⚓ На пазар във Варна - тема 83 ⚓

• 14 908
  • 399
  •   3
Отговори
# 390
Днес имах проблем с куриер и затова питам. Утре ако не я достави ще търся начин да си я вземам.

# 391
  • Варна
От вчера имам проблем с куриер на Еконт. Май е общ проблема.

# 392
Sameday може и да доставят нормално до бокс/кутия, но до адрес доставят някой ден, евентуално, когато им скимне, като преди това лъжат по два пъти, че са идвали и е нямало никого на адреса. Такава пратка няма и откъде да я вземеш сам, защото офиси нямат. Мотаха ме двадесет дни. И аз преустанових поръчките от Емаг заради тях. Или кутия, ако се налага да е с тях, или не!

За ехография на гърди ходя при д-р Росен Хинев, в частния му кабинет, на "Ген. Столипин" 55. Той е онкохирург, оперирал е майка ми, опитен, внимателен, културен. На платен прием ходя, но той работи и в Окръжна Болница. Не знам дали може по каса, трябва да се провери.

# 393
На Sameday с кутия е ок в повечето случаи, но и аз четох ужасни мнения за доставките до адрес. Във Варна съм имала две доставки до адрес с тях, единият път ми звъннаха часове преди часа за доставка - бил на адрес, но аз не бях тогава, телефон за обратна връзка нямаше, този от който ми звъннаха пък не приема входящи, та ми звънна в края на работния си ден да дойде отново, когато му беше удобно - дойде в 21ч 🫠. Другият път пратката ми беше за кутия, блъскали я, накъсали кашона и в крайна сметка разбрали, че не могат да я вкарат в кутията и получих известие, че ще я доставят до адрес в същия или на следващ работен ден, еми доставиха я след 3 работни дни 😑
В същото време имам доста техни поръчки и в Ямбол, там момичето, което доставя пък е супер мило и точно и никога не съм имала проблем със самото доставяне, веднъж се наложи трети човек да ми приеме пратката, та не бях на доставката и ми звънна да потвърди какво трябва да има в пратката, защото колегите ѝ като са товарили са скъсали кашона и е останал с голяма дупка (пратката имаше 3 продукта) и ме попита дали да я предаде на човека или ако искам да я върна, защото е в ужасен вид заради колегите им, изреди ми какво се подава от кашончето и дали само това е в пратката. Не бяха някакви важни неща, та си ги приех, защото все пак ми трябваха. Имат мили служители, но като цяло организацията им е ужасна.

# 394
Аз пътувам рядко, но трябва да обясня на майка ми затова изтеглих приложението. Ами доста е удобно и мисля и че за нея ще е удобно защото не е нужно на момента да купуваш билет, а може доста предварително.

Само че не знам защо си мислят, че ще избегнат измамите като можеш да си купиш билет, а да го валидираш точно преди влизането на контролата, което не се знае кой ден ще е. Освен ако не го направят като в нормалните държави и София да се влиза само от първа врата.

# 395
Попитах за Sameday защото куриера изобщо не си направи труда да дойде до адреса. И получавам по Вайбър съобщение, че не са успели да доставят пратката и номер на куриер. Утре ще се разправям с тях обаче е много тъпо това. Неприятното е, че от английския Амазон ги ползват за доставка към България. И ако ще имам за всяка пратка такива разправии.....

# 396
Попитах за Sameday защото куриера изобщо не си направи труда да дойде до адреса. И получавам по Вайбър съобщение, че не са успели да доставят пратката и номер на куриер. Утре ще се разправям с тях обаче е много тъпо това. Неприятното е, че от английския Амазон ги ползват за доставка към България. И ако ще имам за всяка пратка такива разправии.....

При мен два пъти лъгаха така. Адресът беше магазин, на партер, голям и съвсем видим, винаги има хора там през работно време. Много трудно се свързах с човешко същество. Затворено било като идвали, (това без предварително обаждане и писане). Казах, че не държим вратата широко отворена, но като натиснеш бравата, се отваря. А като влезеш, ме виждаш насреща. Две такива "неуспешни" доставки... Двадесет дни забавяне. И няма как и откъде да я взема аз, пратката... Само склад имали, офиси не. В склада не може! Третият път беше в почивен, официален празничен ден и май не очакваха да съм там. Е, тогава поне се обадиха, всеки момент щели да са на адреса. Аз обаче бях там и ги изненадах неприятно Simple Smile. От немай къде дойдоха две момченца след около 40 минути и ми доставиха пратката. Детето ми остана без подарък за празника си, като бях поръчала подаръка месец предварително. От Емаг.

Скрит текст:
 Съвпадение или не, точно същите ми пишат днес имейл да си предлагат услугите! На фирмата ми, де, не лично на мен. Много им били добри цените. Щях да им отговоря, но се въздържах. С усилие се въздържах. Каквито и да са им цените, даже безплатно да работят, само заради красивите ми кафяви очи, ако клиентите ни получават същата "услуга", мерси.

Последна редакция: ср, 29 юли 2026, 21:21 от Clotilde

# 397
  • 🌊
За кутии са ок, там връщането е проблемно.
Но за адрес е все едно си седят на ушите.
Финалната ми пратка с тях беше до адрес. Никакво инфо, седях и се чудих какво става, междувременно наближава командировка в чужбина, във Варна не остава никой, който да я получи. Емаг ми казват свържете се с куриера. Понеже знам колко лесна е комуникацията с тях им намирам безплатния номер в 0700 и се почва 20 минути чакане. Успявам да се свържа, "да, да, ще отбележа, че я отказвате".
Уж всичко, пито платено и след два дни на другия край на Европа получавам известие да очаквам куриер и ако искам да откажа пратката да съм натиснала еди-къде-си. Натиснах и приключих с тях.

Последна редакция: ср, 29 юли 2026, 21:17 от Чебурашка

# 398
За какви кутии става дума?
Може ли да разясните,моля.

# 399
  • Под Слънцето
За какви кутии става дума?
Може ли да разясните,моля.

https://sameday.bg/easybox-shkafche/

Общи условия

Активация на акаунт