Искрено Ви се радвам на бебетата, че дъвчат биберони... Моят Боян не ще и това си е! Абе инато Телче! Купих седем различни вида : каучукови, силиконови, анатомични, кръгли, сплескани... е не ще и не ще! Единствения биберон, който признава, е цицката на мама. Че е и топличък!!!!!

Ние сме със страшни колики. Тази вечер рева от 3.00 до 7.00 часа. Сега спи, все едно нищо не се е случило.
Искам да Ви похваля действието на едни капки: Cinababy - хомеопатични са; не знам как се произнася, защото моите са купувани от Холандия (лошото е, че и упътването е само на холандски). Моя приятелка лекарка ми ги препоръча горещо. Пият се по три капки 15 мин. преди ядене, но тя ме посъветва да давам и още по 3 капки 15 мин. след ядене. НО, това не означава, че съм спряла да давам и Еспумизана.
И още нещо да Ви попитам: от два дни пием Инфакол, обаче на моето бебоче много му се повдига от вкуса му и половината изтича през стиснатите му челюсти. Има ли някой друг с подобен проблем и как се справя? (иначе Еспумизана си го харесва на вкус).
да, Светле и аз ги опитах и двата вида капки, инфакола е ужасен на вкус.И с едните и с другите е една и съща работата с коликите.Забелязах, че един два дни няма колики и ден два е с кризи и доста неспокоен, за щастие само през деня.
Момичета вие каква вода давате, преварена чешмяна или друга?Ние засега ближем чайчето против колики, ама мисля лятото да му давам чиста водичка.
Докога смятате да стерилизирате?Аз ползвам таблетки за студена стерилизация на Чико и след всяка употреба пъхам в разтвора.Мисля да е така до 3-тия 4-тия месец и после само да изварявам всичко веднъж в седмицата със сода.Да почва да събира имунитет.
Чудя се всички тези кремчета за лице и шампоани като попаднат в устата дали им вреди?Ние всяка вечер си облизваме хубаво ръцете , току-що намазани със зехтин