Днес съм радoстна, защото ...

• 33 986
  • 412
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Е,теста е-отрицателен smile3518 smile3518 smile3518
.Засега чао от мен.Много ви обичам,ама не ми се пише и чете повече.Разбирате ме,нали?

# 61
Ихаааа! Нали знаеш че трябва да се награди по въпроса? Mr. Green Аз имам идея. Peace
Като те знам какъв рекетьор си ми, имам поне две идеи от твое име (и за твоя си сметка ще да са   bouquet)
 newsm03
hahaha hahaha hahaha
Първи вариант - да се напием с Мони. Аги няма да даде
Втори -аз лично съм обещала нещо на Мони. Макар че не пречи втория да съчетаем с първия. Ей сега Аги ме е убила. #Crazy

# 62
Ох, видях като публикувах този пост. Бубенце, съжалявам, слънце.  HugАма на теб нали още не ти е дошло. Абе защо просто не идеш при чичко док. Макар че надали ти е до лекари сега.

# 63
  • София
Обадих му се,утре съм при него.Ще видим какви съм ги сътворила!

# 64
Утре ще стискам палци и ще се помоля за добри новини. Не се навивай, но и не губи надежда. Hug

# 65
  • София
bubeto, съжалявам много. Но нали още не е дошъл цикъла значи има шанс. А тестовете понякога не отчитат дори и да си бременна. При мен като забременях, 2 теста бяха отрицателни, чак третия отчете бледа втора черта. Най добре е да направиш кръвен тест.

# 66
bubeto,какво стана при док?

# 67
Бубенце,пиши какво е станало?Това че теста е отрицателен само по себе се нищо не значи!Аз първия път-от 11 теста,едва последния беше положителен!Дано новините от доктора са добри!Стискам палци! Hug

# 68
Бубенце ,пиши какво стана ,какво каза лекаря?

# 69
Днес съм радостна защото моята мила приятелка която страшно обичам си има момченце/писах вече за това в месечната тема./
 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44
И тя също като нас за съжеление е мама на ангел и това бебче кето се появи днес донесе много радост на наранената и душа и на всички нас които много я обичаме.
Преди малко се чухме по телефона но това не беше разговор и двете плачехме от радост и се чуваше само хълцане тя защото бе излезнала от упойката и беше видяла за първи път малкото си момченце а аз защото чувствах колоко е щастлива тя след като си поплакахме дружно тя каза МНОГО Е ХУБАВ НЕ МОГА ДА ПОВЯРВАМ .

ДАЙ МОЖЕ НАВСИЧКИ НАС ДА НИ СЕ СЛУЧИ ТОВА ЧУДО newsm17 newsm17 newsm17

# 70
helenapeeva на теб пожелавам едно момиченце Simple Smile и с приятелката си да ги разхождате заедно. И след време роднина да станете Wink

Да е живо и здраво малкото момченце Simple Smile А на мама бързо възстановяване

# 71
  • София
helenapeeva, честито на приятелката ти. Да е живо и здраво! Хайде, пожелавам скоро и ти  да си след нея.

# 72
Днес имам и тъжен и радостен повод да пиша.  Избрах да пиша тук. Днес синчето ми щеше да навърши  една годинка  Cry....
Радостна съм защото довечера съм на концерт на  Iron Maiden  Grinning Grinning.  Имам и за друго да пиша, но по-късно.

# 73
минзухар, има. Дааа.
Аз съм гадна клюкарка и те издадох преди време.  Hug

# 74
Е, значи няма да се налага да се фукам  Simple Smile, само добавих втората лентичка  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт