"ДЕКЕМВРИйските майки и деца са най красиви на света!"

• 11 985
  • 284
  •   1
Отговори
# 30
Хайде и ние да се запишем в тази хубава темичка!!! Simple Smile
Да се оплача и аз, мойта щерка започна да иска вече да си хапва пак през ноща към 2ч., после пак към 6ч. и аз я вземам при нас и май започва вече да се тарикати и и харесва при нас Confusedда отвори очи и да има цицка на разположение Rolling Eyes
Чудя се дали последното хранене не и достига и за това се буди newsm78
Аз с тази кърма съм уникален случай, двадни ако преливам от кърма и ме болят чак гърдите, то 3-4 дни слаба работа, какво е това чудо незнам вече Shockedе накрая на месеца резултатите са ни зашеметяващи, но кога вече ще се регулират тези неща с т`ва кърмене  Thinking
И ние вчера бяхме на консултация. Биха ни втората доза Пентаксим и снощи бяхме доста нервни. Слагах й компресче, но сега гледам, че има огромна червена подутина на мястото.  
И при нас беше така на третият Пентаксим, другете два ги понесе геройски, но този Rolling Eyes
Ами аз слагах компресче на крачето един път сРиванол, един път с равни части спирт и вода и така за около24ч.изчезна Peace
Мами,запо4нахте ли да слагате бебетата седнали?или полуседнали?А в коли4ката как?

Ние вече сме полуседнали, а пък като я хвана за ръчичките от легнало положение направо на краката скача без да сяда Laughing
Ще има ли среща сега какво става? Wink
А-а-а забравих да Ви се оплача, че ни е тясна количката Sad и сега я продавам ThinkingАко чуете,че някой си търси такава http://family-bg.com/prX_220.htm?osCsid=a9a7ec05d1386912d4177820162d51fb, но в друг десен свиркайте, ползван е само зимният кош в летният вариант стоим като наказани а столчето въобще не е ползвано.
Честито на празнуващите днес!    bouquet
Честито на Майче на патерици!!!Бъди здрава и много щастлива    bouquet

# 31
Записвам се.
Моя син е голям гладник, вечер яде почти винаги 1 бурканче зеленчуково пюре , след него изяжда 150-180мл мялко и чак тогава се засища.  Rolling Eyes

Сериозна работата, значи !!! newsm78 Grinning
Мъж и половина - не се шегува Sunglasses Grinning
И ние си хапваме, ако мама позволи Mr. Green

# 32
# 33
Ох,а моя не си иска млякото Crossing Arms вече незнам какво да правя Crossing Arms

# 34
И аз захраних,и вече не иска мляко,ако може само пюре е супер доволен.Иначе пищи като заклан

# 35
Запис   bouquet

# 36
най-напред-благодаря ти и тук,Ники!!!а да отговоря и на Весито-аз вече нашата Сонка я слагам седнала-но,само понякога-когато я държа на ръце.иначе педиатрите казват,че се слагат седнали на 6 м.ама Сонче все иска да сяда,а аз мисля,че всяко дете е индивидуално и щом се стреми към това/да сяда/,защо не?все пак детето си знае най-добре!а в количката я слагам на 30 градуса,защото следващото ни ниво е направо в седеж,а толкова дълго-цяла разходка -не вярвам да издържи.
иначе беба е много спокойна.сега има сополи и кашля като задавено коте с рибешка кост.нашата педиатърка казва,че това не се брои за кашлица.надолу в гърдичките няма нищо.дано се оправи бързо!аз вече не се притеснявам чак толкова-имам опит с малкия бати-на 2г.и 6м.-Митко.разпознавам кога нещата са страшни,а мисля,че сега не са,но да не дърпам дявола за опашката!!!
е,и аз се записах при вас.интересно е.след обяд ще ви разказвам още за беба и ще споделям с вас,че сега сме в опасна поза и отивам да помагам Simple Smile

# 37
Здравейте ние вече заспиваме към 10 вечерта и се будим към 7-8 сутринта това направо ме разглезва и толкова ми харесва че пу-пу да не чуе дявола.Все пак до скоро се преспивахме 12-1 и направо бях гроги.

Да ви питам стерилизирате ли още шишетата и гладите ли дрехите?
Относно сядането ние вече седим ,е не съвсем седнали де но полу седнали поне от 2 седмици и много искаме да сме все така дори се напъваме за още по изправени.Ортопедът ни каза че вече може ,но за момичетата трябвало малко да се изчака ако не се лъжа 6 навършени месеца.

Хубав и приятен ден на всички.

Честито на празнуващите днес!     

# 38
Моя син е голям гладник, вечер яде почти винаги 1 бурканче зеленчуково пюре , след него изяжда 150-180мл мялко и чак тогава се засища.  Rolling Eyes
На това му викам аз количество! Явно това нашето е момичешка работа, от сега се е почнала с диетите!
Относно сядането ние вече седим, е не съвсем седнали де но полу седнали поне от 2 седмици и много искаме да сме все така дори се напъваме за още по изправени.Ортопедът ни каза че вече може ,но за момичетата трябвало малко да се изчака ако не се лъжа 6 навършени месеца.
Това за момичетата съм го чувала и друг път, но неофициално. Някой да знае повече?

# 39
Ей блазя ви,4е си поспивате но6ем..Мойта бебка откакто сме в БГ иска но6ем по два пъти да су4е.. ShockedИ сутрин в 5 или 6 отново за добро утро.. Tired

# 40
sholio2000 ,много ти е як аватара Wink

Клеми,к'во стана та си пак Клеми? Thinking

Кетка,аз все още стерилизирам и глада всичко наред Whistling

Да ви се похваля-готови са ни поканите(много са готини).Много съм доволна Laughing

# 41
Вече нито стерилизирам, нито гладя - е, освен тези дето си имат нужда, де! Рокли например...
За сядането - колкото педиатри - толкова мнения! Малкия син, напъва, напъва на 4-5 месеца - аз, йок - не та не! На 6, когато вече давах, той - искаше вече да е прав... Сега, я слагам за малко - полу седнала,не че й харесва, ама не смея повече...
За режима - съвет, колкото по настоявате, толкоз повече се изнервяте и вие и детенце, оставете ги да си определят те. Не са толкова безпомощни, колкото изглеждат и много добре си знаят интереса...
Айде, хубав ден на всички!

# 42
 Peace
Да се оплача - днес си взех очила които ми изписа една лекарка с 0.50 диоптер и ми стана лошо от тях, започна да ми се вие свят и да ми се гади Sad а ги сложих за  5 мин само. нещо не е наред работата.

# 43
Пебъл, провери ги пак, но усещането е нормално... Моите докато свикна - 1 седмица ходих като пияна. А, сега ми е гадно като съм без тях.

# 44
Дивна самка - ще отида пак, тя лекарката ми каза че ми няма нищо на очите но не знам защо ми изписа такъв диоптер - даже сподели че се чуди дали 0.50 или 0.25  ooooh! а за тези очила дадох 160лв и няма да и се размине.

Общи условия

Активация на акаунт