⚓ На пазар във Варна - тема 83 ⚓

• 23 383
  • 634
  •   2
Отговори
# 630
Търся ленени дамски дрехи. Има ли някъде такъв реален магазин?

Последна редакция: нд, 23 авг 2026, 06:57 от Реа

# 631
  • Deutschland/HE
Аз имам ризи и панталони от Зара, Манго, магазина на завод Дружба. Обожавам да нося лен и това лято редувах рокля, ленен панталон с ленена риза (дълъг ръкав), имам и няколко ленени тениски.

П.С. Лятото спим с ленени чаршафи, купувани преди ~40 години. Майка добри запаси е натрупала, миналото лято извади четири чисто нови.

# 632
Със съзнанието, че едва ли ще се намери във Варна, но все пак да попитам-някой дали е попадал на магазин, в който се продава кашкавал "Юндола" на "Меандър" ООД, общ Якоруда. В магазините на "Родопа милк" дали има? Купихме си от почивка в Родопите последните три вакуумирани парчета, уникален вкус! И как няма, като се вижда наоколо какво пасат кравите, поляни с изобилие от билки. Местно производство, но дали ще се намери при нас?
Не мога да помогна, но напълно те разбирам. Преди няколко години полудях по едно сирене "Борино" като бяхме на почивка в Девин. Миналата година пък приятели черпиха с бринза, пак донесена от Родопите. Ами няма ги  във Варна. И други неща не стигат до нас. Например във Велинградската Билла имаше сирене Филипополис, пловдивско производство, а тук не съм виждала. А пък в Белоградчик ядохме страхотен сладолед, който се произвежда в Монтана и се зарежда само в района. Казва се Огоста.

# 633
Момичета, малко по-странно запитване.
Да сте виждали някъде в магазините за дрехи втора употреба разнообразие на хавайски ризи? Благодаря предварително.

# 634
  • Варна
За кашкавала Юндола ИИ ми отговори това:
Скрит текст:
Продуктите на мандра „Юндола“ (произвеждани в сътрудничество с „Меандър“ ООД) се разпространяват във Варна основно чрез специализирани вериги за хранителни стоки и платформи за онлайн пазаруване.Можете да намерите кашкавал „Юндола“ във Варна по следните начини:
1. Онлайн супермаркети и доставка. Онлайн супермаркет BG MARKET: Платформата предлага краве кашкавал „Юндола“ (на пити или разфасован) с опция за безплатна доставка до дома и офиса в рамките на град Варна.
2. Специализирани млечни магазини във Варна. Въпреки че брандът няма собствен марков обект в града, продуктите от този тип редовно се зареждат в местни обекти за чиста храна:
Специализирани магазини за млечни продукти: Обекти като Магазин Родопа Милк (в центъра на ул. „Никола Михайловски“ 15) поддържат селектиран асортимент от малки семейни мандри.
Квартални млекарници: Потърсете в локалните магазини за сирене и кашкавал, които работят с независими дистрибутори на фермерски продукти.
3. Големи търговски вериги. Метро Кеш енд Кери (Варна): Според потребителски отзиви, продуктите на мандрата периодично се намират на щандовете за българско саламурено сирене и кашкавал в големите търговски бази на едро.

Общи условия

Активация на акаунт