Майско слънце вън пече, ДЕКЕМВРИЙЧЕ във коремчето расте!

• 14 585
  • 298
  •   1
Отговори
# 150
  • в Надежда-та
Дуци Хорейшио Кейн, добре дошла  bouquet

# 151
Дуци Хорейшио Кейн, добре дошла  bouquet
Дуци е достатъчно  Wink
Благодаря!
Голдън Роуз, на теб стискам специални палци  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

# 152
  • BABYLAND
   Да дам бърз отчет.  Laughing Вчера бях на преглед, дребосъка е с гигантските размери от 23 мм.  Joy Правиха Доплер, за да се проследи кръвоснабдяването на бебока,  та всико е ОК за сега. Док каза "Мога само да те поздравя. Избутахме два рискови периода /според него 4-та, 8-ма и 12-та г.с. са най-рискови/, остава и третия и след това вече ще дишаме и двамата по-спокойно.  Mr. Green"
Чухме и сърчицето, татето също влезе в кабинета и беше като зашеметен.
   Мен ме цепи глава от вчера.След един парацетамол, който не ми помогна вчера реших, че след като се наспя ще съм по-добре...да, ама не. Днес бях като гипсирана от болка. Срам-не срам, изпих половин течен аналгин и сега съм като нова.
   ДУЦИ, искрено се надявам това кървене да е безобидно.

# 153
Ей,мами малко ми е шашнато.Тече ми някаква слуз,не много,но е неприятно.Чудя се дали е нормално или да безпокоя доки.

# 154
Здравейте, мацки! Увеличава се декемврийската дружина, браво!
Аз си имах кафеникаво зацапване миналата седмица, пия хапове и вече съм добре. В понеделник ще се видим с доктора да гледаме мъничкото сърчице.
Дари ми писа вчера, че са добре и като им приключат изследванията ще ги пуснат. Лека вечер на всички    bouquet

# 155
  • София
Здравейте мами Grinning
От години не съм влизала тук и хей ме на сега- да се присъединя към групата. От няколко месеца правихме с тати опити, но все резултатът беше оцветен в кърваво и най-изненадващо тази седмица открих, че малкото дяволче успешно се е замаскирало под формата на цикъл! По последни сведения термина ми е на 5.12.Simple Smile
Макар, че се потрудихме упорито и с желание, сега се чуствам малко стресната. Каката вече е на 5 и половина и доста вода се изля откакто броих дни, месеци и сантиметри. А и тогава всичко ми изглеждаше като едно страхотно приключение, по време на което обаче качих 33кг и толкоз години се борих с последните 10. Неуспешно. И сега най-големия ми ужас е да не стана пак на огромна топка. Е, разбира се, има и други притеснения, но те бледнеят пред образа на огромното ми туловище от преди.  Embarassed
Но се настройвам позитивно и с вяра в светлото бъдеще, светлото пиво и разумните граници на нарастването. Ще разчитам на морална подкрепа от вас! Леко и безаварийно бременеене!

# 156
Наистина всяка бременност е различна. С първата не усетих - само киселини и тежест и то накрая, но сега... При най-малкото натоварване получавам контракции - днес си пресаждах цветята и подготвях терасата за лятото и то с помощта на мъжа ми. Добре де - никакви саксии ли да не вдигам  Thinking. Полежах малко и след това получих от минаване с прахосмукачка. Има ли някой кекав като мен?

# 157
добре дошли на Дуци и баба Тонка Simple Smile
кураж и спокойна бременност Hug
аз ей сега ставам Blush ама как не, като правихме на мама рожден ден на обяд и приключихме в 5 ч. Laughing и тъй като искам да гледам евровизия довечера трябваше да "ударя по час на око"  Simple Smile много се кефя на нашите и ще стискам палци fingerscrossed
да ви кажа за глабоволието - мерете си кръвното, при мен то е доста ниско и като ме заболи глава се оказва, че е паднало още, та пийна кафе и кола...определено ми поминава. Също така съм си купила AllGone - разтворими таблетки на Чайкафарма, по принцип пише при бременност да се ползва след консултация с лекар, но аз си разтварям по половин таблетка и ми минава. Имам приятелка акушерка, която като я питах веднъж какво да пия за глава и тя ми вика...абе пий се хапче, няма да умираш я...та пия ги в краен случай, но помагат...
хайде чао от мен за сега, лека вечер на всички и довечера да стискаме здраво палци fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

# 158
Здравейте от мен,момичета.Искам да ви се похваля,много съм щастлива Hug-сестра ми по обяд роди момче!Всичко мина нормално,и бебчо и мама са добре.Роди в Тина Киркова,и е страшно доволна от екипа.Не си е плащала за избор на екип-който се случил на момента!  ylinfantДано и при нас след 6-7 месеца всичко мине така добре!
  А за Евровизия,надявам се да не заспя и да гледам и стискам палци за нашите,защото песента им е страхотна наистина! newsm10

# 159
незнам какво да кажа за хапчетата..........не ме боли глава, но мисля аналгин или парацетамол рядко ако се пият нищо няма да стане, напротив ще се чувствате по добре. аз се притеснявам само да нямам някаква инфекция в влагалището, защото имах едни бели бая големи налепи, които обаче изчезнаха 5-7 дена след като се появиха  Shocked лошото е че съм ги имала като сме го правили и затова и първия път не ми беше много комфортно ама преди това бях на лекар, правиха изследване и викат че нищо ми нямало. сега има едно такова жълтеникаво, не е много ама все нещо ме дразни. доктора вика първите 3 месеца нищо не се правело и даже не са ме прегледали, мислите ли че така се прави? ами тва е да си кажа болежката, че все се притеснявам за тва ей. кат си помисля откога давах зор за тва бебе и баш като почнахме пак някви гъбоци ли кво ли  newsm78 даже си бях купила микосист да пия и щях и някакви глобули да си взема и си викам хайде като ми дойде, ама така и не ми дойде, забременяла съм. сега се чудя дали може на бебето да му стане нещо, уф незнам вече.

# 160
Здравейте от мен,момичета.Искам да ви се похваля,много съм щастлива Hug-сестра ми по обяд роди момче!Всичко мина нормално,и бебчо и мама са добре.Роди в Тина Киркова,и е страшно доволна от екипа.Не си е плащала за избор на екип-който се случил на момента!  ylinfantДано и при нас след 6-7 месеца всичко мине така добре!
  А за Евровизия,надявам се да не заспя и да гледам и стискам палци за нашите,защото песента им е страхотна наистина! newsm10

честито да са живи и здрави   bouquet
а за евровизия, кой ще ни представя ?  Embarassed

# 161
dani, поздрави за добрата работа, свършена от сестра ти  bouquet , а ние освен да я следваме друго не ни остава Heart Eyes

# 162
  • Габрово
Да ви се похваля, момичета, днес е първият ден от две седмици насам в който се чувствам добре и нямам гадене и даже бях на плаж, но без да влизам във водата Mr. Green
Я да попитам има ли някой друг тук със страничен ефект запушен нос, защото моя от няколко седмици е така и дишам само през устата, а нощем едва заспивам.Четох във форума, че е нормално и обикновенно изчезва чак след раждането, което никак не ме обнадежди Cry

# 163
Я да попитам има ли някой друг тук със страничен ефект запушен нос, защото моя от няколко седмици е така и дишам само през устата, а нощем едва заспивам.Четох във форума, че е нормално и обикновенно изчезва чак след раждането, което никак не ме обнадежди Cry
Аз, но съм алергична и не ми дават да пия нищо, освен калций Rolling Eyes

# 164
Май и след моето вирусче хремата стана хронична - не знам алергия ли е, обаче ми се претри цифката  Tired

Общи условия

Активация на акаунт