва от плач, не мога по никакъв начин да я успокоя и не иска да яде, а в другия ми се хили кат зелка с глас, т.е. пак не яде. Например днес яде в 7:30 сутринта, после в 13:30, 17:00 след панадол и оревана цялата Морска градина близо час и накрая в 20:30 след борба, песни, люляне, рев, музикален съпровод, чесане на венци и Ефералган. Съответно аз съм безумно изнервена и онзи ден седнах с мъжо на балкона да изпушим по една цигара и аз се разревах...защо и аз незнам...на всичкото отгоре не давам и да ме успокояват. Айде, че ви надух главата.

# 24
Иве, що се косиш , бе? И ние сме на такъв режим... Нема страшно, щом и е добре така.... Я, не се впрегай толкоз!

# 25
  • Бургас
Айде и аз да се запиша, че днес бяхме на консултация. Петър е надал 800 гр. за 20 дни  #Crazy и вече тежи 6.940кг. Дълъг е 65 см /+3/ Биха му две инжекции - полио в крака и ДТК в ръчичката. Искам да ви кажа, че когато му биха полиото Петър изобщо не разбра какво стана, дори гък не каза. Малеее мъж и половина.
Днес в Бургас беше адска жега. Разголих Петър и като се прибрахме от разходка почна да киха и кашля  Cry, дали не настина пък сега?  newsm78 уф пак се притесних. Даже и сега, като пиша, той уж спи, но пак го чувам да кашля......
Аз така или иначе си му дадох Панадол и витамин С му капнах в нослето, дано всичко да е наред.  Praynig
Ние с мъжа ми пак бяхме на гизме тая вечер  Laughing и бях оставила едни 30 мл кърма да му ги дадат докато се прибера /не се бавих много/, като се прибирам свекървата му ги дала, каза че и капка не е паднала извън устата му, толкова изгладнял милия. Добре, че се прибрах навреме.
Гледам вие тука някакви режими поствате  Thinking .......ние режим йок

Ето едно клипче да ни чуете как пеем. http://www.vbox7.com/play:cc5e73f4

# 26
Мами,запо4нахте ли да слагате бебетата седнали?или полуседнали?А в коли4ката как?

# 27
Добро утро!
И ние вчера бяхме на консултация. Биха ни втората доза Пентаксим и снощи бяхме доста нервни. Слагах й компресче, но сега гледам, че има огромна червена подутина на мястото.  На някое бебенце случи ли му се това? Иначе хич не сме пораснали на дължина, половин сантиметър, а иначе сме качили 400 г. та сега сме 6900 кг. А уж ми изглежда дундава и чак "шиши" й казвам.  
Обаче как съм го закъсала с това бебе - все повече реве за мен и отказва друг да я държи. Преди го правеше само вечер, но сега гледам, че и през деня така става и не знам как ще я караме. С баткото не е имало такова нещо, луда ще ме направи!
А тия педиатърки #2gunfire вчера на подбив ме взеха - тя нашата не, де, че е възпитана, но имаше нейна приятелка "на гости" и като ме попита нашата дали захранвам - и аз казвам - да, ядем оризова каша и толкова засега - и другата като ме почна: и вие ли четете в Интернет, те американците това го измислиха, досега си храниха десетилетия децата с АМ, сега решиха да кърмят и да не захранват, то вие поне да кърмихте, а повечето храните с АМ и пак късно захранвате - ама пък аз я затапих, като й казах, че ние сме на кърма! Пфу, трябваше да й кажа, че не е зле и те да почнат да четат, а не ние майките!
Iva-bebe, наистина, не се коси, аз се чудя как да минем на по-малко хранения и не става, явно на бебката ти така си й е добре!
Аз отдавна слагам бебката в полулегнало положение в количката. Вчера отново сама седна в нея, хваща се отстрани и се изправя и си се държи.  След две седмици,  като станем на 5 месеца и половина ще почна да я укрепвам с възглавнички и ще я сложа седнала в количката. Така съм правила и с баткото.
Честити 5 месеца на бебе Томас на мама Fifi, бебе Ема на мама Vidri4ka, бебе Ванеса на мама hristina!

# 28
BETTY L. като тръгвах за Карнобат Марти тъкмо се беше събудил и дали усещаше нещо незнам,ама така се гушкаше в мене,направо се учуддих че ми стигнаха силите да тръгна.Обаче като се върнах и си го взех да го гушна така се гушкаше в мене,като кученце беше.Реших да го дам на свеки да го подържи докато се преоблека,че щяхме да го къпем,ами в момента в който тя реши да го вземе,такъв рев ревеше и си навира главичката да ми се гали,абе точно като животинче. Shocked
Иве незнам дали това ще те успокои,но и Мартин прави същите номера като Теа.Толкова трудно яде /ако въобще почне/,то смях,б-рррр,или неистов рев.Като махна шишето и вече е доволен #Crazy.Гадно ми е че не яде,ама кво да направя повече до го наказвам ли. ooooh! Thinking CryНо пък детето ако е спокойно и спи не се тревожи. Naughty

# 29
  • София
Записвам се.
Моя син е голям гладник, вечер яде почти винаги 1 бурканче зеленчуково пюре , след него изяжда 150-180мл мялко и чак тогава се засища.  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт