Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията за болниците за раждане и плащането на раждането?
Какви са препоръките за намиране на лекарство за Анти-D гама глобулин?
Какви са мненията за диетата и отоците на краката по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията за болниците за раждане и плащането на раждането?
Форумът обсъжда различни преживявания и мнения относно болниците за раждане и плащането на раждането. Някои майки споделят положителни преживявания от държавните болници, където не са плащали, но са доволни от грижите и отношението. Други предпочитат частните клиники, въпреки че някои изразяват разочарование от системата на здравеопазване. Има мнения за плащане за услуги, като някои смятат, че това е несправедливо, докато други вярват, че то гарантира по-добро качество на грижите по време на раждането.
-
Какви са препоръките за намиране на лекарство за Анти-D гама глобулин?
Форумът предлага няколко възможности за намиране на лекарство за Анти-D гама глобулин. Предложени са аптеки в София, като Bayer B-я ЕООД, Търговска лига и ФАРМАТЕЛ. Също така се споменава възможността за закупуване от Пирогов, като се посочва, че там би трябвало да имат много и редки лекарства. Съществува и препоръка да се обади на Националния център по заразни болести. Все още се търси лекарството, но форумът предлага различни опции за намиране на необходимата ваксина.
-
Какви са мненията за диетата и отоците на краката по време на бременност?
Форумът обсъжда различни мнения относно диетата и отоците на краката по време на бременност. Някои майки споделят, че не следват строг режим, но включват храни от всички групи. Отоците се разглеждат като обичайно явление, като се споделят лични преживявания и предложения за справяне с тях. Във форума се предлагат съвети за диета и управление на отоците.
-
Как се определя размерът на майчинството в България?
-
Какво е влиянието на болничния преди раждането върху размера на майчинството?

И лентичка ще си сложиш

Добре дошли на новите бременлийки
Аз малко се позагубих, че се изнасяхме от нас, понеже започваме строеж на мястото на къщата ни. Беше няк'ва пълна лудница!!!!!!!! Направо, хора, по едно време гащите не можех да си намеря ви казвам, уж по етапно се изнасяхме, а то - пак погром!
После пък любимата ми писанка Ая почина на 14 год, и вече е ангелче.... Много ми липсва, като отида при наш'те и къщата някак си е празна
Но стига отрицателни вести! Я сега да видим сега откъде да ви подхвана
Аз като немога да заспя пия един чай, продават го в Билла
просто смайващо, пробвай
М/у другото и аз отглеждам гъби се оказа
Мразя ги!!