⚓ На пазар във Варна - тема 83 ⚓

• 12 543
  • 319
  •   1
Отговори
# 150
  • Варна

Преди няколко години от Домпласт остъклиха терасата на родителите ми и направиха покрив от профил.
[/quote]

A доволни ли са? Защото ние направихме същото преди няколко години, с друга фирма, но тече при силен дъжд?

# 151
Днес ходих на черноморец, не бях ходила до там не знам от колко години - от преди да има заведение там. Спряхме горе на станцията на МВР ( не знаехме, че се спира долу) Много коли, много хора тясна ивица едва ли скоро ще повторя. Не търся безлюдно, но в случая там беше претъпкано.
На паша дере пътят е доста зле, но поне веднъж -два пъти в годината ходя и там.
Планирам шкорпиловци да пробвам не съм ходила от дете.
Камчия и аз много я харесвам.
Утре ако стана на време ще отида на дружба и ще споделя как е паркирането там къде ви казах предният път около хотел Азалия.

# 152
Днес бях на Фичоза, беше много хубава водата. Не мога да разбера хората, които искат да спрат точно до плажа, виждат, че е пълно с коли и продължават напред , а там е изключително тясно и само затрудняват движението. Спряхме на около 6-7 Мин пеша. Навръщане имаше закъсала кола, която беше блокирала пътя, така че съветът ми е да не се навирате да спирате най-долу.
Между другото на Камчийски пясъци също е много хубаво, подходящо е и за къмпинг

# 153
  • varna
Да кажа за цените в Бяла- два шезлонга с чадър 7,50 €. Приятна изненада, няма промяна от миналата година.

# 154
А водата в Камчия дали се е изчистила, миналата седмица бяхме на разходка по плажа близо до устието, морето беше кафяво от наводненията?

# 155
  • ВАРНА
Не се е изчистила.Още е много мътна и мръсна,а плажа с изхвърлени дървета.

# 156
  • Варна

Преди няколко години от Домпласт остъклиха терасата на родителите ми и направиха покрив от профил.

A доволни ли са? Защото ние направихме същото преди няколко години, с друга фирма, но тече при силен дъжд?
В началото мисля имаше някакъв теч, но ги викнаха и мисля, че отстраниха проблема.

# 157
А на кабакум по средата на ивицата дали има свободни зони?

# 158
Днес ходих на черноморец, не бях ходила до там не знам от колко години - от преди да има заведение там. Спряхме горе на станцията на МВР ( не знаехме, че се спира долу)
Утре ако стана на време ще отида на дружба и ще споделя как е паркирането там къде ви казах предният път около хотел Азалия.
May на кое казваш Черноморец ? Това което беше хижа Черноморец сега са Къщички синьо лято. Бях през седмицата там, заведението не беше отворено още. Пътя е тесен и още по разбит от миналата година.
Ако сте слезли на Форест бийч това е по скоро Ракитника
Ветеран / Фичоза са по на север, по асфалтираният път.
Не зная къде е станцията на МВР.

На Дружба всичко е синя зона вече 1,56 евро на час

Калина на Кабакум м/у заведенията си има свободни зони без чадъри.

Ние много харесваме плажа на Слънчев ден. Тази година обаче още не сме ходили и нямам пресни впечатления.
в началото ( ако се влезне през входа до х-л Азалия ) 15 евро комплект чадър и 2 шезлонга
Паркинга на входа след бариерата 2,5 на час
От горния вход на булеварда не знам как стоят нещата, а видях , че правят и нов вход през ул. Боян Бъчваров, след параклис ли е църква ли е ...

въобще където не е платен паркинга всичко е фул през уикенда Sad не остана място където да си ходим варненци на плаж...

# 159
Точно Форест бийч имах предвид. Просто ние спряхме горе. Мислех че там е Черноморец, а напред по разбитият път е Паша дере.
Чудехме се горе как има свободно място и като слязохме по стълбите разбрахме защо. Аз там не бих се набутала обаче с кола беше пълна лудница.
Какато обещах давам коментар за Сахара 2 до Азалия. Бяхме тук около 9:30 и нямаше места около Азалия. Отидохме до големият супермаркет имаше места огледахме за табели за плащане не видяхме, но от магазина казаха, че пишат глоби по 50€. И решихме че по-добре да си платим 2-3 часа по 1.5€ отколкото да рискуваме.

# 160
Мисля, че бях питала, но нямах отговор дали някой е ходил в ресторанта до театъра, който е източен, доколкото зная с японски специалитети. Как е менюто там, вкусно ли е

# 161
  • ВАРНА
Актуализирам инфото за плажа на Камчия.На Романтика е бистра водата.При устието,централната част под кръговото до Балатон е зле.Лошото е,че пътя до Романтика е зле и няма места за паркиране.

# 162
  • Deutschland/HE
Мисля, че бях питала, но нямах отговор дали някой е ходил в ресторанта до театъра, който е източен, доколкото зная с японски специалитети. Как е менюто там, вкусно ли е

Майка ми и децата бяха ходили миналата година, доволни бяха от кухнята, но цените им се бяха сторили доста високи. На обедно меню били по-приемливи. Децата ми са големи любители на рамен и суши. В Германия непрекъснато пробват различни.
Скоро ми излезе рекламен пост за японски/корейски ресторант около Червения, но коментарите бяха, че цените са много високи и не отговарят изобщо на качеството.

# 163
На сахара комплекта чадър и два шезлонга е 10 евро колкото беше и миналата година. Не са много наблъскани един в друг и днес беше направо празно.

# 164
  • Варна
На плаж ходим само в Кранево. От Владиславово, имам само един светофар и пътя е в отлично състояние. Най много за 30мин.съм там.За мен най чистия плаж. В Аспарухово винаги духа вятър, водорасли, Камчия вълни, треви по пясъка, подводни ями. Шкорпиловци стана много пренаселено. Златни, Албена, Слънчев бряг е такава навалица, краката ти, опират на някой в главата. В Шабла беше най чистата вода,но последно като ходихме, преди 4,5г беше някакъв ужас. Всичко беше, като останало от Соца. Познати ходиха, тази година, нов концесионер и всичко било Топ. Малко да се стопли водата и ще го посетя. Много харесвам плажа, който е под Аквахаус.Виждала съм го само от горе. Някой знае ли как мога да стигна до там или трябва да се спре на техния паркинг.

Общи условия

Активация на акаунт