🌹Афра Сарачоглу🐑Мерт Рамазан Демир🤍АфРам🤍Тема 18🧿

• 28 620
  • 736
  •   4
Отговори
# 690
  • Яко в Матрицата...
Да си споделя мислите по повод рекламата на Афра Grinning

Не всяка красива реклама продава. И не всеки красив човек може да продава дрехи. Афра не изглежда сякаш "играе" ролята на момиче от DeFacto. Да, знаем, че в ежедневието ѝ гардеробът е съвсем различен – Jacquemus, Toteme, Magda Butrym и други по-нишови или луксозни марки. Но Афра е изключително органична например в тази весела масмаркет пола. Вместо да си кажа: "Това е евтина пола, а тя е красива въпреки нея", аз си казах: "Тази пола изглежда страхотно. Дали да не се опитам да си я поръчам?" Афра има едно качество, което е много ценно за модните брандове – не засенчва дрехата. Някои модели или актриси са с толкова доминиращо присъствие, че след рекламата помниш само тях. Но ето аз съм запомнила шарената пола. Демек рекламата е свършила работата си. Не си мисля: "Афра много е красива на този кадър", а "Това е визия, която мога да си позволя." Затова според мен DeFacto продължават да работят с нея - успява да направи дрехите желани. Това не е даденост. Има много известни лица, които носят дрехите, но не ги продават. И това всъщност е голям комплимент за една модна кампания Sunglasses

Не може да става и сравнение между рекламата на DeFacto и двете снимки на Мерт, защото предназначението им е съвсем различно, но ми е много подтискаща цветовата гама, не мога да не го споделя Wink Тия земни цветове ми навяват съвсем други мисли. Друго си е море, яхта и дрешки в слънчеви цветове Grinning

# 691
Добър вечер момичета Hug  Hug  Hug
Харесва ми рекламата на Дефакто-свежа,лятна и весела ,дрехите също са много приятни ,нооооо Афра е най-хубавото от рекламата естествено Simple Smile
Рени ,мерси за превода Kissing Heart
Не мога да я схвана нещо концепцията на това дигитално списание ,но пък Мерт изглежда супер така че останалото не е чак толкова важно. Simple Smile Ааааа и освен  концепцията не разбирам и розата на мъжка връхна дреха за какво е Thinking  Не ги схващам  явно  тия модни работи,но Мерт е добре така че другото ще го преглътна Simple Smile

Последна редакция: пт, 26 юни 2026, 22:29 от Eny87

# 692
Стори от Афра:

Последна редакция: пт, 26 юни 2026, 22:02 от Надя Б. Василева

# 693
  • Яко в Матрицата...
Добре си е Афра. И дано е в Америка... Малко повече време далеч от Турция ще ѝ се отрази добре.

# 694
Може ли да зареже Пешо и да духне за Америка, все пак отскоро са "чифте"?😁

# 695
Да ви кажа, тези зеленини и пътеки, много вероятно да е САЩ. Да е отишла малко насаме и да си събере мислите Афра Simple Smile
Може да е на гости на баща си пак.

# 696
  • София
А може и да е взела Пешо, предстои да видим. Тази връзка не е като предната. Той и без това нищо не работи, може да я придружава навсякъде.

# 697
Пешо с кеша е на друго място. 😃

# 698
  • Яко в Матрицата...
Ще разберем по профилната снимка.

# 699
  • София
Ще разберем по профилната снимка.

😂😂😂😂😂

# 700
Според мен Пойраз за сега няма да си сменя профилната снимка щото си му е новичка пък и  я как хубаво се е усмихнал и гаджето го е снимало на мястото където бяха на страхооооотна почивка. Мисля ,че сега е ред да се снима и той на тая пътечка в спортно облекло ,за да покаже още един път за тия дето още не са разбрали ,че Пойраз и Афра са гаджета и са заедно и всичко е ОК
Мистери  все забравям да ти кажа ,че ми харесва цитата ,който си сложила в подписа си Simple Smile

Последна редакция: пт, 26 юни 2026, 23:20 от Eny87

# 701
  • София
Фотографът напомнил, че имаше един сериал Пера, дето Дисни го забрави

# 702
Снимките на Пера май бяха започнали през юни или юли миналата година.
 Много закъсняват с пускането...
.

# 703
# 704
  • Яко в Матрицата...

To май само феновете и фотографът помнят, че има такъв проект Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт