Днес съм радoстна, защото ...

• 33 987
  • 412
  •   1
Отговори
# 150
Тарталетче, само хубави вести да имаш да даваш и получаваш от/по късметското телефонче.  Heart Eyes

Това ме подсеща да разкажа нещо, което преди време страшно силно ме зарадва.
Преди много години (времето лети и не си поплюва) съседите на баба ми дълго време се бориха със стерилитет и след почти 10 години успяха да забременеят. В осмия месец загубиха бебенцето, но борбата продължи и си родиха второ момченце. Това момченце вече е студент. Майка ми беше срещнала скоро бившата съседка и дангалака. Преди 2-3 години  се оказа, че таткото е спечелил шестица от тотото. Не се зарадвах толкова на материалното, колкото на това, че вече лошият късмет ги е забравил. Силно се моля да е така.
Имах колежка, която имаше повече от лош късмет в живота. Тежко болен брат, който загуби след дълги за него и семейството страдания. Ужасът на семейството беше пълен. Преди няколко години беше една от първите спечелили Мерцедес от тотото. Може би е имало много хора, които са й завиждали. Аз се размазвах от кеф, защото знаех, че зад този късмет стои голяма болка.
Цоцич, тези двата примера ми дойдоха на ум, когато видях темата ти в клю-то.

# 151
Рони, Рони......често пъти ние съдим по материалното и по външното.....А определени хора не осъзнават,че фактически често пъти това,което е на повърхноста не е това,което се вижда! Малкият принц го е казал най-добре...Най-хубавото е невидимо за очите......

# 152
  • Бг-мама
Момичета Ани -Бани има живо  и здраво момченце , знам че всички вие тук и бяхте опора и подкрепа и знам ,че ще се радвате искренно на щастието и!!!!
Да са живи и здрави мама тати и малкото момченце !!!!!!

# 153
  • София
Зечова, мерси  Heart Eyes

# 154
Днес съм радостна но вчера еднвам не умрях, моят съпруг загуби на позара сина ни. Обърнахме целия пазар с главата наопаки но го нямаше не можехме да го намерим, звъним на всички познати да го търсят докато не се обади един комшия че сина ми сам не се е прибрал в къщи а ние живеем далече от пазара. Станало изведнъж за секунда се е пуснал от татко си и в навалицата се е изгубил а той е само на 6г. Преди да се случи това точно четях вашия форум за родители загубили децата си. Бях на ваше място за около 15мин Боже  добре че го намерихме. Радостна съм че детето ми е добре че всичко свърши, но с цялото си сърце се моля за майките загубили децата си по една или друга причина, мъката им и безгранична.

# 155
slava73 , всичко е добре, когато свършва добре...  Hug Hug Hug

Радвам се, че краят е бил благополучен...  Hug

# 156
slava73 , всичко е добре, когато свършва добре...  Hug Hug Hug

Peace
Представям си какво ти е било. 15 минути могат да бъдат кошмарно дълго време за майка, попаднала в тази ситуация. Важното е, че всичко се е разминало само с уплаха.

# 157
Мили майки затова съм щастлива всичко премина  и благодаря на Бог че ми върна детенцето.

# 158
  • Mediterraneo
...видях съвсем случайно моя много обичана и добра приятелка, с която животът ни раздели отдавна. Тя е от онези приятели, които не виждаш с месеци, че и с години, но когато ги срещнеш, разговорът продължава все едно никога не е свършвал  Grinning С нея ми е хубаво даже да помълчим заедно.

# 159
Днес съм много щастлива, защото разбрах,че една близка приятелка, с която изгубихме бебетата си по едно и също време този Януари (и двете в 6-ти месец)  е бременна.     
Имах някакво вътрешно усещане, че е и и се обадих да я чуя.Понеже трябваше да  ходят в Париж на почивка исках да я разпитам как е минало,а тя ми каза че не са ходили.Направо я попитах дали не са защото е бременна  .Отговора беше положителен. Термина и е на 19.04.2007 .(и миналия път разликата ни беше около 10 дни.).Днес е била и на видеозон и са видели и чули сърчице. Много се радвам за нея и се моля всичко и с двете ни този път да е наред и с прекрасен финал 

# 160
Радостна съм, защото преди 2 дни спечелих телефон от играта на кока- кола и още ме държи еуфорията  Laughing
Честито за новият телефон newsm44, всеки на твое място би бил много щастлив newsm68 . Имам около 40-50 етикетчета и не спечелих нищичко Weary . Радвам  се че ти си спечелила. smile3501

# 161
# 162
  • София
...вчера Лъчи каза за първи път "ма-ма" Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 163
...вчера Лъчи каза за първи път "ма-ма" Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Оооо, колко мило. Поздравления за напредъка, Бог знае колко се вълнуваш  Flutter

# 164
Аги, Лъчи знае кога да се разприказва.  Heart Eyes
И знае какво да каже.  Grinning
Изяш го и от мен. Ако е останало нещо. Все някое копитце дано е хартисало де.  Heart Eyes

Радостна съм, че ви има.
Не за това, че се е случило да ви има. За приятелството ви.   Hug Heart Eyes  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт