⚓ На пазар във Варна - тема 83 ⚓

• 23 525
  • 635
  •   2
Отговори
# 615
Здравейте, търся книжарница за разпечатване на добри цени в кварталите Възраждане, Младост, Владиславово. Благодаря предварително Simple Smile

# 616
Да , но няма желания за мен цвят в сайта. Затова ми се иска да взема от физически магазин , надежда ми е кауфланда във възраждане, там по спомени имаше на няколко марки козметика, но кои точно..

# 617
  • Под Слънцето
Здравейте, търся книжарница за разпечатване на добри цени в кварталите Възраждане, Младост, Владиславово. Благодаря предварително Simple Smile

Има кн Вики на пазарчето в Младост  срещу МЦ Санита.
Най-добре да препоръчам кн Про  Перфект до 5-ти Супер Владиславово -там биха ти свършили най-добре задачката.
Възраждане- гаражите - книжарница на Ди-Ра - предпоследният гараж.

# 618
Във Възраждане 2, в сградата на фитнеса на ул.Блян 10 (улицата между Клиника Нова и Кауфланд) имат копи център - копиране, принтиране (имат няколко вида хартия), ламиниране, но ми се наложи преди няколко дни да отида и видях, че целия август месец няма да работят.

В Кауфланд Възраждане има щанд на Catrice + май на Essence, но не съм заглеждала дали вторите още ги има.

# 619
  • Варна
По големите вериги за дрехи виждали ли сте вече пуснати колекции от рода на back to school? Трябва да подновят цял гардероб долници и панталони...

# 620
  • Варна
В Уайкики отдавна има.

# 621
Здравейте, търся място с басейн и бар във Варна, изключвам Св Св Константин и Елена. Преди хотел Персей беше топ , храна, басейн, както и бризовете, но това преди 15г 🤣 искам нещо такова, да е спокойно и входът да не е 20€

# 622
Да , но няма желания за мен цвят в сайта. Затова ми се иска да взема от физически магазин , надежда ми е кауфланда във възраждане, там по спомени имаше на няколко марки козметика, но кои точно..
  В Булмаг имат стелаж на Флормар.

# 623
  • София
Дами,някоя ходила ли е при Наталия Бузиян в Нотика за медицински педикюр? Интересуват ме мнения конкретно при гъбички по ноктите – как работи, доволни ли сте и бихте ли я препоръчали?
Искам да ми обработи и петите и стъпала, и ако е възможно, накрая да ме лакира. Прави ли всичко това и как е като отношение и прецизност?
Гледам че през Studio 24 има доста свободни часове.Само тя ли работи в Нотика?

# 624
Осмичка, благодаря!, ще проверя

# 625
  • Варна
Търся място, където копират н добри цени. Имам за копиране 500-600 страници. По принцип, когато ми се наложи, ползвам най-близкото място, обаче сега са доста страници.

# 626
Търся място, където копират н добри цени. Имам за копиране 500-600 страници. По принцип, когато ми се наложи, ползвам най-близкото място, обаче сега са доста страници.
До ИУ и срещу МУ знам, че винаги цените са били по-ниски спрямо другите места, но в момента не знам как са.

# 627
  • Варна
Някъде във Варна продават ли се раници Ташев? В сайта им е посочен само магазин Яко, но от там ми отговориха, че отдавна не ги зареждат.

# 628
От сайта им поръчвам но се случва веднъж на 10 години. За съжаление някой от моделите които наистина бяха добри вече ги няма. Но качеството на настоящите е без проблеми. Във Варна нямат магазин.

# 629
  • Варна
Месечинке, врътни един телефон на 052/632343, това е малка книжарница на Направи си сам, сега май се води Охрид улицата. Преди съм виждала там на Ташев, но не съм сигурна дали сега има. Събота работят до 14,00, а иначе през седмицата до 18,00-19,00, нещо такова.

Общи условия

Активация на акаунт