ФЕВРУАРЧЕТА засмени с нови майски премени!

• 10 224
  • 306
  •   1
Отговори
# 270
  • София
А така badem4е и ние ще изчакаме със захранването, дано да имам още кърмица затова  Praynig. аз ще се чудя как ще захранвам, ако тръгнем и към морето да ходим, ама като му дойде времето тогава ще мислим  Thinking

# 271
 ще правим ли 15 страници днес или ... wavey

мамита я споделете има ли някоя от вас домашен лйбимец, например куче  animal037 и как се държат след като родихте че моята кучка нещо е в депресия и то по моя вина де признавам си smile3506 първо като си дойдохме от родилното с бебока й се карахме да не го доближава и тя все на място си седи горкичката newsm43, после според ветеринарката заради бебока й се възбудил майчинския инстинкт и почна и тя мляко да пуска ooooh! разминахме се с мастита де но напоследак се хващам че не й давам да шукне, да не скача и да не си тръска ушите че се вдигат прах и косми, да не лае че да не събуди малкия абе изобщо все сме така smile3513 а тя е дивачка и разходките не й помагат иска си внимание и галене нали си е живо същество, а аз заради детето почти не я пипам, а тя ми ходи по петите и скумичка Sickнаправо незнам какво да правя обичам си я ама не мога да съм все на мивката със сапуна  Confused

# 272
  • София
sier, благодаря за бързия отговор. То и аз от толкова четене и противоречиви статии се оплетох като пате у калчища  smile3529, но общо взето и аз като теб съм се насочила първо към зеленчуковите пюрета, после каши и т.н. Мисля да изчакам да станеме на 4 месеца и да действам.
Presiqna, гъдел не знам дали имаме, но вкъщи постоянно се хилим като ряпа  newsm62, а навън или спим или гледаме уплашено  smile3506
...Дани все още не си смуче ръцете , но пък много и се услажда тениска  eat  Joy

Миата пък  неприятно ме изненада няколко пъти - както й бърша дупето и установявам, че си е хванала и захапала долната част на бодито, дето се закопчава на чатала. И преди да въздъхнете "Ох, моето не го прави това поне..." да предупредя, че като го казах това по тел. на Мяучето и Калината още на следващата смяна на пампата го е демонстрирала  hahaha А днес нагъвайки одеалцето 3-4 пъти се завива през глава и хленчоти.

Ние пък си пикаем по главата и в ушите  smile3534

# 273
  • София
Ние пък си пикаем по главата и в ушите  smile3534
Мдааааа, това трудно ще го постигнем  smile3503 , тука сте номер 1  newsm10
Roroana ние сме с костенурка, която още не е разбрала за бебето, та не мога да дам съвет

И на нас ни биха ваксините с малко закъснение - 2 - в всяка ръчичка по една. От ДТК-то и стана едно синьо топче на ръчичката - знаете ли трябва ли да се маже с нещо или ще си мине само?

Нашата педиатърка каза, че не се маже и се разнася най-късно до месец, но някои мамита бяха дали наскоро нещо за компреси с реванол ....

# 274
Roroana, сега нямаме домашен любимец, но когато се роди Алина имахме котка с котенца. Котенцата раздадохме, а котката пуснахме в един двор, когато Алина стана на 6м и се запролети... още не мога да си го простя Cry
Та тя също много страдаше, определено беше в депресия милата, а аз не смеех много много да я галя... Та те разбирам напълно... Влез в някой кучешки форум (ама не където чатят кучета Mr. Green ) - там със сигурност е обсъждана темата.

# 275
Хелоу мами,
купих си Лактогонното средство.. утре ще го пия.. Радост мерси много за инфото за хомеопатичното.. смятам да предприема мерки в понеделник и да пробвам и с него.. гърдите ми са все така меки, беб яде на 2ч. и 1/2. Понякога е нервен и много ме дърпа.. след него не цедя почти нищо - 5-10мл..не реве като спре да яде.. надявам се всичко да е от тази криза в растежа и тем подобните му кърмачески номера.. реших да не се отказвам и няма да давам добавка засега..
Никси има гъдел на корема и като му го галя рита съсредоточено.. на крачетата няма.. в банята прави опита да изплува от коритото.. много е смешен абсолютна рибка..даже като го взема на ръце продължава с жабешко плуване във въздуха.. .. Най редовно се опикава като го сменям.. най вече в момента, в който мажа дупе, той пиша през рамо.. Много е общителен и се смее на всеки който му заговори.. но напоследък установи че с рев се постига повече от колкото с усмивки и взе да плаче като иска нещо..

# 276
  • София
С темата за домашните любимци само ми навяхте тъжни мисли. Ние доскоро имахме куче, при баща ми де, където си ходя когато мога. Валя за първи път заведох там като беше на месец и половина и естествено кучето не пускахме в стаята, но като й се отдадеше момент винаги влизаше и искаше да се мотае около бебето. даже няколко пъти Валята като плачеше много и тя скимтеше с нея. е за съжаление доброто ни кученце го няма вече от 2 седмици  Cry, имаше мастит и стана още по-зле и един ден баща ми я завел да я приспят да не се мъчи повече и после така ми беше жал, защото след като се появи Валя никакво внимание не й обръщах и все я гонехме от стаята където е тя, а беше толкова добро и гальовно животинче и много много възпитано. е поне й направих няколко снимки с татко наскоро.
Много хора са имали бебе и куче заедно и даже знам едни познати с две кучета, е нищо им няма и на двете деца, така че вие си преценявате. трябва задължително да е ваксинирано и да се поддържа възможно най-чисто.

# 277
  • София
Браво sky angel,
няма да се отказваш от кърменето, нали така, ние сме с теб и стискаме палци да му стига млякото ти на бебо  Hug
Валята преди малко заспа, та аз успях да си взема и един бърз душ, че нашето тати вече цяла седмица се прибира много късно от работа и си се гледкаме сами с бебката, ама пак си се оправяме  Laughing. отивам да се оправям и аз да лягам, че нщо в това дъждовно време май само на сън отива
лека нощ от мен

# 278
sky angel, моооля те не се цеди, newsm17повярвай ми, помпичката прави големи поразии, тя се използва само ако циците ти са на камък, не и когато е намаляло млякото. Не се цеди давай в продължение на 3 часа една и съща цица за да си вземе детето и гъстото мляко и всичко ще се оправи за един ден, най-много денонощие, само не цеди.  yes

Аз па да се пофалим. Черпим виртуално   beer3 cookпреведоха ми майчинството чак сега дааа. Обаче вервате - невервате тука дават по здравната каса пентаксим,  smile3521вчера ни го дадоха и малкия герой плака по-малко от минута, всъщност само изхлипа и  толкоз. smile3501 Освен това рискувах и питах педито дали може да си ходим в България и тя каза, невиждам защо не, няма никакъв проблем България е развита страна и съвсем спокойно можете да пътувате там (незнае че съм българка и така си ни похвали). tooth

За морето едни наши познати водиха бебчето си на 4 месеца на къмпинг за 2 месеца в караванка и нищо му нема, така че вие си решавате ама на ваше място бих ходила. Аз няма щото много шъ му стане още 500 км и  до морето стига са му 1000 до България.
Не бойте се идва топло време ние вече изпълзяхме като гущерчета, градчето пак и пълно с колички. 1stroller 1stroller
Айде и аз бягам да лягам че ме чака нощна смяна, cry а и аз се записвам при коликовите, още ги имаме мама  му стара, smile3518 само вечер, ама още плачка горкичкото ми.
Лека нощ на всички.
 smile3524

# 279
sofy съжалявам за вашето кученце извинявай че съм повдигнала темата ама и аз си помислих днес че съм ужасна спрямо животното Embarassed , а ако и стане нещо няма да си го простя, уж всичко правим :ваксини хапчета за глисти капки срещу бълхи и тям подобни къпем се редовно ама май от тва къпане повече космаци взеха да падат и все ми се струва че не е достатъчно чисто горкото Rolling Eyes ще трябва да се информирам по задълбочено какво може и какво не със кучето, че няма да се разделим с него няма, ама апартамента ни е само хол и спалня и хола е окупиран от нея, а като бебо почне да пълзи  newsm32незнам как ще стане работата
Maktub къде има такъв кучешки форум newsm78 (не с кучета де Mr. Green)

P.S. sky angel послушай bzepic аз от както се кърмим до сега съм се цедила само два пъти така и не успях да изцедя повече от 40 мл и то от двете гърди заедно след час и половина усилена дейност #Crazy и двата пъти при следващото кърмене бебо беше хипер изнервен плюеше пищеше все едно нямам нищо а имаах, та пробвай ако не се цедиш дали няма да е по спокоен.

# 280
  • Стара Загора
Здравейте момичета,
намерих много готина програма - вритуален албум за снимките на бебка. Който иска да си я изтегли от тук:
http://www.download.bg/index.php?cls=program&mtd=default&id=20147
Ихааааааааа албума е страхотен, почвам да го пълня със снимки - благодарскооо smile3525

# 281
  • София
Добро утро момичета,

По темата за домашните любимци - ние имаме котка. За сега всичко е ок - доста косми падат и голямо чистене пада и съвсем не всичко се маха, НООО сестра ми три деца отгледа с 2 котки... Инак нашта Ити (от Извънземното й иде именцето) в началото я беше страх от бебо, после от плача му взе, че разгони (картинка голяма бяхме тогава), сега просто го заобикаля.
Sky angel, напълно съм съгласна с bzepic и съм сигурна, че съвсем скоро ще се похвалиш, че сте продоляли кризата.
За моренцето - ние към август месец ще си ходим на Добрич та няма как да не посетим и любимата "Албена", но ще е май предимно късния следобяд, ще видим какво можем да направим и за сутрешни посещения.

# 282
  • София
Добро утро,
днес ще е гадно време  Sad, а така ми се излизаше някъде, щях и при баща ми да ходя, ама на.... дано следобеда се оправи малко, поне да спре да вали. с малката сега си играем, и гледам да не се вдига шум, че татито да се наспи., ама той като ни е заел леглото за игра малко трудно.трябва да се носим из апартамента.
като гледам как всички си мечтаем вече за морето, ама има много време още

# 283
хора защо му се плашите на дъжда и тук цяла седмиза валя ама ние си излизахме в кенгурото под якето на мама и с един голям чадър   umbrellaна Стоян му беше много забавно и само се ослушваше  154uu

# 284
Здравейте момичета,
Дъждът дойде и тук още снощи и сега е мрачно и вали.  buria Wear Umbrella Малчо го избива на сън а мама успя да си свърши работата, че даже ходи и на покупки. Дано към 24ти да се пооправи временцето, че ще ходим на гости за няколко дни  на баба и дядо в Ямбол.  travel
При мене пък цеденето след като е сукал помогна за увеличаване на кърмата и да я върна обратно. Повлия ми добре един вид. До колкото помня мисля, че и Radostche цедеше за да се увеличи. Бе не знам то си е строго индивидуално.
Да се похваля вече 3-ти ден акаме сами smile3550 smile3501 До сега беше на 4-5 дена с много масажи а коремчето и пак рядко успяваше сам. В повечето случаи се налагаше да прибягваме до термометър  Ill. Бяха ми казали, че ще е така докато не се захраним и се бях примирила. Обаче детенце ни изненада приятно с татко и ака от 3 дни всеки ден само. Вчера и онзи ден по едно и също време и бях решила да пробвам и аз ЕБХ ако продължава, но днес свърши работата преди обяд. Дано продължи все така и да не се налага пак да прибягваме до гадния термометър.
За захранването и аз мисля да поизчакам до 6 месец. badem мерси за полезните линкове. Мисля така и така вали да позачета и аз къде какво пише, че и аз да се омотам тотално. Но май и аз ще почна на зеленчукови пюрета.
Лек ден и приятен уикенд от мен.  bouquet

Последна редакция: сб, 19 май 2007, 12:39 от Mish

Общи условия

Активация на акаунт