. аз ще се чудя как ще захранвам, ако тръгнем и към морето да ходим, ама като му дойде времето тогава ще мислим

и как се държат след като родихте че моята кучка нещо е в депресия и то по моя вина де признавам си
първо като си дойдохме от родилното с бебока й се карахме да не го доближава и тя все на място си седи горкичката
, после според ветеринарката заради бебока й се възбудил майчинския инстинкт и почна и тя мляко да пуска
разминахме се с мастита де но напоследак се хващам че не й давам да шукне, да не скача и да не си тръска ушите че се вдигат прах и косми, да не лае че да не събуди малкия абе изобщо все сме така
а тя е дивачка и разходките не й помагат иска си внимание и галене нали си е живо същество, а аз заради детето почти не я пипам, а тя ми ходи по петите и скумичка
направо незнам какво да правя обичам си я ама не мога да съм все на мивката със сапуна
, но общо взето и аз като теб съм се насочила първо към зеленчуковите пюрета, после каши и т.н. Мисля да изчакам да станеме на 4 месеца и да действам.
, а навън или спим или гледаме уплашено 

А днес нагъвайки одеалцето 3-4 пъти се завива през глава и хленчоти.

, тука сте номер 1 
, имаше мастит и стана още по-зле и един ден баща ми я завел да я приспят да не се мъчи повече и после така ми беше жал, защото след като се появи Валя никакво внимание не й обръщах и все я гонехме от стаята където е тя, а беше толкова добро и гальовно животинче и много много възпитано. е поне й направих няколко снимки с татко наскоро.
повярвай ми, помпичката прави големи поразии, тя се използва само ако циците ти са на камък, не и когато е намаляло млякото. Не се цеди давай в продължение на 3 часа една и съща цица за да си вземе детето и гъстото мляко и всичко ще се оправи за един ден, най-много денонощие, само не цеди. 
преведоха ми майчинството чак сега дааа. Обаче вервате - невервате тука дават по здравната каса пентаксим,
вчера ни го дадоха и малкия герой плака по-малко от минута, всъщност само изхлипа и толкоз.
Освен това рискувах и питах педито дали може да си ходим в България и тя каза, невиждам защо не, няма никакъв проблем България е развита страна и съвсем спокойно можете да пътувате там (незнае че съм българка и така си ни похвали).

а и аз се записвам при коликовите, още ги имаме мама му стара,
само вечер, ама още плачка горкичкото ми.
незнам как ще стане работата
(не с кучета де
и двата пъти при следващото кърмене бебо беше хипер изнервен плюеше пищеше все едно нямам нищо а имаах, та пробвай ако не се цедиш дали няма да е по спокоен.
, а така ми се излизаше някъде, щях и при баща ми да ходя, ама на.... дано следобеда се оправи малко, поне да спре да вали. с малката сега си играем, и гледам да не се вдига шум, че татито да се наспи., ама той като ни е заел леглото за игра малко трудно.трябва да се носим из апартамента.
Малчо го избива на сън а мама успя да си свърши работата, че даже ходи и на покупки. Дано към 24ти да се пооправи временцето, че ще ходим на гости за няколко дни на баба и дядо в Ямбол. 
До сега беше на 4-5 дена с много масажи а коремчето и пак рядко успяваше сам. В повечето случаи се налагаше да прибягваме до термометър
. Бяха ми казали, че ще е така докато не се захраним и се бях примирила. Обаче детенце ни изненада приятно с татко и ака от 3 дни всеки ден само. Вчера и онзи ден по едно и също време и бях решила да пробвам и аз ЕБХ ако продължава, но днес свърши работата преди обяд. Дано продължи все така и да не се налага пак да прибягваме до гадния термометър.