⚓ На пазар във Варна - тема 83 ⚓

• 20 337
  • 562
  •   1
Отговори
# 555
  • Варна
Ами продължава в сайта на градски транспорт да стои линк към тикет Варна. Докато не го оправят за мен нямат право да отказват плащане през него.
Два поредни дни попадам на автобус, на който не успявам да си валидирам билет и от двата валидатора. Не ми е приятно да им треперя, но пък и при платен билет да купувам още един от машината не искам. Билетът, който не успях да валидирам вечерта, на сутринта беше изчезнал от акаунта ми.

Последна редакция: чт, 13 авг 2026, 08:57 от Despina

# 556
Сега се возих с 13а до Мир. Валидирането стана.Но три дами, които чакаха с мен на спирката на жп гара, и също не са от Варна, ми казаха, че се возели безплатно! И наистина нито купиха билети, нито видях телефон с приложение да вадят.Спокойно си пътуваха и слезнаха също като мен на Мир.Явно сутрин няма контрола .

# 557
  • Варна
Допълвам. За невалидираните ми билети, които изчезнаха от профила ми са ми дръпнали пари от картата. Плащането е минало, а билетът не е бил валидиран, т.е. ако се бяха качили да ме проверят щяха да ми вдигнат скандал и да ме глобят, а паралелно с това аз щях да съм си платила. Дюшеш дет се вика за градски транспорт.

# 558
С кой номер автобус се стига от Хей до летище Варна.

# 559
  • Под Слънцето

Не е ХЕЙ, а ХЕИ  (освен, ако не поздравиш шофьора)  на 209

# 560
  • Deutschland/HE

Не е ХЕЙ, а ХЕИ  (освен, ако не поздравиш шофьора)  на 209

С 209 няма да стигне до летището. Трябва да вземе 409. Най-добре да вземе автобус номер 7, посока центъра, от страната на РЗИ/ХЕИ и на Общината да се прекачи на 409. Може с един билет, стига 409 да е на Градски транспорт.

# 561
Да, само 409 ходи до летище. Както е написала Колибри със 7.
Или отстрани до тази спирка (хеи) е спирка Зеленика и там спира 10 до катедрала и пресичате отсреща и хващате 409.

7 обикаля една идея повече от 10.

# 562
Търся бонбони пияна вишна, да са с едновремешния вкус - хубав шоколад, цели напоени вишни и течен ликьор.

Общи условия

Активация на акаунт