Зима мина, пролетта дойде, лятото ЮЛСКО бебе ще ни донесе!

• 13 409
  • 269
  •   1
Отговори
# 180
Благодаря за отговорите относно варицелата, но аз за всеки случай днес не отидох на курс. За Канестена да кажа, много е ефективен, вкъщи винаги имаме по една тубичка.  Laughing
Казвам се  Боряна Wink
Аз също съм за изключително кърмене и късно захранване, дано се справя, напоследък главно чета кърмаческа литература Peace

# 181
Там-там, какво мислиш за бебе-комфорта? Много ми се вижда, а аз я видях и бебчето беше почти изпълнило кошницата. Имат ли оптция за по-голямо бебче или са само за новородени. Намирах нещо подобно в каталога на Премаман, ама не разбрах нищо освен цената.
Донси, каде са ти яйчниците? Последния път като питах нещо такова и докито каза, че те са ми на пъпа???!!!! newsm78
Мъж ми иска да го приспивам и твърди, че после ще ги приспивам с бебка заедно. Как си ги представя тия неща незнам.
По преди четох, че някои от семействата ви имат претенции към името. Слава Богу, нашите родители нямат. Мислим да го кръстим на него си, но ни се въртеше име с буквата на Мъжа и по дочух кофти коментари по въпроса, ама се старая да не се връзвам, че таман си овлдях кръвното.
И все пак, някой ще припомнили на изкукалата бременна - какво точно беше Аураслим - цял ден го мисля и немога да се сетя.ще чакам да си легна та да ми просветне.
П.С. Ваште бебчета как са с активността? Аз имам чувството, че само спим и отвреме на време се протяга.

# 182
Качих малко снимки от морето във Варна, ако някой от вас се е затъжил може да го види Simple Smile
Бях днес на втора фетална морфология и бебка е много добре всичко ни е наред, а тя расте с две седмици напред и според обиколката на главата и на коремчето отговаря на 34 седмица и термин 18.06. Видях че сте обсъждали схващането на краката - при мен се получава почти всяка вечер и понякога боли ужасно много не мога да стъпя дори, но пък магнезий го пия от втория месец и няма ефект върху това схващане.  А за количките ние си избрахме на peg perego centro complete в цвят toffee и дори я капарирахме, утре ще отидем да я видим в магазина вече са я получили, но няма да я вземаме още щото нямаме място къде да я държим пък и ще сменяме спалнята в последния момент, че сегашната ни се оказа много широка и няма да има място за легълцето на бебка, което пък се люлее и ще трябва повече пространство. Поръчахме си легло от дибо, от тези дето после стават на детско и общо взето започнахме с подготовката за големия ден Simple Smile
Хайде приятна вечер на всички коремчета Grinning

# 183
  • USA
За спането с бебето съм чела само негативни неща. Доста е опасно, защото бебето може да се задуши (това е за бебета от 0-6 месеца). Има много писано по въпроса в нета ако някой се интересува може да пусне една търсачка със "SIDS".

Аз също съм се оцелулитила  Sad. Много неприятно усещане, но няма да се мажа засега - ще изчакам до след раждането.

Донси, мен ме боли от време на време ниско долу към костта. Не мисля, че са яйчниците.

Томасе, аз също много се интересувам за кърменето и ти благодаря за съветите. А ти яде ли домати и краставици? Все си мисля, че тези забрани са от преводни източници в държави където тези зеленчуци не са така използвани като при нас.

# 184
  • sf
ами и аз си мислех, че тва дето ме боли може въобще да не са ми яйчниците, щото кой ги знае верно къде са  Joy

боли ме от двете страни, ниско под корема, горе-долу където са ми закачени краката за тялото. ама някак отвътре ме боли и много гадна болка. ама как само го обясних  hahaha

# 185
  • Sofia
Вчера само ви прочетох, днес и това не успях и сега десет страници. Да знаете сигурна съм че до юли ще поставим рекорд за брой изписани темички. Или поне ще сме на едно от първите места.   Mr. Green
Бройте ме и мен за срещата, въпреки че имам един ангажимент в 11.00, мисля че беше за събота обаче , но ще питам.  ooooh!
За целулита и аз съм зле, обаче ме беше страх да се мажа, но утре и аз ще започвам, щом казвате че е разрешено.
 добре че някой започна темата за   luvbed   уж не съм стеснителна, но я кажете до кога ни е позволено?

# 186
  • USA
Донси, мисля че същата болка я има и при мен. Не знам от какво може да е. Аз си я обяснявам с тежестта на шкембака.  Rolling Eyes

# 187
Сега прерових старата темичка и направих списък на желаещите за интензивен курс към училище МА-МА за юни (примерно от 4ти)
1. elpet
2. kami27
3. mimi79
4. Там-там
5. Ani_s
6. arksi_
7. Stephy

Кажете ако има още желаещи или някой се е разколебал и ще звънна тези дни да питам дали ще ни направят курс.
Аз все още съм за, но имаш ли инфо за колко време е къде ще се провежда и искат ли някакво заплащане???Пъки ще имам една молба към вас или теб беболинчо, ще трябва да ми звънне някой защото не за пръв път казвам - сори ако съм досадна вече, но ще съм в софия след 18.05, а в къщи няма да имам интернет.

# 188
mds, аз доколкото знам, ако е полекичка и по принцип нямаме проблеми- до последно newsm53, но нека и някой друг да каже Peace

# 189
Деси, ако нямаш проблемна бременност - до края. Дори при преносване се препоръчва да се прави секс. Имаше си медицинско обяснение дори в един от броевете на 9 месеца, ама ме мързи да го издирвам сега.

# 190

добре че някой започна темата за   luvbed   уж не съм стеснителна, но я кажете до кога ни е позволено?
[/quote]
И аз това щях да ви питам ,желанието ми се възвърна,но някакси не смея  Embarassed и ми е едно.... Thinking

# 191
Добро утро, мами!
Тези болки долу ниско ми ги обясниха като болки от притискане, предимно на мехура и дебелото черво. Така че спокойно- вътре е такава карашма, че ми е трудно да си го представя.
    А по интимния въпрос - кой докогато иска и може.Ако разбирасе няма изрична лекарска забрана.Ако има проблеми със задържането е абсолютно противопоказано. А бремеността  влияе различно - или покачва либидото или го затрърква напълно. А и мъжете го приемат по различен начин. Някои изпитват страх, други се притесняват за бебето, трети дори и да не си признават ама като видат разплутите форми се отказват и предпочитат алтернативни методи и така. А казват, че облекчава родилните болки.
Да сме живи и здрави и бебетата ни  - ама със или без - нема да загинем, споко!

# 192
  • София
Добро утро!
MDS ела на срещата,нали ще ми обесняваш за педиатърката Wink
Сега и целулит,за кое да се мажа по напред.Мисля да си взема има ново на лирак за стрии,като родя с него да се мажа,ама в жегата блажна и с ластичен колан от сега ме хващат братята.Мойта доки ми каза за колана още от болница и акушерката същото.
За кекса на нас ни беше забранено после ни разреши но мъжа се уплаши после тъпата инфекция и не остана време,ще си имам първа брачна нощ,от сега мисля за нея как ще се представя и някой филм да изгледам че да не се изложа Embarassed Wink
Относно спането с бебетата в нашето легло няма как да стане и да искам.
Лек ден

# 193
  • София
Едва ви изчетох и набързо да се "впиша" и аз.
За  luvbed ни беше забранено първите 3 месеца, което за моите хормони беше изпитание на чувствата. После доки ни позволи и се възползвахме, но пък в един момент на татето му стана страшно да не направим нещо на бебчо и се самоограниаваме в момента, та е зор определено  ooooh! Rolling Eyes
За спането с бебчо- не ми звучи лоша идея но може би като поотрасне малко, да  не би все пак да да го затиснем някак Thinking
Аркси, мисля че ми е останала още от една смес приготвена в аптека за Ицо, която ползвахме успоредно с Имазола и ако я намеря ще я донеса в неделя  Peace
Донси мен не ме болят яйчниците, но пък мога да изредя куп други болежки, като най-сериозни са ребрата и кръста ooooh! Обаче от вчера май-май имам контракции- лекички и на рядко ама май са си newsm78
Беболинчо, аз все още съм "за" курса, само моля напомни каква беше цената и дали татета могат да дойдат, за тях доплаща ли се и с какъв интензитет са (и часове)?  Peace

# 194
Здравейте и добро утро мами.Вчера бях на консултация и се оказа че бебо вече е с главата надолу и че и той въврви със седмица напред.Немога да разбера обаче защо ми се получава разминаване в семиците - на линийката която съм си сложила ми излиза 28г.с  ,при лекарите и техните кръгли календарчета 29г.с.
За luvbed ни бяха забранали абсолютно и сега понякога се чудя как сме издържали.Сега си действаме полека лека,но нещо колкото повече раста толкова повече ме хваща шубето и мен и мъжа.
За мое огромно съжаление и на тази среща няма да мога да дойда,но пък ще съм в един от любимите ми градове-Трявна.
За сега толкова .Приятен и усмихнат ден на всички.

Общи условия

Активация на акаунт