Ето вече май дойде,ОКТОМВРИйското дете,ще каже момиче ли е то или момче!!!

• 13 736
  • 286
  •   1
Отговори
# 120
 Hug Здравейте и от мен!Върнах с еот лекции..и межу времено взех 1 изпит Blush..сега тря седна да попрочета, че утре пак съм на изпит! smile3515 Ужасия! newsm78 Аз като знам "ДЯДО МИ" как неще да го дава тоз изпит...дано ме съжали...скъсах си задника от четене...така че стискайте ми палци утре! newsm17 newsm17 newsm17 newsm17

# 121
galentinass   newsm17 за изпита!
Ле ле, аз не бих могла - главата ми е празна от няколко месеца вече!  Laughing Много съм зле, особенно с концентрацията!

meggyv има страхотни прашки накрая на Пиротска, под колоните. Няколко номера са, памучни и дантелени и хващат целия корем, а отзад са прашки - на мен са ми много удобни!
Между другото и останалите им дрехи в този магазин са много готини!  Peace

# 122
meggyv - верно ли учи за изпит.............аз се чудех защо така се обсъжда пустата микробиология, ама неможах да хвана връзката........ Flushed Пожелавам и успех тогава !!

Galentinass - успех и на теб на изпитите Praynig

Успех желая и на всички останали учащи тук   bouquet

Последна редакция: чт, 10 май 2007, 16:11 от Зайче Мече

# 123
Добре и аз да ревна с мойте кг. Преди бях 53 кг 165 висока. Ожених се леко закръглена 56кг, после около коледа и нова година качих 2 и станах 58 сега вече съм 67
Леле как ще гладувам после и как ще обикалям блока увита в фолио  ooooh!  ooooh! така че dobra хич не съм стройна.  261uu Animal Pig Animal Cow

МЕГИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ, ма, аз бях 53кг средно тегло, качих от хапове още 7кг (на сватбата бях 58кг) и забременях, сега съм 66! на 165! На кой викаш свиня и слон???????????????????!!!!!!!!!!!  smile3534 Ми ний с един аршин се мерим, аз свинка се чувствам, ама чак супер дебела не (ей, тва живота в Щатите голямо самочувствие дава по отношение на теглото!  Joy ). Я стига драма от вас, кльощавите дет сте по 45-50кг... аз имах проблеми със стомаха и паднах до 45кг по миналата есен, мислих си, че ще умирам и се обличах с много дрехи да не се гледам колко съм слаба!!!!

Днес обаче със задоволство установих, че си "връщам" теглото и съм 6кг отгоре, т.е. за цели 4 седмици не съм напълняла изобщо  newsm44.

Анет, и ти гледам си като мене, все си търсиш повод да намериш дали е момиче или момче, но да ти кажа честно, в тази гестационна възраст, в която си, малко грешки се правят. Иначе според ударите на сърцето и моят хубостник е мома (145), но вчера му видях мъжките атрибути, надявам се никоя от нас няма такива  hahaha

# 124
  • La casa de Mickey Mouse
май имаш право иска ми се или не хубосник Ще е, със сигурност Ще се уто4ни на 24 май на ФМ
само да е живо и здераво пък кавото Ще да е

# 125
Гледам съотношението на момичета и момчета тук и ми се струва доста странно, как мадамите изостават  newsm78
Моето щом до сега не са успели да го видят, може и да е мадама  Hug

А вие имате ли терзания като мен за името на бебето? Аз се подлудих вече, че не мога да му измисля име. Изчела съм тонове списъци и нищо не си харесах. Като приключих с българските, взех да чета международни, но и там нищо. И изобщо не ме успокоява, че има още време, защото както има, така ще дойде момента и ще се наложи да избера нещо от нямане на къде...
Та такива ми ти работи Simple Smile

# 126
Аз пък нямах никакви колебания за името. Още преди време си бях навила на пръста, ако е момче на баща му, ако е момиче на майка ми... и за второ момиче имам, но нямам за второ момче...  newsm47
А традицията всъщност каква е, някой знае ли?!

# 127
За името - ехееее, аз си имам цял списък още отпреди даже да планирам бременност (спомням си преди 4 години го започнах) и си записвам имена които ми харесват. Избрали сме дет се вика преди да го заченем още, но сега мъжът ми подпитва баща си да не би случайно да иска да е "на него" (демек на свекър ми на името). А аз не мога дори и едно име да харесам с буквата "Н" дето да звучи добре и на английски.

# 128
На мен ми е грижа името  Confused Имах женски, а сега като ми се налага мъжко име, и не знам.  Да звучи добре на български и английски, и да не е Алекс, Мартин или Виктор  Simple Smile Казвайте  Crazy

Предоставям "моите" женски имена за ползване от групата, ако някой има нужда  Mr. Green: Неда, Елена, Магдалена и Стела

# 129
И аз си търся име. За сега сме решили да е на двете майки ама трудно се комбинират Мария и Станка така че да е нещо хубаво, а не изкелифенчено. Имам нужда от именце за момче ама кой знае трябва да съм подготвена и за госпожица.

# 130
Мартин звучи силно, като някой, който е силен!  Rolling Eyes

Моите момичешки са Ангелина и Надежда
А за момченце най-харесвам Георги

# 131
Да звучи добре на български и английски, и да не е Алекс, Мартин или Виктор  Simple Smile Казвайте  Crazy
И на мен това ми е мъката  Laughing

# 132
Габриел на английски звучи доста добре, newsm78 нещо като ГЕБРИЕЛ се чете май

# 133
Габриел на английски звучи доста добре, newsm78 нещо като ГЕБРИЕЛ се чете май

Ама на български е малко "нежно"  Mr. Green (лично мнение  Embarassed )

Даниел на бг, Даниъл на английски.  -    умалително "Дани" или "Дан"
Стефан на бг, Stephen - English              умалително "Стиви" или "Стефчо/ко", "Стефи"
Иван на бг, Айвън  на английски              умалително "Ваньо" (за английски не се сещам)
Сим(е)он на бг, Simon - English                умалително "Мони"
Теодор на бг, Theodor(e) - English           умалително "Тео" или "Тио"
Никола на бг, Nichola (ударението на "а") - English        умалително "Ник" или "Ники"
Кристиан на бг, Christian (Крисчън) - English                   умалително "Крис"
.... личи си че съм влагала много мисъл в процеса, а  Mr. Green
На нас второто ни име ще изцяло на английски (и то е измислено, няма страшно  Joy )

За момиче ми беше Лина или Адриана.

Последна редакция: чт, 10 май 2007, 20:21 от silverarrow

# 134
На нас второто ни име ще изцяло на английски (и то е измислено, няма страшно  Joy )

Нещо не те разбрах как така второто име ще е измислено  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт