⚓ На пазар във Варна - тема 83 ⚓

• 9 989
  • 270
  •   1
Отговори
# 255
  • Варна
Здравейте. Търся оптика , в която правят и прегледи. За възрастна жена , има нужда от слънчеви очила с диоптър. Стъклата имам идея колко струват, но да има и избор на по евтини рамки.

# 256
  • Deutschland/HE
Фани, има една оптика на Ген. Колев срещу изхода от Окръжна болница. На мен там са ми правили преглед, собственика е лекар и има оборудване. Май се казва АртОптика.

# 257
Търся мъжки чадър сгъваем. Къде да разгледам, да са качествени и на нормална цена?

Чадъри видях че има в декатлон. Мисля също, че и в Икеа съм виждала. В ДМ също са им хубави чадърите.
Бях взела много хубав от Lidl, може би преди 3 години - много съм доволна, голям, бюджетен, със здрави спици. Оттогава не съм виждала да пускат в продажба.

Пускат но само на промоция и много бързо свършват. А са здрави. Ние купуваме периодично за да има всеки член от семейството. От всички до сега само един се е повредил. Купували сме от Джъмбо, но те дори сгънати са малко по-длъжки. Също съм доволна от съотношението качество цена. Но не е примерно като чадърите на самсонайт. Те се сгъват тройно много са леки но са и много скъпи. Подариха на моичкия преди години заедно с куфарче и този чадър нямаше счупване.

Последна редакция: сб, 11 юли 2026, 14:43 от _re_ge

# 258
  • Deutschland/HE
В магазин Вулкан дали продават безцветно олио за омасляване на градински мебели? Преди продаваха в ИКЕА, но сега няма. Майка ми има една масичка с два стола на терасата и отдавна не са омаслявани.
Практикер и Хоуммакс са ми в краен случай.

# 259
В магазин Вулкан дали продават безцветно олио за омасляване на градински мебели? Преди продаваха в ИКЕА, но сега няма. Майка ми има една масичка с два стола на терасата и отдавна не са омаслявани.
Практикер и Хоуммакс са ми в краен случай.

Ако имате предвид Вулкан, който е на колхозния пазар и сте в този район и във Вулкан няма, проверете в магазините по улица Баба Тонка, посока Тракия зимно. Три магазина са- продават бои, крепежни елементи, всякакви лакове и варианти. Ние повечето пъти в някой от трите магазина откриваме нещата които търсим.

# 260
  • София
В Юск има масло за мебели. Купувала съм преди 5 години, беше в друга опаковка. Много е добро, но си е скъпо. Не го намаляват, за съжаление.

# 261
  • In transit
colibri, ако те устройва район Чаталджа, виж в Крепежите, там може би има. Аз си бях купила от Бриколажа това, но го има във всички големи магазини. Много е хубаво.

# 262
  • Deutschland/HE
Благодаря!
Ще пратя снимка на децата, за да го потърсят, а може и да работата да свършат вместо мен Simple Smile.
Мен ме устройват Чайка, Левски, Чаталджа, Червения, Център Simple Smile Юск има само до Техникумите и горе срещу Технополис ли?

# 263
Здравейте. Търся оптика , в която правят и прегледи. За възрастна жена , има нужда от слънчеви очила с диоптър. Стъклата имам идея колко струват, но да има и избор на по евтини рамки.

Оптики Алфа.

# 264
Освен Ролпласт коя друга фирма може да ми препоръчате за дограма да ми изработят комарник? Искам ролетен или хармоника, но и да не е от скапарксите фирми.

# 265
  • 🌊
Джолев. Направи ми и от двата вида за апартамента, но впечатленията ми са от 2021.

# 266
Чебурашка, благодаря за инфото. Според теб кой е по практичен. Трябва ми за малък прозорец и не иска да е обикновен комарник.

# 267
  • 🌊
За прозорците ми са ролетни, за вратите хармоника. Реално тоалетните са една идея "по-естествени", докато хармониката привлича повече окото. Нещо друго е, че имам дърво до терасата и всякакви листа и прашинки се набиват в "четките" на хармониката.
Но и двата типа са супер практични за малко пространство

# 268
  • Варна
https://www.onyxmdesign.bg/ - чувала съм добри отзиви за тези.

# 269
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Някой да е посещавал Трета буна тези дни? Интересувам се от цена само за ползване на чадър.

Общи условия

Активация на акаунт