Лидл - 200 Лятна тема

• 50 575
  • 740
  •   1
Отговори
# 45
Купихме бензиновия тример, вчера клиентският телефон проработи, че в петък беше спрян поради технически причини.
Базов модел за домашна употреба, с добри отзиви, цената дори и с купон не е нещо извънредно ниско, най-вече сериозността на Лидл към гаранцията ме накара да го издирвам.
И днес важи купонът, ако има неразбрали като мен.

# 46
Спалното бельо от Лидл, което харесвам, е памучен сатен или бархет. Към полиестер нямам интерес и за него нищо не мога да кажа.

# 47
Ако някой има и няма да използва купон за отстъпка при над определена сума, бих се радвала да го сподели с мен.

# 48
Подарявам
Скрит текст:

# 49
  • Пловдив
Скрит текст:

# 50
Подарявам:
Скрит текст:

Купоните за вишни, гръцки йогурт и суха мая
са дадени.

Последна редакция: пн, 08 юни 2026, 09:03 от Viara T

# 51
  • Пловдив
Ако някой иска...при нас няма този вид шампоани/душ гел.

# 52
Някой има ли проблем с приложението? Не ми дава нищо друго, освен брошурата.

# 53
  • София
Здравейте! Купувал ли е някой праха Омо и доволни ли сте?

# 54
Четох, че светещите камъчета от Лидл светят слабо и малко. Някой с отзиви за завесите тип мрежа за врата ( с магнитите)?

# 55
Ако някой си хареса бещо, нека ми пише на лично Simple Smile

# 56
Дали някоя дама си купи от банските, които бяха пуснали, да даде отзив? Thinking

# 57
Ванеса, аз взех тези. И двата модела стоят добре, може би на тъмно синият долнището е малко по-дълбоко. Другият обаче на живо е по-хубав и стои супер. Размерите ми се струват една идея уголемени. По принцип нося XS, но взех S и са ми добре. Не се раздърпаха от сушилнята. Само извадих подплънките, изпрах ги на ръка и ги оставих да си изсъхнат сами. За тези пари са направо супер.

# 58
А някой с отзиви за целите бански?

# 59
Течният сапун  с -50% заслужава ли си?

Общи условия

Активация на акаунт