🌹Афра Сарачоглу🐑Мерт Рамазан Демир🤍АфРам🤍Тема 18🧿

• 29 759
  • 736
  •   1
Отговори
# 405
Африните са отворили стая в Х, говорят си за Мерт, измислили му гадже. Направо не знам кой ще гледа и коментира Пера....

Коя пък сега са му лепнали, нали уж беше със Селин

# 406
Африните са отворили стая в Х, говорят си за Мерт, измислили му гадже. Направо не знам кой ще гледа и коментира Пера....

Хайде Мустафа да пуска вече Афра и Пешо, че малко да оставят Мерт на мира и да обърнат внимание и на Афра.

# 407
  • София

Коя пък сега са му лепнали, нали уж беше със Селин

Нямам представа, а и не ми се рови.

# 408
# 409
# 410
  • София

Иначе едната от стаята в някаква група в WhatsApp разправяла, че има програмата на Афра за следващия месец - йога лагер, море и почивка в чужбина.

# 411

Иначе едната от стаята в някаква група в WhatsApp разправяла, че има програмата на Афра за следващия месец - йога лагер, море и почивка в чужбина.

Оф боже, и откъде накъде ще и знае графика, аз не вярвам много да и го знае, ама. Като започват солотата да им намират някого, много ме дразнят, и за Афра когато не беше с Пойраз и измисляха връзки, солотата си нямат друга работа и само лъжат. Миналата година неговите не спряха да и измислят гаджета, сега пък Мерт е под прицела им, винаги когато някой от тях си има гадже за другия измислят глупости, хора без работа

Последна редакция: пн, 15 юни 2026, 22:57 от anabeell

# 412
Лека вечер от мен момичета

# 413
Може и да бъркам, но за мен поне е нова снимка на Афи от фотосесията на Булгари.🌹

И в очакване на Рамо ✨🧿

# 414
Добро утро, момичета!

# 415
  • Яко в Матрицата...
Добър ден Simple Smile

Да сложим нещо и за списанието Sober Digital.

Sober е печатно издание с концепция, която поддържа траен интерес към темите, които изследва. Излиза два пъти годишно и предлага своеобразна визуален архив на модата, изкуството, фотографията, науката, градския живот и човешките взаимоотношения.
Sober създава съдържание и открива нови творчески гласове. То е платформа, която свързва визуални творци от различни области и насърчава обмена на идеи между тях. Пространство за творчески експерименти, в което се срещат водещи имена от модната индустрия и творци от различни сфери, за да създават нови връзки и съвместни проекти.

# 416
# 417
Здравейте, момичета!😊

Мирай започва нов проект. 🍀

# 418
Стори от Афи

# 419
  • Яко в Матрицата...
Ще снима нещо, бравос! People Dancer

Общи условия

Активация на акаунт