Днес съм радoстна, защото ...

• 33 995
  • 412
  •   1
Отговори
# 165
...вчера Лъчи каза за първи път "ма-ма" Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Е това е най-сладкото нещо! Расте си Лъчи, не се шегува:) Как бих го нацелувала, само да ми падне...

# 166

Еха,това е най-прекрасния момент. Heart Eyes
Аз съм радостна,защото и вие сте.Прегръщам ви  Hug

# 167
Напук на днешния ми гаден ден
ей това ме накара да се усмихна!
 Hug на сладкия бърборко  Heart Eyes

# 168
Радостна съм, че си имам добри приятелчета във ваше лице!  Heart Eyes

Аги, много, много ти благодаря.  Heart Eyes
Мястото, на което бяхме благодариение на теб, ни вдигна батерийките. Снощният ни лагерен огън така хубаво сря и душичките ни! Жалко, че не е по-близо и по-достъпно от страна пътища.

# 169
  • Mediterraneo
Радостна съм, защото вчера намерих много общи неща между мен и Аги...  Heart Eyes
Радостна съм, че ви има. За Ронка специални прегръдки и благодарности. Heart Eyes

# 170
Радостно ми е като чета последните ви постове. От доста време не съм усещала този жизнерадостен дух във форума. Hug

# 171
  • София
РониHug не ме смущавай толкова. Embarassed Мислех ви дали не мръзнете. По новините постоянно съобщаваха за изгубени и премръзнали туристи и мъжът ми постоянно ми викаше - Какво ли правят твойте хора?

Димана, мислите ни бяха като на един човек. Радвам се, че те опознавам Hug

Щастлива съм, че ви има. Толкова неща мога да споделя с вас, а с моите приятели вече не мога. Никой не желае вече да говори за моята болка, за загубата... Дори на 22-ри дойдоха вкъщи приятели и думичка не обелиха... Разбирам ги - не искат да ме разстройват, знам че дойдоха специално заради нас. Но на мен не ми се говорят общи неща в такъв момент - кой къде ходил и др. Благодаря, че мога да споделям с вас! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 172
  • Sofia
милички, само ви уведомявам, че съм със сменен ник, иначе съм си Деси.  Hug

# 173
  • Разград-София
...... защото може би след 9 месеца ще имам още един племенник  Praynig   Mr. Green  и съм много щастлива  Mr. Green
(казвам може би , защото още имат съмнения за извънматочно , но аз вярвам че всичко ще е О.К. В петък ще се разбере окончателно дали всичко е наред . )

# 174
...днес е един хубав празник. И защото едно от нашите момичета има имен ден.
Ронка, честито!!! Да си жива и здрава... желая ти всичко най-хубаво на тоя свят, защото го заслужаваш и защото много те обичам!!! И да знаеш,че откакто си "форумски нередовна" настроението на всички ни май никакво го няма, липсваш!!! Пожелавам ти каквито и проблеми да имаш,скоро да са далеч от теб и да се върнеш при нас!!! Hug Hug Hug
 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 175
Ники, верно че Рони днес е именячка.
Присъединявам се към твоите пожелания.

# 176
Честит имен ден на Рони и Катнадийн! Много слънчеви усмивки ви желая!   bouquet 

# 177
Благодаря за хубавите пожелания!
 Heart Eyes Heart Eyes
Дано скоро има пак ведър дух у мен. И да има за какво да пиша тук. За сега е в липса.

# 178
С пожелания за най-ведър дух и много хубави новини - честито на Рони и Катнадийн!Рони Heart Eyes

# 179
Днес съм радостна, защото се събудих с много ведро ностроение, и се надявам да се запази такова до края на деня.

Общи условия

Активация на акаунт