⚓ На пазар във Варна - тема 83 ⚓

• 7 643
  • 229
  •   1
Отговори
# 75
  • Варна
Днес.
На Муунлайт 17 евро 2 шезлонга и чадър. По отделно същата цена. CloseScream
Следователно като видях цената легнах на пясъка.
Имам един любим плаж на Константин и Елена следващият път там чух, че 5 евро е шезлонга.
Аз чух за Журналист 18 Евро, затова питах.
А на Св. Константин къде паркирате?

# 76
Днес.
На Муунлайт 17 евро 2 шезлонга и чадър. По отделно същата цена. CloseScream
Следователно като видях цената легнах на пясъка.
Имам един любим плаж на Константин и Елена следващият път там чух, че 5 евро е шезлонга.
Аз чух за Журналист 18 Евро, затова питах.
А на Св. Константин къде паркирате?
Абсолютно целият комплекс е синя зона, единствено може да се спре точно под спирка марек в задънената улица(продължавате от Лидл само направо). Обаче доста хора знаят,че там не се плаща и още пролетта трудно бях намерила място. Паркингът на Лидл е 1,53€ на час. Вариант е да се спре отгоре над спирка Балкан във вилната зона.
Препоръчвам плажът пред Ной, места бол за паркиране, има и заведения, изглеждат добре цените.

# 77
Ако отида преди 9-9;30 се намира място на свободната около Азалия. Ако не успея спирам на платения на Азалия.

# 78
По средата на Кабакум, около Аргищ и розовото има ли все още свободна зона?

# 79
Някой ходил ли е вече на плаж около Варна? Какви ли са цените на чадъри и шезлонги? Например на плажа на Ной? Миналата година комплектът беше 21 лв. Дали ще ме върнат на свободна зона след 20 години на шезлонги?

Ходим вече втора седмица на свободна зона до Дъ бей.

Иначе 18 евро е комплект доколкото си спомням -  2х6€ шезлонг и чадър.

Целия комплекс е вече разчертан и няма свободна зона за паркиране. Става платено, 8-24ч, 1,53€ на час.
Живея в района и има табели навсякъде, до две седмици я пускат.

# 80
  • варна
Здравейте ,
Кой ден от седмицата е определен за изхвърляне на матраци, мебели и др. подобни за ул. Мир( часта до Терапията) и за ул. Вяра( срещу Бриколаж)?
ПП  Темата е супер! Адмирации !

# 81
Проверете в сайта на общината или им звъннете да ви дадат тази информация.

# 82
  • Варна
Здравейте ,
Кой ден от седмицата е определен за изхвърляне на матраци, мебели и др. подобни за ул. Мир( часта до Терапията) и за ул. Вяра( срещу Бриколаж)?
ПП  Темата е супер! Адмирации !
Община Варна → Отпадъци

# 83
На Кабакум 7 евро чадъра/ 6,50 шезлонг
в комплект 20 евро
15 евро на Слънчев ден

# 84
  • варна
Благодаря ви много! Чак и линкче сте ми дали! Прекрасни сте! Heart

# 85
Здравейте, знаете ли магазин, откъдето може да купим детски екип на Кристияно Роналдо? Изключвам мола, Декатлон и т.н., където ще струва един бъбрек...

# 86
  • Варна
Освен на пазара да видите реплики.

# 87
На Колхозния гледах, няма.. което ме изненада честно казано Grinning

# 88
  • In transit
Здравейте, знаете ли магазин, откъдето може да купим детски екип на Кристияно Роналдо? Изключвам мола, Декатлон и т.н., където ще струва един бъбрек...
Онзи ден видях детски боксерки с Роналдо в Лидл, може да е имало и други дрешки.

# 89
Навремето купувах футболни екипи от едно магазинче в подлеза до катедралата. Незнам дали съществува още, не мога да дам информация и за цени.Не съм от Варна незнам и дали обясних добре. Дано намерите и зарадвате детето.

Общи условия

Активация на акаунт