⚓ На пазар във Варна - тема 83 ⚓

• 15 409
  • 409
  •   1
Отговори
# 405
Аз съм доста доволна от BoxNow, не ми се смейте, ама седмично имам по поне 5 пратки от тях, защото предпочитам да купувам онлайн, че много често има кодове за отстъпки. Почти винаги плащам онлайн през приложението им. Ако видя, че има опция доставка с BoxNow са ми първият избор - кутиите са ми близо и удобно, защото нямат работно време, а отделно че доставката им съм забелязала, че излиза най-евтино + в много сайтове имат и безплатна доставка с тях, дори за по-малки пратки. Вече до офис поръчвам единствено, ако искам да има преглед или е от място, където искам да платя с наложен платеж като видя състоянието на пакета 😅
Но да, BoxNow засега са ми фаворит. Пращала съм и чрез тях, оказа се доста лесно също, но не знаех, че ако искаш доставката да е на следващия ден трябва рано да оставиш пратката в кутията (мисля, че зависи дали куриерът им е минал вече през кутиите). Аз оставих пратка следобед (а куриерът вече беше минал през деня), пратката беше взета от бокса на следващия ден и изпратена за доставка за следващия. Мисля, че ако я бях оставила рано сутринта щеше да бъде получена на следващия ден.

# 406
От миналата година не съм слизала с автомобил на морска гара. Дали има някаква промяна на вход и изход?
Миналата година се вдигаше бариерата, а на излизане имаше човек, който извършва таксуването. Дали още е така и ако някой е обръщал внимание на цената на паркинга, моля да сподели.

# 407
Миналата седмица ни таксуваха 3 евро за час и десет минути. За 1 час е 1.50 евро и тъй като бяхме застъпили втория час,платихме за 2 часа.Плаща се на излизане.

# 408
И всъщност сега с новата система на ГТ единствения начин да си закупиш билет е новото приложение, така ли? Т.е. няма да има никакви хартиени билети? Голямо безумие..

# 409
  • Варна
Здравейте,
Налага ми се да ходя до Златни пясъци с кола вечерно време. Някой знае ли как стои въпроса с паркирането и къде може въобще да се паркира?

Общи условия

Активация на акаунт